Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 110, 111, 112  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lukinobr

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní trénink byl dobrej.
Bench press
rozehřátí
2x3x92kg
1x2 96kg
2x1 96kg-v plánu bylo 2x2 ale bohužel to nedopadlo druhý jsem nedotlačil.Nevadí snad příště.Test selhání odhalí.
Přemístění+pushpress
3x60kg
3x64kg
2x66kg
2x68kg-jedno opak vylítloneskutečně rychle
2x0 70kg-blbě vše
1x70kg dorovnání PR.Kdybych zvádl na 100% techniku tak tam vylítne klidně i 76.Uvidíme příště.
Tlaky s v.č.za hlavou v sedě
4x8 42kg
Různé variace kliků.Bylo jich strašně moc.Cca 150 opak.Nechce se mě to rozepisovat.
Lehce břicho,výpony na lýtka.

Zítra se zvážim tak uvidíme kolik.Ale břicho pomalu zalejzá.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Od zacatku logu jsi udelal velky progres to bez pochyby a formu mas dobrou, ale co treba dat si od toho foceni chvili oraz a hodit sem svouji fotku treba tak za mesic? Nebo myslis, ze se tva forma tak rapidne meni kazdy 2.-3. den?
Ja vim, je mne po tom prd, je to tva vec a klidne mne za to zkritizuj, ale tohle mne pripada uz fakt docela dost narcisticke.
A kdyz uz trapne prudim, tak by me jeste zajimaly 2 veci. Kolikrat denne si formu kontrolujes v zrcadle? Tak alespon priblizne zaokrouhlene :) A kolik giga v tvem PC zabira slozka s nazvem "Ja" nebo tak nejak podobne, vis co myslim

A ted klidne do me :)
lukinobr

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper v pohodě.Foto dávám pro sebe ne pro tebe.:D Jinak v dietě to bylo tak 3x do týdne nijak to nepočítam.A fotky v PC nějaký mám od mých začátků.Někdo to bere jako narcismus ,já to beru jako motivaci zlepšovat se dál.Např. kouknu na foto o rok zpět a řeknu si jaký jsem udělal pokrok a co to ještě chce.Nejsem ten tip kterej to dělá jen pro zábavu (samozřejmě mě posilování baví) mě jde o symetrii a chci zamakat na svých slabinách a k tomu je to foto prostě dobrý.Jinak podle mě je lepší fotka se samospouští kde předvádim alespoň nějakou pózu než 5 fotek skoro stejných akorát max že se pohneš o 10cm doprava a ještě to fotiš mobilem přes zrcadlo.Ale třeba tohle zase příjde normální tobě no.Budu se asi opakovat ale je to můj log fotky můžu vkládat kdykoliv se mi zachce. To že ty to neumíš překousnout to je tvůj problém.Asi změnim název logu na FOTOlog.:D A když už tak trapně odpovídám tak ještě jedna otázka.Jak si mohl v top formě mít 108kg v takové kvalitě ,že ti lezli žily nabicepsu a předloktí a břišáky zároveň? Jak si to dokázal to by mě fakt zajímalo.2 mětry podle mě nemáš a tolik masa na sobě při tak nízkým % tuku?
Pavelcb

PříspěvekZaslal: so srpen 04, 2012 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady s tebou musím souhlasit. je to tvůj log,tak si sem dávej,co chceš a když se to někomu nelíbí,at sem nechodí. Mně se to líbí,když jsou v logu fotky,aspon mám představu,kdo je co zač. Lepší,než nějací anonymní hrdinové a chytráci. (což není myšleno na Drapera)
Crewe

PříspěvekZaslal: so srpen 04, 2012 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Forma super. To víš.
BTW Proč nebýt narcis, když má dobrou postavu?
lukinobr

PříspěvekZaslal: so srpen 04, 2012 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb:Díky vidim to stejně jako ty.Nejvíc mě štve že už jednou se to tu řešilo.A draper to prostě neumí překousnout.Tvůj log mám taky rád protože tam máš taky plno fotek jak já.Podle mě to ten log prostě oživí a není to žádný psaní. (je pravda že ty tam máš většinou v tričku a na výletech akcích ale fotka jako fotka)Jinak když už jsem u toho tak formu máš hodně dobrou.Líbí se mě tvůj přistup.HPM
Crewe:Díky ,teď už se to pomalu začíná ztrácet jak nejedu dietu.
Crewe

PříspěvekZaslal: so srpen 04, 2012 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lukinobr napsal:

Crewe:Díky ,teď už se to pomalu začíná ztrácet jak nejedu dietu.

- Napiš sem někdy svůj jídelák :-), Docela mě to zajímá, jak teď jedeš.
balbi

PříspěvekZaslal: so srpen 04, 2012 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš parádní formu, klidně foto dávej, je to dobrá "insiprace"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
lukinobr

PříspěvekZaslal: so srpen 04, 2012 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Balbi:Díky konečně někdo kdo mě to nezavrhuje společně s pavelcb a crewe.Myslel jsem si že na ronnie.cz jsou jen rejpalové tak vidim že ne.
Crewe:Hele to nestojí za zmínku.:D ráno ovesn. vločky s jahhodama oběd-většinou brambory,rýže,těstoviny s masem po tréninku sacharidák Žrací fáze je stejná (racia,šunka,sýr,jogurt bílí,vajička,někdy maso,tvaroh)
Frozz.

PříspěvekZaslal: so srpen 04, 2012 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže už nejedeš wd ale klasický rozpis jídeláku? Forma dobrá, dominantou máš asi prsa že.
kubaz

PříspěvekZaslal: so srpen 04, 2012 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dost dobry, nemyslel sem si ze se z tebe vyklube tohle, prijemne si prekvapil
lukinobr

PříspěvekZaslal: so srpen 04, 2012 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kubaz :Díky.Když se kouknu na 90kg formu tak tam bylo tuku a celý to bylo zalitý.
Frozz:WD už nejedu.Jediné co je skoro stejné tak to je žrací fáze.No asi máš pravdu.Mám je v každé druhé póze.:D Někdy dodám něco jiného.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so srpen 04, 2012 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Už jsem ti to psal. Začal jsi cvičit ještě jako relativně mladej, dřív než hodně lidí tady, hodně ti to závidím ;) Ten hrudník vypadá skvěle. Nevím, jestli je to tím, že ho umíš ukázat, nebo fakt je takovej (i vršek prsou), ale fakt dobrý. A hoď dvojtej biceps zezadu, to mě stejně u každýho zajímá nejvíc :D
ondrakf

PříspěvekZaslal: so srpen 04, 2012 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

super forma! tvůj log čtu a že dáváš fotky je jenom dobře
Draper

PříspěvekZaslal: so srpen 04, 2012 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lukinobr napsal:
Draper v pohodě.Foto dávám pro sebe ne pro tebe.:D Jinak v dietě to bylo tak 3x do týdne nijak to nepočítam.A fotky v PC nějaký mám od mých začátků.Někdo to bere jako narcismus ,já to beru jako motivaci zlepšovat se dál.Např. kouknu na foto o rok zpět a řeknu si jaký jsem udělal pokrok a co to ještě chce.Nejsem ten tip kterej to dělá jen pro zábavu (samozřejmě mě posilování baví) mě jde o symetrii a chci zamakat na svých slabinách a k tomu je to foto prostě dobrý.Jinak podle mě je lepší fotka se samospouští kde předvádim alespoň nějakou pózu než 5 fotek skoro stejných akorát max že se pohneš o 10cm doprava a ještě to fotiš mobilem přes zrcadlo.Ale třeba tohle zase příjde normální tobě no.Budu se asi opakovat ale je to můj log fotky můžu vkládat kdykoliv se mi zachce. To že ty to neumíš překousnout to je tvůj problém.Asi změnim název logu na FOTOlog.:D A když už tak trapně odpovídám tak ještě jedna otázka.Jak si mohl v top formě mít 108kg v takové kvalitě ,že ti lezli žily nabicepsu a předloktí a břišáky zároveň? Jak si to dokázal to by mě fakt zajímalo.2 mětry podle mě nemáš a tolik masa na sobě při tak nízkým % tuku?

Ano, ano ano, samozrejme jsem si to mohl odpustit, protoze jsem moc dobre vedel, ze si timhle radoby vtipnym ovsem ve skutecnosti spise trapnym a utocnym postem akorat podkopavam vlastni nohy, protoze se mnou stejne nikdo nebude souhlasit. Jak vis, tak mne cviceni ted vubec nebavi, nemam do nej motivaci a timpadem nemam ani motivaci a chut psat na tohle forum a byt pro nej uzitecny, takze kdyz mam cas a chut tu neco cist, tak tu uz spise jen prudim:) Vim, ze jsme to uz v minulosti nekolikrat neresili, ale nedalo mne a zase jsem to musel napsat :) Nicmene stojim si za tim, ze tohle je pro me osobne trochu nesymptaticky narcizmus (vim, muj problem), ovsem na druhou stranu jak sam pises, je to tvuj log, tve cviceni, nikoho tim nepohorsujes ani neurazis, takze si tu muzes delat, co chces a me nic neopravnuje ti tu do toho kecat.
A aby to nebyla z me strany jen kritika, tak jak uz jsem psal, ta zmena v horizontu nekolika mesicu je opravdu znatelna, formu mas vic nez dobrou a makas tu ted jak malokdo, coz plne uznavam, obdivuji a momentalne by mne stacila jen ctvrtina tveho nadseni, energie a elanu, abych se zase vratil zpet do fitka.

K tvoji otazce jak je mozne, ze jsem mel pri 108kg takovou kvalitu svalu, zily na bicaku a vysekane bricho? Tak zaprve jak jiste vis, protoze se tu tim netajim, v te dobe jsem neuzival jen doplnky typu protein, BCAA a kreatin, ale i ty jine doplnky , coz je jedna z podstatnych veci, druha vec je to, ze jsme v te dobe byl pro cviceni zapalenej podobne jako ty a pokud to cloveka bavi, je to celkem podstatna cast uspechu a treti vec je to, ze jsem kazdy den makal podobne jako ty a tenhle styl cviceni na me proste fungoval a mel jsem s nim vysledky, podobne jako v tvem pripade.

Takze abych to uzavrel, vubec nic proti tobe nemam, jak jsem rikal, libi se mne, jak makas, ale "sorry" ti za ten muj post psat nebudu, protoze nemam za co, ale uznavam, ze jsem si to mohl pro sve uspokojeni napsat treba do wordu a ne znovu tobe do logu, kdyz uz jsem ti to tu drive psal, takze priste, az me to zase popadne, coz bude nejspise pri tve dalsi fotodokumentaci formy (takze hadam zitra nebo nejdele pozitri :) ) se radeji seknu pres prsty a pokud si je nezlomin, napisu si to do toho wordu nebo treba nekam na papir :)

PS: a kdyz uz jsem tedy u te fotodokumentace, tak co treba udelat nekdy i video nejakeho cviku, treba tve mrtve tahy (5x160kg to uz je celkem pekne), push pressy, drepy, benche...tohle by urcite bylo dalsi zpestreni tveho logu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 110, 111, 112  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: