|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 11:07 am Předmět: |
|
|
Zdar,
včera som si vcelku schopne zaplával na kúpalisku s priateľkou, a dnes pre istotu kvôli tým horúčavám radšej ranný tréning, veľké oči som nemal, no dalo sa.
benč + zhyby nadhmat naširoko
60 x 10 + ja x 4
80 x 8 + ja x 4
100 x 6 + ja x 4
110 x 6 + ja x 4
120 x 4 + ja x 4
130 x 3 + ja x 4
140 x 2 + ja x 4, 2.opáčko s dopomocou
140 x 1 + ja x 4
100 x 12
nemám magnézko, takže sa mierne rozchádzal úchop, čo nie je úplne ideálne, zajtraj už musím, kurnik, kúpiť
tlaky s jednoručkami na šikmej lavičke hore hlavou
30ky x 10
40ky x 8
40ky x 8
kliky na bradlách
ja x 15
ja x 15
ja x 15
rozpažky s protismernými kladkami
1 séria x 21 reps
francúzsky spoza hlavy s hornou kladkou
4 série x 12 reps v každej
tricepsové extenzie s jednoručkou spoza hlavy jednorouč
5ka x 12 každou
10ka x 6 každou
10ka x 6 každou
10ka x 6 každou
benč na úzko
60 x 6
60 x 6
60 x 6
akože speed
brucho
9 sérií
pullovrik so 7,5kou
1 séria x 15 reps _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 12:09 pm Předmět: |
|
|
Však ty s tým dávaš trojky, takže zatiaľ pokoj, ale onedlho budem aj ja hehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 12:11 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Však ty s tým dávaš trojky, takže zatiaľ pokoj, ale onedlho budem aj ja hehe |
To me stve, ja s tim davam trojky uz asi 3 mesice, a sotva se to hybe nahoru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 12:15 pm Předmět: |
|
|
Tak ja som dal v marci a ešte predtým v zime 150 a opäť to kleslo, ťažko udržať nejakú stúpajúcu krivku aspoň u mňa tiež. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 6:45 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
mŕtvy ťah
60 x 5
100 x 5
120 x 5
150 x 5
150 x 5
príťahy s t osou (veľká tyč v rohu s v držiakom) - "rohovka"
60 x 10
80 x 10
100 x 10
príťahy so spodnou kladkou
90 x 8
105 x 8
105 x 8
105 x 8
zhyby s v držiakom
ja x 8
ja x 8
ja x 8
ja x 8
kladiváky
5ky x 12
10ky x 10
15ky x 10
20ky x 6
20ky x 6
ruky už teraz jak skala
bicepsové zdvihy so spodnou kladkou
3 série x 10 reps v každej
skotovka
jednoruč:
3 série x 10 reps v každej každou
brucho
7 sérií
pullovrik so 7,5kou
1 séria x 21 reps
toto na záver tréningu proste milujem, krásny pocit z pomalých kontrolovaných opáčok, ktoré perfektne vystrečujú a uvoľnia celý vršok.
brutál trenál, chrbát dostral trošku iný impulz, cítil som to pekne. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 6:49 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
ranný váha po vyprázdnení včera 85kg presne, dnes som mal celý deň chuť povyrážať niečo pekné a dá sa povedať, že sa to vcelku podarilo:)
pushpress
35 x 12
55 x 5
75 x 5
85 x 3
95 x 3
105 x 1 ľahké
110 x 1 jo!
100 x 5 jo! ale riadna makačka
military press
65 x 6
65 x 6
65 x 6
uff ramená už mali dosť
rozpažky s jednoručakmi v stoji
7ky x 10
7ky x 10
7ky x 10
7ky x 10
facepulls
30 x 10
30 x 10
30 x 10
30 x 10
benč na úzko
55 x 5 stopky
75 x 5 stopky
95 x 5 stopky
105 x 3 stopky
110 x 3 stopky
120 x 1 stopka
netradične po tlakoch, takže som veľa nečakal, no ok
tricepsové stlačovanie kladky
15 x 10
20 x 10
25 x 10
každé opáčko s podržaním kontrakcie
brucho
10 sérií
zajtra voľno, tie výrazy/tlaky ma rozbili. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne čt srpen 09, 2012 7:15 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 6:58 pm Předmět: |
|
|
Při 85 kilech váhy je to teda mazec :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 7:01 pm Předmět: |
|
|
No poškuloval som po tej 115ke, ale ešte tam bude asi treba trošánek potrénovať a dik. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 7:45 pm Předmět: |
|
|
Tleskam, fakt parada, ja ty PP ani PC do krve nedostnau a ty to takhle zlepsujes.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 9:17 pm Předmět: |
|
|
jasné, daj tomu šancu, ja mávam pravidelne s tých lockoutov neskutočnú svalovku na trapéz a vôbec celé ramená, ako sa zaťažia vyššou váhou. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 9:19 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Kurna, me to tu snad i namotivuje, ze ten pushpress skusim taky |
U tebe hlavne bacha na ty tvy dojebany zada, tenhle cvik je na core docela peknej zahul. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|