| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deflorátor

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 5:19 pm Předmět: Re: Sila uchopu |
|
|
| freshman napsal: | | ...Ted tu mrtvolu teda presto jedu stridavym uchopem a menim ruce... |
Přesně tak to dělej i dál, akorát přidej magnézko, a úchop nebudeš muset za měsíc řešit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
freshman
|
Zaslal: po srpen 06, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
Ok, vyzkousim vase rady a uvidime co z toho bude  vsem diky za rady a kdyby jeste nekoho neco napadlo budu rad za dalsi
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 9:16 pm Předmět: |
|
|
vadí něčemu do budoucna, že tahám jedině levá nadhmat pravá podhmat? naopak mi to prostě nejde a nadhmat nemám moc silnej
|
|
| nahoru |
|
 |
Chery
|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 7:10 am Předmět: |
|
|
Taky jsem zvedavy co by mi na to rekli, protoze nikoho jsem tam cvicit s magnesiem nevidel. Zkusim no.. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 9:11 am Předmět: |
|
|
Na mně taky kvůli magnézku něco brblali :-), nesmíš se nechat. Ale nosím si sebou navlhčený hadřík a všechno po sobě utřu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 9:20 am Předmět: |
|
|
na mna tiez zo zaciatku pozerali jak na debila ked som tam prvy krat dotiahol magnezko.nastastie nikto nepovedal ani pol slova.ked som tam sam tak mi akurat na durhy den povedia ze vedia ze som tam bol (kedze su kotuce,cinky a tyce omatlane od kriedy)
ale nikto nepovie ani prd.skor sa uz pytaju kde som to kupil aby to mohli kupit aj ony lebo zistili ze to je lepsie ako rukavice
|
|
| nahoru |
|
 |
kaufly
|
Zaslal: st srpen 08, 2012 7:06 pm Předmět: |
|
|
Mě celkem pomohla farmářská chůze :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
nemuke

|
Zaslal: so srpen 18, 2012 4:49 am Předmět: |
|
|
Farmers walks, shyby s ručníkem přes hrazdu (držet se za ručník omotaný nahoře přes hrazdu), plate pinching (držení dvou kotoučků opřených o sebe, hladkou stranou vně - co nejdéle.)....
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: so leden 19, 2013 9:40 pm Předmět: |
|
|
Ja som minulý tréning zaradil static hold (držanie veľkej činky v stoji) a chcel by som sa opýtať, ako dlho to mám držať ???
Stačí povedzme 5 sekúnd (cca 1 opačko mrtvoly) alebo to držať povedzme minútu ? Môj úchop je totálne tragický, už 150-160 je obrovský problém hoci len na pár sekúnd a to aj pri striedavom úchope. A dosť to prekáža aj v praktickom živote, keď človek často prenáša veci, ktoré sa veľmi zle chytajú a preto potrebuje poriadny stisk.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |