Zaslal: so červenec 28, 2012 8:39 am Předmět: Seberevolta Workout
Zdravíčko ve spolek. Před časem jsem vyřadil činky a začal jsem jet pouze vahové cviky. Jmenovitě kliky, shyby na široko nadhmatem, na úzko podhmatem, plus klasický a křížový lehysedy. Ty pracnejší zatím ještě nezvládám.. Samozřejmě jsem hledal ňákou motivaci a narazil jsem na tohle Přijde mi, že se malinko inspirovali od těhle maníků Dle mého názoru je to velice podnětná myšlenka, akorát mi přijde, že na můj vkus mají dost levičácký názory , ale to je každýho věc. Jo a ty šátky jsou taky strašnej trapas. Musí se v tom výtečně dejchat obzvláště pak při běhu, atd. Váš názor??
_________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
To je ted nova manie delat opicarny na detskejch prulezkach :D uz je to i u nas ve Vyskove . Borci si dali kazdej 5 shybu a uz hazeli group foto na fcbk . . . Revolta to je kapitola sama o sobe . Zadny drogy,alkohol a steroidy . . . Hlavne ze maj gangsta satky a do klipu si davaj ghetto hudbu . Aktivita dobra ale lidi kolem toho zacinaj byt trapni . V tom klipu ten vysusenej borec vubec nevypada jak po kure :D
S těma průlezkama je to dobrý peklo... u nás před domem cvičí parta pěti týpků ...zásadně do půl těla, nejtěžší borec má tak 60 kilo, hlavně že choděj jak kdyby celej předchozí život nosili v podpaží melouny.... ještě cvičej tak, že udelaj jeden shyb, pak choděj do kola a hučej (asi nabíjej energii ze vzduchu) ..pak udělaj deset kliků...no teda kliků - vestoje delaj kliky o zeď, pak následuje další hučící ritual.... no ale aspoň nechlastaj (to asi až večer na diskárně:D)
Koukal jsem na stránky a z mladické nerozvážnosti se přihlásil http://www.facebook.com/groups/366126036794465/, ale přijde mi to jako parta ňákejch dětí. Neumim si představit, že bych si domlouval trenály s ňákejma lidma (který jsem v životě neviděl), když dělam 3směnej, atd. Jak řikam, ty šátky (a některý názory) to je něco šílenýho.. Jinak si nemyslim, že je to špatnej nápad (cviky s váhou vlatního těla) Osobně mi to docela sedí..
_________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
treninky docela dobry,v podstate je t takova variace crossfitu, ale nechapu proc maj ty gengsta trapny satky pres xicht, budto maj ve meste spatny ovzdusi, nebo to je po vzoru mtv niggaz,kazdopadne to pusobi dost smesne:D
Tak jako kombinace posilovny+tohoto cičení venku to nevypadá vůbec špatně, lepší než aby seděli v hospodě Na druhou stranu, tyhle hřiště jsou udělany pro dětii a na rovinu-pustili by jste své dítě hrát si někam kde je partička na půl oblečenejch chlápků? Nevím no.
pistol squat, GHR.. nevidim duvod, proc by nemohli odcvicit nohy, samozrejme pokud by chteli..
napodobne - ja cvicim stylem kalistehniky - napr. Hannibal for King
a nohy trenuju normalne - presel jsem na tohle cvicenio kvuli bolavym zadum ktere jsem mel blokle a nohy jdou dobre odtrenovat - mas toho hodne - GHR, drepy na jedne noze, drepy na jedne noze s vyskokem, bulharske drepy, vypady, drepy s vyskokem, ruzne skoky, sprinty, opacny beh, zabaci, anglicaci, vydrz ve drepu, ruzne vyskoky, vypady v chuzi, vystupy, mosty, rolovani s gymnastickym micem, kombinace nekolika cviku atd...
samozrejme se pomalum snazim dostat zpatky na zelezo abych mohl delat svoje oblibene Celni drepy, drepy a mrtvolky ale musim byt trpelivy - zjistil jsem ze mi s malou vahou dobre provedeny deadlift prospiva
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru