|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
magion

|
Zaslal: čt srpen 02, 2012 10:28 am Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | Dnes je to 9 dní od doby, co se mi stal úraz s prstem a v nemocnici mi dělali 2 stehy. Včera jsem byl na vyndání, ale rána se pořád ještě úplně nezacelila. Nevíte jak dlouho to trvá? Štve mě, že kvůli takový blbosti nemůžu shybovat a hodně dalších věcí. |
cekal sem kdy to napises... nemas s tim cvicit a byt v klidu ! za 9 dni by to uz bylo normalne zahojeny... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mast0d0nt
|
Zaslal: čt srpen 02, 2012 7:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 02, 2012 7:31 pm Předmět: |
|
|
to uz je v sekci spolecenska temata _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt srpen 02, 2012 8:06 pm Předmět: |
|
|
Nevím proč si lidé myslí že zrovna mezi soudci, doktory či jinými váženými profesemi nebude stejný počet debilů jako v normální populaci. V první instanci narazili na debila, v druhé už na normálního člověka. I proto se má člověk právo odvolat, aby se eliminovali debilní rozsudky.
Jinak, docela by mě zajímalo co schytali ti útočníci.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so srpen 04, 2012 1:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: so srpen 04, 2012 2:22 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | howtodo.cz/jak-pribrat-na-vaze/
|
jak si vubec nekdo dovoli neco takoveho napsat.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: so srpen 04, 2012 8:03 pm Předmět: |
|
|
... narazila jsem si kostrč, prodřela plavky a viděl mě Ustinov
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so srpen 04, 2012 8:09 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | ... narazila jsem si kostrč, prodřela plavky a viděl mě Ustinov |
...nevidel jsem , kde mela e-witch prodrene plavky _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 4:54 pm Předmět: |
|
|
Dojebaný displej na telefóne, a vidím hneď nevýhodu dotykových telefónov. Nedá sa s ním nič robiť.
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 9:30 pm Předmět: |
|
|
Lidi ktery kdyz neco potrebujou tak jsou tutu nunu a krotky jak beranci a jakmile po nich chces neco ty tak je to hrozne zle... Doprdele tenhle svet je plnej hyen!
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 10:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 10:27 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | pavel.hladik napsal: | | Lidi ktery kdyz neco potrebujou tak jsou tutu nunu a krotky jak beranci a jakmile po nich chces neco ty tak je to hrozne zle... Doprdele tenhle svet je plnej hyen! |
to je normální v české společnosti, zvykni si už na to!!! |
ale nejak se mi nechce zvykat na to ze mi lidi serou na palici....
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: po srpen 06, 2012 3:29 pm Předmět: |
|
|
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/275138-velke-bricho-u-zen-zpusobuje-nedostatek-spanku.html
Ani mi tak nevadí blbě napsanej článek, ale ta banda tupých diskutujcích, co se furt ohání dědičností, věkem (ženy po 40 prý už zhubnout nemůžou!) a když někdo napíše, že zásadní chybou je hodně žrát a nehýbat se, tak mu naskáčou mínusy. Mají zakázat takhle blbým lidem vůbec registraci, natož aby přispívali tím svým hnojem. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po srpen 06, 2012 8:36 pm Předmět: |
|
|
| pavel.hladik napsal: | | cipinek napsal: | | pavel.hladik napsal: | | Lidi ktery kdyz neco potrebujou tak jsou tutu nunu a krotky jak beranci a jakmile po nich chces neco ty tak je to hrozne zle... Doprdele tenhle svet je plnej hyen! |
to je normální v české společnosti, zvykni si už na to!!! |
ale nejak se mi nechce zvykat na to ze mi lidi serou na palici.... |
Pokud mluvíš o soukromém životě, zamysli se nad tím jakými lidmi se obklopuješ.
Pokud jde o práci, pak jsou dvě možnosti. Buď jsi ve špatné práci a pak je na čas změnit místo. A nebo chybu hledej zase u sebe.
Já osobně nemám tebou zmiňované problémy ani mezi kamarády, ani v práci (a to už jsem jich pár prostřídal). Obecně. Jedinci se vždy najdou, ale i s nimi lze vyjít.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|