Guru: kdyz uz moticace, tak nejaky klasicky kultacky split,nejlepe nejakeho soutezaka, tyhle treninky me asi motivuji nejvic.
Luster: ale jo, klidne ji sem dam, ja se za svoji formu nestydim, protoze jsem si to vsechno zavinil sam. :)
A timto bych tema Drejpr a jeho motivace uzavrel radeji hned v jeho pocatcich
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
A ano. Rád se potí a miluje ten pocit, kdy je spocenej. Když ho potkal jinej závodník v létě při 30°C a Kai měl na sobě mikinu, tak se ho zeptal "Není ti horko?" a Kai odpověděl "No ve skutečnosti je mi hodně pohodlně". V kulturistice není teď asi originálnější osobnost. Tohle je momentálně top 3 kulturista, kterej vyrostl v děcáku a má ve všem svůj styl. Kdyby tě to bavilo, tak ti pošlu první videa o jeho životě ;) No a pak možná za odměnu i nějaký ty tréningový. Hlavně to zkus aspoň zapnout, některý lidi to motivuje, proč ne tebe.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
A ano. Rád se potí a miluje ten pocit, kdy je spocenej. Když ho potkal jinej závodník v létě při 30°C a Kai měl na sobě mikinu, tak se ho zeptal "Není ti horko?" a Kai odpověděl "No ve skutečnosti je mi hodně pohodlně". V kulturistice není teď asi originálnější osobnost. Tohle je momentálně top 3 kulturista, kterej vyrostl v děcáku a má ve všem svůj styl. Kdyby tě to bavilo, tak ti pošlu první videa o jeho životě ;) No a pak možná za odměnu i nějaký ty tréningový. Hlavně to zkus aspoň zapnout, některý lidi to motivuje, proč ne tebe.
To si doufam delas srandu, ze by me mel tenhle sasek (sorry jeho fanouskum) motivovat.
A jak rikam, veskere diskuzi o me motivaci do treninku koncim, tu si musim najit jen ja sam a nepotrebuji, abyste mne tu hazeli jedno video za druhym, i kdyz v dobrem umyslu.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Turakame, nevim, jestli je to provokace nebo jen tva nechapavost toho, co jsem uz 2x napsal, ale reknu ti to teda jeste jednou. O zadna, pro tebe mozna motivacni, pro me uplne k hovnu videa, nemam zajem nehlede na to, ze CF a jemu podobny styl treninku je vazne to posledni, co by me ted motivovalo, kdyz uz bych se mel motivovat nejakymi videi, tak jednoznacne klasicky kulturisticky trenink, ktery bych stejne cvicil, kdybych se vratil. To je mne mnohem sympatictejsi.
Takze po treti a naposled, zapomente na to, ze jsem cokoliv o mem problemu s motivaci napsal, nepotrebuji, aby to tu resilo pul fora, protoze me stejne nikdo nechape, coz jen dokazujete tim, co mne tu postujete
Vzal jsem váhu do fitka a převážil pár věcí, olymp. osy, EZ, VČ, 2x JČ, 20kg kotouč a vše sedělo, maximálně rozdíl 0,5kg, takže mám radost, že zvedám opravdu to co si myslím, že zvedám.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Dnes jsem poprvé zkoušel jízdu po relativní rovince na koloběžce - takovej lepší profi kousek a super jízda! Čekal jsem, že nebudu tušit jak se odpichovat, že jedna noha bude zaostávat, ale nakonec jsem mazal, že se daly v klidu předjíždět i pomalejší kola, fakt super a náročný to je poměrně taky, takovej nestandartní pohyb
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru