Zařazení shybů do cvičebního plánu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zařazení shybů do cvičebního plánu  Úvodní stránka -> Trénink -> Zařazení shybů do cvičebního plánu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lustere, HSPU se dá naučit během 50 minut. Zvlášť při tvé formě. Já to udělal jednoduše, naházel jsem si pod hlavu kotouče a po každém úspěšném kliku jsem jeden kotouč odhodil, až jsem se dostal až na zem. A to jsem opravdu bytost s neuvěřitelně slabými rameny a motorikou. Zkus to .)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha: ja vim, cetl sem to v tvym logu a mam v planu se inspirovat
kid

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
shyb se nerozdeluje na techniku pres bicaky a pres zada... shyb musi byt proste technicky spravne odjet a zatizi se u nej dost znacne jak bicaky tak laty viz. http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance/inside_the_muscles_best_back_and_biceps_exercises&cr=

kdyby nekoho zajimaly i odezvy jinych partii, tak sou jeste 2 dily:
http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance/inside_the_muscles_best_chest_and_triceps_exercises&cr=
http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance/inside_the_muscles_best_shoulders_and_trap_exercises&cr=

No on to ale esko říká dobře, spousta lidí cvičí shyby nahouby, takže opravdu procvičí víc bicepsy a dokonce i prsa než celá záda. Vcelku jsem nepochopil v čem s ním vlastně polemizuješ.
Alak1234

PříspěvekZaslal: so srpen 04, 2012 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

neni to proti fyzike ze dokonca aj prsia ked nieco tahas (seba na hrazde) berie ti to zadne ramena chrbat biceps ked do niecoho tlacis (do cinky :) ) tak ti to berie predne ramena triceps prsia a myslis ze ked mas 80kg trebars a vitahujes sa siroko na hrazde ze ti berie viac biceps, ze tahas 50kg bicepsom a 30kg chrbtovymi svalmi ?
madball

PříspěvekZaslal: so srpen 04, 2012 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Alak1234: U lidí, kteří třeba cvičí jen biceps a prsa a mají slabé záda a neumí je používat, není moc velkej problém, aby odshybovali většinu váhy právě rukama a kozama. Jak napsal esko, platí to hlavně pro lidi, co cpou lokty dopředu. Sám jsem k nim patřil, ale už se to konečně trochu srovnalo.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
chippie

PříspěvekZaslal: po srpen 06, 2012 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě bych měl takový dotaz ke shybům obecně. Když jedete třeba 100 shybů na čas, po kolika je děláte? Já jsem s údivem zjistil, že pokud je jedu po 5ti, tak mám mnohem kratší čas, než když je jedu po 10ti (protože mě to hodně unavuje a musím dělat delší pauzy). Tak by mě zajímalo jak jsou na tom ostatní a esli je tu někdo, kdo by je dal třeba v jedné sérii
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po srpen 06, 2012 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chippie napsal:
Ještě bych měl takový dotaz ke shybům obecně. Když jedete třeba 100 shybů na čas, po kolika je děláte? Já jsem s údivem zjistil, že pokud je jedu po 5ti, tak mám mnohem kratší čas, než když je jedu po 10ti (protože mě to hodně unavuje a musím dělat delší pauzy). Tak by mě zajímalo jak jsou na tom ostatní a esli je tu někdo, kdo by je dal třeba v jedné sérii

jel jsem 60x5 presne za hodinu
kazdou minutu jsem jich udelal 5
bez problemu to slo rekneme do 45 minuty
a nebo 25x5 se zacatkem kazdou pulminutu, ale nekde od pate minuty to byl velky boj

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Zařazení shybů do cvičebního plánu Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: