|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: pá srpen 03, 2012 3:19 pm Předmět: |
|
|
Lustere, HSPU se dá naučit během 50 minut. Zvlášť při tvé formě. Já to udělal jednoduše, naházel jsem si pod hlavu kotouče a po každém úspěšném kliku jsem jeden kotouč odhodil, až jsem se dostal až na zem. A to jsem opravdu bytost s neuvěřitelně slabými rameny a motorikou. Zkus to .)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: pá srpen 03, 2012 3:22 pm Předmět: |
|
|
Moocha: ja vim, cetl sem to v tvym logu a mam v planu se inspirovat _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: pá srpen 03, 2012 3:23 pm Předmět: |
|
|
No on to ale esko říká dobře, spousta lidí cvičí shyby nahouby, takže opravdu procvičí víc bicepsy a dokonce i prsa než celá záda. Vcelku jsem nepochopil v čem s ním vlastně polemizuješ.
|
|
| nahoru |
|
 |
Alak1234
|
Zaslal: so srpen 04, 2012 8:37 am Předmět: |
|
|
neni to proti fyzike ze dokonca aj prsia ked nieco tahas (seba na hrazde) berie ti to zadne ramena chrbat biceps ked do niecoho tlacis (do cinky :) ) tak ti to berie predne ramena triceps prsia a myslis ze ked mas 80kg trebars a vitahujes sa siroko na hrazde ze ti berie viac biceps, ze tahas 50kg bicepsom a 30kg chrbtovymi svalmi ?
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so srpen 04, 2012 9:00 am Předmět: |
|
|
Alak1234: U lidí, kteří třeba cvičí jen biceps a prsa a mají slabé záda a neumí je používat, není moc velkej problém, aby odshybovali většinu váhy právě rukama a kozama. Jak napsal esko, platí to hlavně pro lidi, co cpou lokty dopředu. Sám jsem k nim patřil, ale už se to konečně trochu srovnalo. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
chippie

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|