|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: čt srpen 02, 2012 6:31 pm Předmět: |
|
|
Aha, sry já přejel pochopil jako přejel očima (pohledem a ne rukou. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 3:46 pm Předmět: |
|
|
6.8.
KORTE W9 +1 - FINALE
Drep 5x6x100
Bench 6x6x92,5
DL 5x5x112,5
zvedani panve/shyby 3x12xBW
vcelku to slo, az na tahy
mam nove "kufry" na farmarskou chuzi (cca 2x60kg) tak jsem je testoval [/quote] _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 4:24 pm Předmět: |
|
|
7.8.
rano
30kg............5km...........50min
dopoledne
blbnuti na naradi
2x (30sec drepy s vyskokem + 30sec sedylehy + 30sec anglicaky + 30sec prekoky) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 4:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st srpen 08, 2012 3:39 pm Předmět: |
|
|
8.8.
rano:
tezke pumpovani ramen, tricepsu a bicepsu
na zaver trocha bricha
odpoledne:
Farmarska chuze 2x20m 1x40m
par shybu na protazeni
rano cca 45min, ramena poradne a ruce podle kamarada, jenom abych neco delal, odpoledne jsem prubl nove kufr, super se drzi a nejsou vubec tezke, bud vazi min,, nebo nevim, ale orpoti Army strongmanovi se nesly snad sami _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so srpen 11, 2012 6:37 pm Předmět: |
|
|
10.8.
KORTE W9 +1 - FINALE
Drep 5x6x100
Bench 6x6x92,5
DL 5x5x112,5
bricho/shyby 3x12xBW _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po srpen 13, 2012 7:34 am Předmět: |
|
|
13.8.
KORTE W9 +1 - FINALE
Drep 5x6x100
Bench 6x6x92,5
DL 5x5x112,5
bricho/shyby 3x12xBW
slo to, drepy skoro i lehke, jenom jsem se nejak nemohl dycky dokopad stoupnout si pod cinku, bench sel taky, i kdyz to drelo, u mrtvoly selhaval uchop
celkove me to uz nebavi, je to moc jednotvarne, ale nevim, jestli to menit jenom proto, kdyz porad jeste muzu pridavat a posouvat se dal _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po srpen 13, 2012 8:15 am Předmět: |
|
|
a proč vůbec jedeš to korte tak dlouho? Pokud vím, tak se I. fáze jede 4 týdny a potom následuje fáze II., ale ty jedeš už více jak dva měsíce pořád tu první. Jaký to má smysl? _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 5:27 pm Předmět: |
|
|
15.8.
Tezke pumpovani
PC+PP 5x3x70
upaz 3x10x14
zapaz 3x10x10
uzky bench/biceps na velke 3x10x70/40
kladka;/kladiva 3x10x40/ (2X20)
bricho/shyby 3x12xBW
jeste ze jsme dal na zacatek to premisteni, jinak bych si pripadal jako samponek, co jede jenom ruce
u PP 70 necekane tezka, ale to se snad zlepsi
odchazel jsem silene napumpovany, ruce vetsi aspon o 10cm! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 9:04 am Předmět: |
|
|
17.8.
KORTE W9 +2 - FINALE
Drep 5x7x100
Bench 6x6x95
DL 5x5x115
bricho/shyby 3x12xBW
trening napohodu, zadna honicka
u drepu jsem stridal uzky postoj se siroky, uzky je snadnejsi, bench na hrane, uz jsme si vzal bandy na zapesti, mam je z PP nejake povolenejsi
nemohl jsem se premluvit, abych se stavel k cince na mrtvolu, ale porad vsechno splnitelne)kdyz nebudu moc spechat) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po srpen 20, 2012 5:23 pm Předmět: |
|
|
20.8.
KORTE W9 +2 - FINALE
Drep 5x7x100
Bench 6x6x95
DL 5x5x115
bricho/shyby 3x12xBW
vsechno tezke, unaveny z horka, tahnou me hamstringy, asi uz je to posledni prihozeni
musim prijit na novy trening
od zari bdu v praze, tak s emi treba povedel uplatnit Cizu na nejakou tu lekci zvedani
apropos, 30. zari odpoledne budu v Brne, kdyby me nekdo prijal s sebou na trening...
jsem pro kazdou spatnost, kdyz to nebude klasicke: "prsa+biceps" _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: po srpen 20, 2012 5:31 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
2- nejak mi nejdou maximalni vykony na 1-2 opakovani
|
5x3 90%RM ....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|