Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 588, 589, 590 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
secret78

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
secret78 napsal:
A keď už si tu vylievame srdiečka, tak mňa sere, že nemám vôbec čas. Stále nejaká práca, cestovanie hore dole Neskoro chodím spať, skoro vstávam. Nemám si kedy odpočinúť.

Tož tak nepomáhej lidem z depresí na foru a běž chrápat

Šak to píšem. Cestujem. A inokedy mám problém, že keď idem večer cvičiť o pol desiatej a dám si nejaký nakopávač tak som do druhej do noci nakopnutý, a keď si nedám tak zaspávam po ceste z práce a aj na tréningu.

Naposledy upravil secret78 dne so červenec 28, 2012 10:42 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
Grimley napsal:
secret78 napsal:
A keď už si tu vylievame srdiečka, tak mňa sere, že nemám vôbec čas. Stále nejaká práca, cestovanie hore dole Neskoro chodím spať, skoro vstávam. Nemám si kedy odpočinúť.

Šak to píšem. Cestujem.

Aha ... tak pak jedině... necestovat já vím, rada k nezaplacení... kdybys potřeboval nějakou další, napiš..rád pomáhám
Johncreasy

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vole Grimley, když vidím, jak si to bereš, tak mám o tebe trochu strach, když si představím, co z tebou teprve udělá hezká holka.
secret78

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
secret78 napsal:
Grimley napsal:
secret78 napsal:

Šak to píšem. Cestujem.

Aha ... tak pak jedině... necestovat já vím, rada k nezaplacení... kdybys potřeboval nějakou další, napiš..rád pomáhám

Rada nad zlato Zajtra mám nejakú prácu doma a potom v pondelok zase ráno cestujem do BA do práce. A večer potom 21:30 cvičiť to bude kvalitka.
Grimley

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Ty vole Grimley, když vidím, jak si to bereš, tak mám o tebe trochu strach, když si představím, co z tebou teprve udělá hezká holka.

Proto já beru jen extrémy ... (už si přijdu jak Deuce Bigalow )
Johncreasy

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Johncreasy napsal:
podle vlastních slov ses zamiloval do blbé, záludné a prodejné děvky. Aspoň, že mozek ti fachčí, když srdce pláče.

No když už jsme v tom vylívání mýho srdíčka, tak ono aby nefachčil po půl roce ... a to jsem stihl ještě jeden vztah cca na měsíc a půl, s naprosto opačnou holkou - hodná, slušná..nevinná... a frigidní .. ( ) ... že já vždycky musím vychytat nějakej extrém :/

Máš v kompu nějakou fotku?
Grimley

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Grimley napsal:
Johncreasy napsal:
podle vlastních slov ses zamiloval do blbé, záludné a prodejné děvky. Aspoň, že mozek ti fachčí, když srdce pláče.

No když už jsme v tom vylívání mýho srdíčka, tak ono aby nefachčil po půl roce ... a to jsem stihl ještě jeden vztah cca na měsíc a půl, s naprosto opačnou holkou - hodná, slušná..nevinná... a frigidní .. ( ) ... že já vždycky musím vychytat nějakej extrém :/

Máš v kompu nějakou fotku?

ajééé :D no tyhle jsem ani fotky neměl :D ... ale byla to bruneta a kudrnatá jsem porušil pravidlo a odklonil se od blondýn - a to bylo zlo - byla chytřejší než já a to je pak těžký.....
Johncreasy

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slušná, Nevinná, Frigidní, Chytrá........Aspoň máš jistotu, že jí za půl roku nebudeš za velkej balík volat do Itálie.
secret78

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Slušná, Nevinná, Frigidní, Chytrá........Aspoň máš jistotu, že jí za půl roku nebudeš za velkej balík volat do Itálie.

A prečo by jej vôbec volal? Hocikde
Grimley

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:

No ty vole, s touhle jsme tou smskou skončil, odepisovala mi z nějakýho italskýho čísla a nezapomněla italsky dodat (ještě jsem to jak kretén překládal na googlu) "A už mi prosím více nepiš, děkuji" :D ...takže tam určitě má nějakýho seladona italskýho mafiánskýho ..pana Salieriho asi :D
secret78

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Alebo nejakého španielskeho taliana
Johncreasy

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Johncreasy napsal:

No ty vole, s touhle jsme tou smskou skončil, odepisovala mi z nějakýho italskýho čísla a nezapomněla italsky dodat (ještě jsem to jak kretén překládal na googlu) "A už mi prosím více nepiš, děkuji" :D ...takže tam určitě má nějakýho seladona italskýho mafiánskýho ..pana Salieriho asi :D

Ty krávo, to je blbka. Na to mě už nic vtipnýho nenapadá, protože je to samo o sobě už dost vtipný.
Grimley

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No nic, přišel jsme z toho takovej rozmrzelej a teď můžu odejít pěkně v klidu ... ještě jednou díky chlapi a dobrou noc :)) majte sa a s pánom bohom :D
frode

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 11:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Johncreasy napsal:

Kdo vi, treba se sama dostala do spatnyho kruhu, dela uplne obyc kurvu a napsala ti tohle kvuli jejimu pasakovi. Neres to, treba ani tak za vodou neni.
Grimley

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

frode napsal:
Grimley napsal:
Johncreasy napsal:

Treba dela uplne obyc kurvu a napsala to kvuli jejimu pasakovi. Neres to, treba ani tak za vodou neni.

No ona už ještě když byla v čr, říkala, at ji nepíšu, že chce zapomenout, je ukřivděná ... (nasraná, že jsem ji dal kopačky, když mi řekla, že letí na pět měsíců do itálie dělat tanečnici) .... ale co, každý svého štěstím strůjce ... a to že je za vodou, ať je... ono jí to dlouho nevydrží ty prachy... (stejně jako mě nevydržej ty mý nikdy po vejplatě)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 588, 589, 590 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: