Sila uchopu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Sila uchopu  Úvodní stránka -> Trénink -> Sila uchopu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deflorátor

PříspěvekZaslal: po srpen 06, 2012 5:19 pm    Předmět: Re: Sila uchopu Odpovědět s citátem

freshman napsal:
...Ted tu mrtvolu teda presto jedu stridavym uchopem a menim ruce...

Přesně tak to dělej i dál, akorát přidej magnézko, a úchop nebudeš muset za měsíc řešit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
freshman

PříspěvekZaslal: po srpen 06, 2012 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, vyzkousim vase rady a uvidime co z toho bude vsem diky za rady a kdyby jeste nekoho neco napadlo budu rad za dalsi
honzaj95

PříspěvekZaslal: po srpen 06, 2012 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vadí něčemu do budoucna, že tahám jedině levá nadhmat pravá podhmat? naopak mi to prostě nejde a nadhmat nemám moc silnej
Chery

PříspěvekZaslal: po srpen 06, 2012 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U nás v posilce je magnesko zakázané (prý dělá bordel a lidé nechtějí s činkama cvičit)
freshman

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 7:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jsem zvedavy co by mi na to rekli, protoze nikoho jsem tam cvicit s magnesiem nevidel. Zkusim no.. :)
Poman

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 7:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chery napsal:
U nás v posilce je magnesko zakázané (prý dělá bordel a lidé nechtějí s činkama cvičit)

tekuty

nebo chodit sem :

http://www.bomba-gym.cz/

Zakazují mi používat magnézko, nebo říkají, abych s tím byl opatrnější.

My trváme na tom, abyste používali magnézko, protože, v první řadě, dělá cvičení bezpečnějším.
Magumi

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na mně taky kvůli magnézku něco brblali :-), nesmíš se nechat. Ale nosím si sebou navlhčený hadřík a všechno po sobě utřu.
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

na mna tiez zo zaciatku pozerali jak na debila ked som tam prvy krat dotiahol magnezko.nastastie nikto nepovedal ani pol slova.ked som tam sam tak mi akurat na durhy den povedia ze vedia ze som tam bol (kedze su kotuce,cinky a tyce omatlane od kriedy)
ale nikto nepovie ani prd.skor sa uz pytaju kde som to kupil aby to mohli kupit aj ony lebo zistili ze to je lepsie ako rukavice
kaufly

PříspěvekZaslal: st srpen 08, 2012 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě celkem pomohla farmářská chůze :-)
nemuke

PříspěvekZaslal: so srpen 18, 2012 4:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Farmers walks, shyby s ručníkem přes hrazdu (držet se za ručník omotaný nahoře přes hrazdu), plate pinching (držení dvou kotoučků opřených o sebe, hladkou stranou vně - co nejdéle.)....
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: so leden 19, 2013 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja som minulý tréning zaradil static hold (držanie veľkej činky v stoji) a chcel by som sa opýtať, ako dlho to mám držať ???
Stačí povedzme 5 sekúnd (cca 1 opačko mrtvoly) alebo to držať povedzme minútu ? Môj úchop je totálne tragický, už 150-160 je obrovský problém hoci len na pár sekúnd a to aj pri striedavom úchope. A dosť to prekáža aj v praktickom živote, keď človek často prenáša veci, ktoré sa veľmi zle chytajú a preto potrebuje poriadny stisk.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Sila uchopu Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: