|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
Zaslal: po červenec 30, 2012 11:48 am Předmět: |
|
|
Crossfit #164
WOD (WG)
3 rounds of
15x Hang power clean 60 kg
15x Burpee
Time: 6:27
Shoulder press
60 kg x 3,3,3
Push press
70 kg x 3,3,3
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Seva98

|
Zaslal: po červenec 30, 2012 12:13 pm Předmět: |
|
|
Prvni rok Crossfitu za mnou
Tak dnes to je presne rok, co jsem zacal s crossfitem + paleo, tak si dovolim takove male shrnuti co mi to vse dalo a vzalo. Treningu bylo za rok 164, nektere treningy v prubehu roku nebyly CF, nebo nebyly znacene, ale pristi rok bych rad zakoncil na 200-250 CF treningach za rok.
Co mi CF+Paleo dalo za rok?
- drzim si po cely rok moji vysnenou formu s jednomistnym % tuku, s pasem +/- 75 cm
- z cloveka co nikdy nebehal, se za rok stal clovek co dokaze zabehnout 100m, 400, 1km, 5km, 15km a to vse v docela prijatelnych casech
- uz cely rok jsem nebyl nemocny , bohuzel kdysi jsem mival obdobi, ze ze 3 zimnich mesicu jsem prolezel 2 v posteli a to tak byvalo kazdy rok
- silove jsem se vylepsil, dostanu nad hlavu o neco vice nez vazim, na MT se pomalu, ale jiste blizim k 3x BW
- z beznych cviku s vlastni vahou mi nedela temer nic problem, az na Muscle ups a L-Sit, nadruhou stranu HSPU, Burpees, Ring dips, mam uz zvladle paradne
- plus me CF nakopl k tomu abych si zaridil doma posilovnu a jsem za ni neskutecne rad
- a taky jsem i trosku porostl
Co mi CF+Paleo vzalo za rok?
- kvuli behani jsem nechtel jit do objemu -> nemohl jsem se sprasit -> nemohl jsem pak drzet 3 mesicni dietu (tohle me neskutecne bavi  ) -> pravdepodobne by pribylo vice svalu
- prestal jsem cvicit muj nejoblibenejsi cvik bench, ale nasel jsem par novych oblibenych
Tri vykony, na ktere jsem za ten minuly rok nejvice hrdy
1. misto - October breeze
- stale nechapu, ze jsem to zvladl, uz bych asi do toho znova nesel, ale podarilo se to dokoncit a jsem za to neskutecne rad
https://forum.ronnie.cz/post928134.html#928134
2. misto - 32x 1.5x BW Deadlift (110kg)
- jak jsem zjistil, ze se pojede 1.5x BW DL a ne BW DL, tak jak pred rokem, tak jsem si myslel, ze zvladnu takovych max 20 opakovani, ale soutez udelala svoje a ja jich tam nakonec dal 32
https://forum.ronnie.cz/post952837.html#952837
3. misto - Diane 3:22 + 50 Burpees 2:25
Dalsi cil je Diane unbroken, uz tady ta byla temer bez pauzy.
https://forum.ronnie.cz/post942716.html#942716
A tady je dalsi cil 75 Burpees ubroken a pak 100
https://forum.ronnie.cz/post941664.html#941664
Plany na dalsi rok
- priblizit se jeste bliz 3x BW mrtvole (215kg)
- beh 4 km pod 16 minut
- squat clean 100kg
- naucit se poradne MU a DU
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po červenec 30, 2012 12:26 pm Předmět: |
|
|
ses talent a verim, ze to muzes jednou dotahnout v CF hodne daleko.. super progres _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po červenec 30, 2012 12:26 pm Předmět: |
|
|
dobrej rok..hodně štěstí do dalšího. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: po červenec 30, 2012 12:31 pm Předmět: |
|
|
na začátku logu jsem to nenašel, kolik je ti let?
jinak super progres, doufám, že tě jednou uvidím na CF games :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po červenec 30, 2012 12:36 pm Předmět: |
|
|
21 let, CF games asi ne, i kdyz by to byl asi muj splneny sen, hlavne ta uroven kazdym rokem poroste neskutecne. Me by se bohate stacilo nekdy kvalifikovat na regionalni soutez, ale to je jeste hooooodne daleko a diky vsem, uvidime jak to pujde dal, prvni rok byl progress nejvetsi, ale to tak byva, kdyz se s necim zacina :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: po červenec 30, 2012 12:39 pm Předmět: |
|
|
21 je super.. ve třiceti už to tak nejde  (daymoon je vyjímka).
hlavně nemám tolik času na tréninky, a když už je čas trénovat je to na úkor regenerace a spánku
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: po červenec 30, 2012 2:37 pm Předmět: |
|
|
Jsi frajer Sevo, máš fakt dobrý výsledky, tak ti taky držím palce do budoucna. A jak píše Elrubio, že ve třiceti už to tak nejde, tak má pravdu, mě je totiž 39  a někdy je to neskutečný trápení a spíš hledání cviků, u kterých mě nic nebolí. Moje rada: vždycky dbej na techniku cviků a dávej si pozor na klouby apod. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út červenec 31, 2012 12:24 pm Předmět: |
|
|
Crossfit #165
3x3
Thrusters
60 kg x 3,3,3
Deadlift
130 kg x 3,3,3
Squat clean
82.5 kg x 2,2
3 kolecka
Zvedani nohou v leze + zkracovacky na balone
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st srpen 01, 2012 12:17 pm Předmět: super rok |
|
|
Sevo, držím ti palce v dalších letech tréninku a věřím, že se potkáme na CF závodech. Prosím tě, neříkej a nepřipouštěj si, že po 30 to už nejde líp. Já jsem po 30 udělal nejvíc pokroků a zlepšení. Makej tak jak se cítíš a na věk nemysli. Jasně že všechna moudra okolo regenerace a techniky a ... ti říkat nemusím.
Hele včera jsem oslavil 36 :-) Cítím se tak na 26-28.
P.S.
1. září BEAST CHALLENGE v Ústí nad Orlicí www.crossfitters.cz pořádá David Egydy
6. října NO EXCUSE CHALLENGE Hradec Králové www.noexcuse.estranky.cz pořádám já .-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 12:37 pm Předmět: |
|
|
Ja verim, ze zlepsovat se da vzdy, jenom tak idealni podminky, co se tyce kopy volneho casu, jidla a kvalitniho spanku, uz pravdepodobne po skole mit nebudu, ale cvicit hodlam dokud me to bude bavit a nehodlam jen tak prestat :-), a ten Hradec Kralove uvidim, auto mam, zatim sice bez dalnicni znamky (mam ho teprv mesic a do prosince to uz nema cenu), ale kdyz dojedu do Usti, tak uz by nemel byt problem pak mesic na to trefit do Hradce. Opravdu se pokusim dorazit :-)
Crossfit #166
Vyslap na Lysou Horu
Cesta nahoru:
Prevyseni: 715m
Trasa: ~5 km
Cas: 51:10
Cesta dolu svizne, ale uz bez casu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st srpen 01, 2012 12:44 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | Ja verim, ze zlepsovat se da vzdy, jenom tak idealni podminky, co se tyce kopy volneho casu, jidla a kvalitniho spanku, uz pravdepodobne po skole mit nebudu, ale cvicit hodlam dokud me to bude bavit a nehodlam jen tak prestat :-), a ten Hradec Kralove uvidim, auto mam, zatim sice bez dalnicni znamky (mam ho teprv mesic a do prosince to uz nema cenu), ale kdyz dojedu do Usti, tak uz by nemel byt problem pak mesic na to trefit do Hradce. Opravdu se pokusim dorazit :-)
Crossfit #166
Vyslap na Lysou Horu
Cesta nahoru:
Prevyseni: 715m
Trasa: ~5 km
Cas: 51:10
Cesta dolu svizne, ale uz bez casu. |
NO JO, už tě vidím na startovní listině u Egyho. Tak to se těším, bude tam opravdu elita. _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|