|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johncreasy

|
Zaslal: so červenec 28, 2012 11:08 pm Předmět: |
|
|
| frode napsal: | | Grimley napsal: | | Johncreasy napsal: | Slušná, Nevinná, Frigidní, Chytrá........Aspoň máš jistotu, že jí za půl roku nebudeš za velkej balík volat do Itálie. |
No ty vole, s touhle jsme tou smskou skončil, odepisovala mi z nějakýho italskýho čísla a nezapomněla italsky dodat (ještě jsem to jak kretén překládal na googlu) "A už mi prosím více nepiš, děkuji" :D ...takže tam určitě má nějakýho seladona italskýho mafiánskýho ..pana Salieriho asi :D |
Kdo vi, treba se sama dostala do spatnyho kruhu, dela uplne obyc kurvu a napsala ti tohle kvuli jejimu pasakovi. Neres to, treba ani tak za vodou neni. |
Podle mě, ikdyž chceš dělat úplně obyčejnou kurvu......tak musíš mít nějaký fyzický předpoklady.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
secret78

|
Zaslal: so červenec 28, 2012 11:19 pm Předmět: |
|
|
Na cestovanie autobusom som sa už vyjebal, ale jak mňa dneska nasrali železnice teraz. Čakáme na kokota čo si mešká 50minút. Ale Nákladný vlak si pekne ide. A koľaje sú dve, a mohli sme ho počkať v ďalšej zastávke. Aby som cestoval 2 hodiny, jebem na to. Akurát nervy mi robia dneska.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: so červenec 28, 2012 11:25 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | frode napsal: | | Grimley napsal: | | Johncreasy napsal: | Slušná, Nevinná, Frigidní, Chytrá........Aspoň máš jistotu, že jí za půl roku nebudeš za velkej balík volat do Itálie. |
No ty vole, s touhle jsme tou smskou skončil, odepisovala mi z nějakýho italskýho čísla a nezapomněla italsky dodat (ještě jsem to jak kretén překládal na googlu) "A už mi prosím více nepiš, děkuji" :D ...takže tam určitě má nějakýho seladona italskýho mafiánskýho ..pana Salieriho asi :D |
Kdo vi, treba se sama dostala do spatnyho kruhu, dela uplne obyc kurvu a napsala ti tohle kvuli jejimu pasakovi. Neres to, treba ani tak za vodou neni. |
Podle mě, ikdyž chceš dělat úplně obyčejnou kurvu......tak musíš mít nějaký fyzický předpoklady. |
Čo som videl v BA pri Slovnafte tak ani netreba.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 11:54 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Johncreasy napsal: | Slušná, Nevinná, Frigidní, Chytrá........Aspoň máš jistotu, že jí za půl roku nebudeš za velkej balík volat do Itálie. |
Haha se cítí jako paní, to se změní hned po tom, co ji nějak chlupatý obtloustlý italský papík pákrár zrupturuje prdel a ona si uvědomí, že je z ní obyčejná kurva.
Podle nosa poznáš kosa
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 1:10 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem si naordinoval volno..dobře jsem se ted najedl a kua nemam co dělat
tak přemýšlím,že si před noční přeci jen střihnu nějakej lehčí trenink _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po červenec 30, 2012 6:00 am Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: |
Podle mě, ikdyž chceš dělat úplně obyčejnou kurvu......tak musíš mít nějaký fyzický předpoklady. |
Tak hlavne ona tam podle fotek urcite jela hrat extraligu v sachach za mistni SK Roma. Jinak si ten Grimleyho zarmutek nedokazu vysvetlit. Naprosto totiz chapu, ze mu ty nocni rozbory sachovych partii a trenovani koncovek musi chybet. Neco takoveho musi byt silene navykovy
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út červenec 31, 2012 6:50 pm Předmět: |
|
|
... když mě ten pán, co se mnou bydlí, v noci budí a nutí se dívat na šikmooké vzpěračky s komentáři jako "takhle budeš vypadat", "takový zadek už ti roste" ... atd. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út červenec 31, 2012 7:25 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | ... když mě ten pán, co se mnou bydlí, v noci budí a nutí se dívat na šikmooké vzpěračky s komentáři jako "takhle budeš vypadat", "takový zadek už ti roste" ... atd. :) |
asi nova balici metoda ?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út červenec 31, 2012 7:37 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | ... když mě ten pán, co se mnou bydlí, v noci budí a nutí se dívat na šikmooké vzpěračky s komentáři jako "takhle budeš vypadat", "takový zadek už ti roste" ... atd. :) |
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út červenec 31, 2012 7:53 pm Předmět: |
|
|
Ale vždyť on ti jen ukazuje, k jakému vzhledu bys měla směřovat a oceňuje, že už jsou vidět první výsledky.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
ondrakf
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: čt srpen 02, 2012 8:52 am Předmět: |
|
|
Dnes je to 9 dní od doby, co se mi stal úraz s prstem a v nemocnici mi dělali 2 stehy. Včera jsem byl na vyndání, ale rána se pořád ještě úplně nezacelila. Nevíte jak dlouho to trvá? Štve mě, že kvůli takový blbosti nemůžu shybovat a hodně dalších věcí. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|