|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 10:21 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Draper: Jako atleti - jeslti víš jak je cvičej atleti |
Ne :-)
Drahova cyklistika me ani tak nezajima, spise ta vytrvalostni (nebo jak se tomu rika :) ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
honzaj95

|
Zaslal: čt srpen 02, 2012 7:29 am Předmět: |
|
|
spolužák jezdí cyklistiku závodně za dorosty všude po světě a normálně dřepuje, jen menší váhy no
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 1:29 pm Předmět: |
|
|
Když už tady je to téme:zajímalo by mě jaký máte názor na figury plavců? Mě se líbí asi nejvíc ze všech odvětví sportů. Myslíte, že to dělá hlavně plavecký trénink nebo z velké části i dřou v posilovně?
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 1:32 pm Předmět: |
|
|
Dela to hlavne ten trenink. Cimz ale nechci rict, ze nedrou v posilovne, ale pokud jde o ten proudnicovej tvar, tak je to hlavne plavani
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 1:45 pm Předmět: |
|
|
Nojo ale to by musel plavat od mala aby se mu tak rozsirila ta kostra... lattismy a ramena maj celkem male.. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 2:06 pm Předmět: |
|
|
No vzdyt oni ale taky plavou. Cim driv zacnes, tim lepsi si vytvoris cit pro vodu a to plavani bude snazsi. Jako zacit podle me po 10tym roce, tak uz nemas moc sanci na uspech.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 2:23 pm Předmět: |
|
|
Jasny, me slo jen vylozene o tu sirokoramenou plaveckou postavu, jestli je mozne ji ziskat i v pokrocilem veku (25+). _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 2:31 pm Předmět: |
|
|
no tak to si myslim, ze urcite ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: so srpen 18, 2012 5:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so srpen 18, 2012 5:38 pm Předmět: |
|
|
:D horší fotku na internetu neměl? Nebo to sem dáváš, protože se ti nelíbí jeho celoroční brutálně vysekaná forma? Jinak podle mě mám stejnej typ postavy jako on, takže budu možná někdy jeho menší verze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so srpen 18, 2012 6:07 pm Předmět: |
|
|
guru: ty si dobrý optimista _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|