Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 586, 587, 588 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Drape filmové blockbustre založené na trikoch a podmanivom vizuáli samozrejme sú a s vypnutým mozgom sa pozerajú v kľude, ale prirovnávať k nim zrovna aktuálneho Batmana je dobrá hlúposť.

Prosimte Turakame, kde jsem co prirovnaval k Batmanovi? Nemuzu ho nijak hodnotit, protoze jsem nevidel ani jeho trailer :) , jen mluvim obece o tech novych filmem, plnych nesmyslnych efektu bez poradneho pribehu. Nemluvim samozrejme o vsech, ale o velke casti z nich, protoze na me tak pusobi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, no tvoj príspevok sa dal pochopiť aj tak, lebo aj ked si ho nepomenoval priamo, tak momentálne je najväčší hype práve okolo tohto snímku.
Majesty

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Nechapu tu hysterii kvuli nejakymu novymu filmu, ktery je beztak zase jen snuska plna mne nicnerikajicich efektu. Kolikrat mne nejdou do hlavy ta vysoka hodnoceni tehle filmu viz. treba Avatar a dalsi a jeste abych na to chodil do kina, kde stejne vzdy jen trpim kvuli kolenu a protoze dlouho nevydrzim sedet na jednom miste. To uz fakt radeji do ty hospody

Treba Avatar pro me byl naprosta sracka, videl jsem to dvakrat a musim rict ze horsi film co se tyce dejove linie jsem nezazil. Stokrat vykradeny pribeh plny klise Na pohled mozna pekny ale dohromady to bylo fakt o hovne.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Avatar je naprostá kopie Pocahontas, nebo Nového světa od Malicka. Nuda, neoriginalita, jen vizuální pozlátko. Někdo se holt dokáže bavit jen stupiditou, viď Mablungu.
Mablung

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Avatar je naprostá kopie Pocahontas, nebo Nového světa od Malicka. Nuda, neoriginalita, jen vizuální pozlátko. Někdo se holt dokáže bavit jen stupiditou, viď Mablungu.

JJ, to jsem přesně já
Johncreasy

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vím, že ne. Ale podal si to tak.
Grimley

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Štve mě, že jsem se zase neudržel a napsal bejvalce (s kterou jsem byl 3 roky a která už od června maká v itálii jako tanečnice) .... napsal jsem ji zcela kamarádsky jak se tam má a jak si to užívá a ona mi napsala naprosto povýšeně a víceméně mě poslala do hajzlu Kurva, já snad po tom půl roce co spolu nejsme pořád žárlím a sere mě, že tam někde tančí nahá u tyče
Johncreasy

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To nejsi jedinej, kdo se občas neudrží. Ještě, že máme ty naše Perníky. Ti nezradí.
Judson

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley, to si teda asi chodil s peknou kockou, nahod foto
Grimley

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No právě, že nevím jak tam vůbec může tak tančit Mít prachy na letenku, tak se tam snad s falešným knírkem vydám podívat, jak to vypadá Tady dvě fotky, který mi ještě zbyly v kompu ...

Johncreasy

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No Grimley. Řekl bych, že potkáš hezčí.
Judson

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bloncka (odbarvena) a sachy ?
Grimley

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No u ní je průser, že není nejbystřejší, vlastně byla celkem i zlá a na prachy ... kurva... on bude průser asi hlavně u mě, ale vážně jsem ji měl rád, proto mě to sere... a ještě, že jsem se neudržel, napsal ji a přišel na to, "Jak ze sebe udělat idiota pomocí jedné sms"
secret78

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No podľa fotiek môžeš byť rád, že išla
Grimley

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kurva díky chlapi Nikdy bych neřekl, že mě tohle dokáže povzbudit

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 586, 587, 588 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: