Jenom další slabej kondičák :-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jenom další slabej kondičák :-)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Jenom další slabej kondičák :-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JENDA10

PříspěvekZaslal: čt červenec 12, 2012 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Od jistý doby při mrtvole nikdy netlačím moc na pilu, takže jakmile je to pomalý, rvu to hodně přes záda apod., tak na to většinou kašlu. Nicméně že bych tahal s nějakou extra rezervou, to se určitě říct nedá, dneska to bylo vážně na fest, spíš už to byla na můj vkus čuňárna

Jinak dávat do poměru mrtvolu a přemístění podle mě moc nejde, protože mrtvola je v první řadě o síle, přemístění zase v první řadě o technice, ale to asi neříkám nic novýho Každopádně děkuju, jsem rád, že můj log někdo čte

A ještě jedna věc....asi to píšu špatně, ale termínem "z visu" nemyslím od pasu, je to spíš od kolen, kdy se trochu předkloním, abych mohl víc zapojit boky. Ale myslím, že Rall tady někde psal, že z visu se jezdí buď od bérců, kolen, nebo od pasu, tak snad tolik nemystifikuju
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JENDA10

PříspěvekZaslal: so červenec 14, 2012 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pátek 13. července
Volno

Sobota 14. července
Trh
Systém 1x ze země + (1-2)x z visu
(1+2)x40 kg
(1+2)x50 kg
(1+2)x60 kg
5x (1+1)x60 kg

Dneska jenom lehce, ale bylo to nějaký ospalý a pomalý.

Přemístění + pushpress
(1+3)x60 kg
(1+3)x70 kg
(1+3)x80 kg
3x (1+3)x85 kg
(1+3)x80 kg

Chtěl jsem jet jenom pushpress ze stojanu, jenomže tam snad hodinu dřepoval jeden....ba ne, nebudu se znovu rozčilovat
Přemístění jak papír, pushpress tak akorát, na trojky s 90 to ještě asi není, ale příště to vyzkouším.

Zadní dřep
5x65 kg
5x85 kg
3x105 kg
3x115 kg
3x3x125 kg
5x115 kg

Silově to bylo dobrý, ale braly mě křeče do břicha (viz níže), takže jsem si to dneska moc neužil

Benchpress + přítahy JČ v předklonu
5x60 kg + nic
5x80 kg + 5x42,5 kg
5x (5x85 kg + 5x47,5 kg)

Obojí příjemně lehký, přítahy podle očekávání, ale bench mě mile potěšil, čekal jsem to těžší.

Břicho
8 sérií - zvedání nohou ve visu, nízký svíčky, plank

Byl to dobrej trénink, jenom jsem byl celou dobu hrozně nafouklej a bolelo mě břicho, což je důsledek pátečního přežírání Vůbec mám v posledních dnech tragickej jídelníček, mám hrozný chutě (jsem hlavně na sladký), takže začínám aspirovat na pokročilou úroveň Jurgenova velkovýkrmu No budu to muset zkorigovat, protože je to fakt děs a hrůza
JENDA10

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neděle 15. července
Volno

V plánu byl běh, nicméně celej den jsem měl tak ulítanej, že večer už nebyla energie. Akorát přemýšlím, jestli jsem zmoudřel nebo zlenivěl, protože dřív bych šel běhat utahanej klidně i v jedenáct večer

Pondělí 16. července
Přemístění + výraz
(3+2)x60 kg
(3+2)x70 kg
(2+1)x80 kg
(1+1)x90 kg
(2+0)x95 kg
2x (1+0)x95 kg

Série s 80 se mi dnes stala osudnou Nějak zhurta jsem to vyrazil, přičemž mě píchlo v levym stehně, asi jsem si ho natáhnul, a dál už noha nechtěla spolupracovat. Zkusil jsem ještě výraz s 90, ale hodně to tahalo, tak jsem udělal pár čistejch přemístění a kašlal na to. Škoda no, ale pozitivní na tom je, že očividně vyrážím pěkně z nohou

Čelní dřep
5x65 kg
5x75 kg
5x85 kg
5x5x90 kg

Nenapadl mě lepší cvik, při kterym bych ušetřil bolavej kvadriceps Ba ne, tady to bylo dobrý, protože dřepy nejsou oproti výrazu zdaleka tolik dynamický, takže to ani nebolelo.

Military press
5x45 kg
5x55 kg
3x65 kg
5x3x70 kg

No bylo to těžký, ale čekal jsem to krvavější, takže mám docela radost

Rumunský mrtvý tah
5x70 kg
5x110 kg
5x5x120 kg

Příjemně lehký.

Břicho
8 sérií - nízký svíčky, zvedání nohou ve visu, metronomy

Nadhoz mě dneska naštval no, protože se na něj a na trh vždycky těším, ale jestli je ta noha jenom lehce natažená, tak si brzy spravím chuť
JENDA10

PříspěvekZaslal: st červenec 18, 2012 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Úterý 17. července
Volno

Celej den jsem kmital jak fretka a večer jsem cestou domů potkal kamaráda, tak jsem šel na jedno....a dál už to znáte sami Protože jsem se teď dvakrát za sebou vykašlal na aerobku, tak na zítřek plánuju nějakej výživnější výjezd na kole, pokud nebude zase celej den pršet.

Středa 18. července
Trh
Systém ze země + z visu
(1+2)x40 kg
(1+2)x50 kg
(1+1)x60 kg
(2+0)x65 kg
(1+0)x65 kg
3x (1+0)x70 kg
(1+0)x65 kg

Ta 70 už nějak extra rychlá nebyla, ale jinak čistá bez dotlaku. Rád bych se v dohledný době dostal na 80 kg, což jsem ještě nikdy netrhnul, tak jsem zvědavej, jak to půjde

Mrtvý tah
5x60 kg
5x110 kg
3x130 kg
4x3x150 kg

Odvařený záda, těžký. Chtěl jsem jet mrtvolu až jako třetí cvik, aby si vzpřimovače trochu odpočinuly, ale bench byl zabranej, rovný lavice na jednoručky jakbysmet, a na bradla se mi nechtělo Každopádně udělám změnu a budu teď cvičit mrtvolu pouze jednou týdně, přičemž budu střídat rumunskou a klasickou. Místo tý chybějící asi zařadím GHR.

Benchpress + přítahy spodní kladky
5x60 kg + nic
5x80 kg + 5x100 kg
3x90 kg + 5x100 kg
3x (3x95 kg + 5x100 kg)
3x90 kg + 5x100 kg

Chtěl jsem to zkusit s metrákem, ale dneska na to nebyla fyzická ani duševní energie

Břicho
6 sérií - nízký svíčky, zkracovačky

Po pěti hodinách spánku to bylo dneska utahaný, ale čekal jsem to horší.

Jinak jestli to někdo dočetl až sem, tak přemýšlím nad jednou věcí, do který si rád nechám kecat Totiž je vůbec potřeba cvičit biceps? Pochopitelně neberu v potaz estetický hledisko, ale jestli třeba může dysbalance biceps/triceps vést k problémům s lokty apod. Já teda ani triceps necvičím izolovaně, ale přece jenom mi připadá, že při tlacích dostává zabrat mnohem víc než biceps u tahů. Na druhou stranu, nikdy jsem neviděl třeba vzpěrače, kterým není stabilita loktů určitě lhostejná, cvičit bicáky. Takže jak?
A vlastně totéž by mě zajímalo taky u lýtek
Frozz.

PříspěvekZaslal: st červenec 18, 2012 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud nejsi kulturista, myslím, že cvičení bicepsů a tricepsů cíleně není potřeba a že tě to nebude nijak omezovat. Proč? Protože se triceps i biceps částečně procvičí i při jiných cvicích (přítahy JČ k pasu, veslování, bench, tlaky...). Vzpěrači, crossfiťáci, pwl, sprinteři (atd.) také nejedou každý trénink 2 cviky na bic-tric.
U lýtek je to myslím podobné, POKUD dostatečně chodíš, nebo ještě lépe běháš. Ale 5-6 sérií na lýtka ti zase tolik času nesebere, je na tobě jestli je zařadíš, já to nikdy nedělal.
JENDA10

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz: Kultu-co? Ne, o svaly mi nejde, takže mám stejnej názor jako ty

Čtvrtek 19. července
Kolo

Trasa: Praha (Žižkov) - Černošice - Lipence - Zbraslav - a zpátky (něco přes 60 km)

Čas: něco málo přes 2,5 hodiny

Krásný počasí ale foukal hroznej vítr, takže jsem si místy připadal, jako bych šlapal na rotopedu Jinak taková malá osobní poznámka, po letech jsem byl v Lipencích u fotbalovýho hřiště, kde jsme jako malí hrávali občas přáteláky, a bylo mi tak nějak teskno

Pátek 20. července
Přemístění
Systém ze země + z visu
(1+2)x60 kg
(1+2)x70 kg
(1+2)x80 kg
(2+0)x90 kg
(2+0)x95 kg
5x (1+0)x100 kg

No nic moc lehkýho ale zase žádnej krvák, nicméně na další přihazování to ještě není. Ostatně, víc jak metrák jsem ještě nepřemisťoval, byť to bylo s rezervou.

Pushpress
3x65 kg
3x75 kg
2x85 kg
2x90 kg
2x1x90 kg
2x2x85 kg

V plánu byly dvojky s 90, ale nesedlo to dobře, těžký, pomalý, fuj

Zadní dřep
5x65 kg
5x85 kg
5x105 kg
5x115 kg
5x5x120 kg

Těžký, ale dřepovalo se mi dobře. Jenom jsem si vypěstoval takovej zlozvyk, totiž dělám dole stopku a nějak mi nejde ten pohyb zastavit, dokud si nesednu na lýtka.

Benchpress + shyby
nic + 3x5 ....obsazenej bench
5x60 kg + 5
5x80 kg + 5
5x5x85 kg + 5,5,5,4,4

Těch shybů jsem neplánoval tolik, ale nějak mě dneska bavily

Břicho
8 sérií - nízký svíčky, plank, zkracovačky

Dneska celkem dobrý, sice málo spánku, ale byl jsem nacukrovanej rakvičkama se šlehačkou
JENDA10

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2012 11:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sobota 21. července a Neděle 22. července
Aktivní volno

Toho pohybu bylo poměrně dost, fotbálek, kolo, plavání, ale asi to nestojí za zápis (pokud teda někoho nezajímá, že mi i po letech v tý noze nějakej ten talent zůstal, případně že jsem při nácviku motýlka vypadal jako naprostej retard ).

Pondělí 23. července
Trh
Systém ze země + z visu
(1+3)x40 kg
(1+3)x50 kg
(1+2)x60 kg
6x (2+0)x65 kg

Lítalo to naprosto parádně, lehounce. Trhy mě vůbec hrozně baví, oblibou je to pro mě asi cvik č. 1

Čelní dřep
5x65 kg
5x85 kg
5x90 kg
5x5x95 kg

Docela vydřený, ale jakž takž to šlo.

Military press
5x40 kg
5x50 kg
5x60 kg
3x5x65 kg
2x5x60 kg

Zase těžký, ale malinký zlepšení tam asi bude. Možná by to bylo o něco lehčí, kdybych každý opakování nepokládal na ramena, ale to bude spíš zbožný přání než realita

Přítahy JČ v předklonu
5x42,5 kg
5x47,5 kg
4x5x50 kg

S tou 50 už jsem moc spokojenej nebyl a celkově mě poslední dobou tyhle přítahy moc nebaví.

Břicho + GHR
8 sérií - zvedání nohou ve visu, nízký svíčky, zkracovačky + 5x5xJenda

GHR jedu s nohama zaháknutejma za žebřiny, negativní fáze kontrolovaná, při pozitivní se trochu odrazím rukama od země, protože bez rukou bych to zatím nedal

Kdepak, jakmile mám jednou dobrej pocit z trhu nebo nadhozu, tak už pak může stát zbytek tréninku za starou belu a jsem spokojenej
JENDA10

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Úterý 24. července
Kolo

Trasa: Praha (Žižkov) - Černošice - Rudná u Prahy - bloudění vesničkami v okolí Nučic - a zpět (asi 110 km)

Čas: něco přes 5,5 hod jízdy, pauza 30 - 40 minut

Už jsem dlouho neběhal, ale včera bylo tak krásný počasí, že to chtělo nějakej pěknej výlet Z Černošic do Kaly vede celkem príma stoupání, ale po nějaký chvíli jsem si říkal, nevěda jak je ten kopec dlouhej, že by možná nebylo úplně od věci příště koukat do mapy s vrstevnicema Původně jsem plánoval jinou trasu, ale buď jsem lama a nevšimnul jsem si cedule, nebo ta stezka nebyla značená, takže jsem proti své vůli skončil v Rudný, pak se chvíli motal po okolí, a konečně jel zpátky. Dorazil jsem vyřízenej, spálenej a hladovej, ale jinak to bylo bezvadný

Středa 25. července
Přemístění + výraz
Systém premístění ze země + z visu + výraz
(1+2+2)x60 kg
(1+2+2)x70 kg
(1+2+2)x80 kg
(1+1+1)x85 kg
(2+0+1)x90 kg
(1+0+0)x95 kg .... výraz asi do výšky očí
4x (1+0+1)x95 kg

Po tom včerejšku jsem byl samozřejmě rozmlácenej, bolavý nohy, ale hlavně cns docela vyhořelá. Přemístění navzdory tomu hodně s přehledem, ale výrazy značně nejistý. No když jsem ráno vstával z postele, počítal jsem, že to bude ještě horší

Rumunský mrtvý tah
5x80 kg
5x110 kg
5x5x120 kg

Lehký.

5x60 kg + nic
5x80 kg + 5x100 kg
3x90 kg + 5x110 kg
3x (3x95 kg + 5x110 kg)
2x (3x90 kg + 5x110 kg)

Těžký, už jsem byl dost unavenej.

Břicho
7 sérií - nízký svíčky, zkracovačky, metronomy

Dneska to bylo hodně utahaný, ale jak jsem psal, čekal jsem to horší. Teď budu dva dny odpočívat a konečně se podívám do Telče, kam se chystám už poměrně dlouho
JENDA10

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2012 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čtvrtek 26. července, Pátek 27. července a Sobota 28. července
Volno

Ve středu v noci jsem měl asi horečku, teklo mi z nosu a zdálo se mi o bubácích Byl to asi následek toho úterního cyklo-vyčerpání, takže jsem si ještě v sobotu dal oddech, byť jsem se už cítil dobře. Jinak Telč je moc pěkný městečko a mají tam dobrou točenou zmrzlinu

Neděle 29. července
Trh
Systém ze země + z visu
(1+3)x40 kg
(1+3)x50 kg
3x (1+1)x60 kg
4x (2+0)x65 kg

Paráda

Pushpress
3x65 kg
3x75 kg
5x3x80 kg

Taky dobrý.

Zadní dřep
5x65 kg
5x85 kg
5x105 kg
5x5x115 kg

Dneska i na moje poměry docela dlouhý stopky dole (tak 3 sekundy), bez odrážení a s přehledem, ale úplně lehký to zase nebylo.

Benchpress + shyby
5x60 kg + 5
5x80 kg + 5
5x (5x85 kg + 5)

Obojí v pohodě.

Břicho
6 sérií - nízký svíčky, zkracovačky

Dneska jsem to chtěl dát lehčí a bylo to fajn, akorát jsem byl zase úplně durch. Jenom se mi v poslední době vůbec nedaří stabilizovat jídelníček, jsem vážně čuně a budu s tím muset něco dělat, jinak se budu za to obžérství smažit v pekle
JENDA10

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pondělí 30. července
Kolo

Trasa: nebyla přímočará, jel jsem do Radotína, do Prokopskýho údolí, do Krčskýho lesa, pak taky do Stromovky....vzdálenost fakt netuším.

Čas: nemám ponětí, nějak jsem o něm ztratil pojem

Já vím, deníčku, zase jsem nebyl běhat No nebudu se vymlouvat, zkrátka a dobře mám teď konečně holku, která po deseti kilometrech nefňuká, že ji bolí nohy, takže si to náramně užívám

Úterý 31. července
Trh
Systém ze země + z visu
(1+3)x40 kg
(1+3)x50 kg
2x (1+1)x60 kg

Dneska jsem byl nějak myšlenkama mimo, takže tady jsem si uvědomil, že jsem chtěl jet nadhoz, a protože mě trh kupodivu moc nebavil, tak jsem to změnil.

Přemístění + výraz
Systém ze země + z visu + výraz
(1+2+2)x60 kg
(1+2+2)x70 kg
(1+1+2)x80 kg
(2+0+1)x90 kg
(2+0+0)x95 kg ...
(2+0+1)x95 kg
4x (2+0+0)x95 kg

Výrazy hrozný, měl jsem problém s koncentrací, špatně jsem pod to skákal, tak jsem se na ně radši vykašlal. Přemístění jinak v pohodě.

Čelní dřep
5x65 kg
3x85 kg
3x95 kg
5x3x100 kg

Tady jsem byl spokojenej, úplně lehký to nebylo, ale pořád s přehledem. Dole zase tak 2 vteřinový stopky, bez odrazu od lýtek.

Tlak ve stoje za hlavou
5x45 kg
5x55 kg
3x60 kg
2x65 kg ... třetí opáčko už trochu z nohou
5x3x60 kg

Ale jo, docela příjemný Jinak stejně jako při military pressu pokládám činku na klíční kost, tak i tady každý opáčko položím na trapéz.

Přítahy JČ v předklonu
5x42,5 kg
5x5x47,5 kg

Na tu 50 síla je, jenomže v posilovně máme dvě sady jednoruček, přičemž ta sada s 50 má jednak hladší ale hlavně menší osu, takže mám problémy ji udržet v ruce

Břicho + GHR
8 sérií - zvedání nohou ve visu, zkracovačky, metronomy + 5x5xJenda

Nic moc dneska, jenom dřepy mě celkem bavily....a ještě závěrečnej strečink byl dobrej, ať nekecám
JENDA10

PříspěvekZaslal: čt srpen 02, 2012 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Středa 1. srpna
Kolo

Trasa: Praha (Žižkov) - Vrané nad Vltavou - Zvole - Vestec - Praha (přes 60 km)

Čas: okolo 3 hodin

Co bych vyprávěl, paráda

Čtvrtek 2. srpna
Trh
Systém ze země + z visu
(1+3)x40 kg
(1+3)x50 kg
(1+2)x55 kg
(1+1)x60 kg
(2+0)x65 kg
5x (1+0)x70 kg

Nešlo to moc dobře, 75 bych dneska asi nedal, nebo by to byla nějaká prasečina s dotlakem.

Mrtvý tah
5x70 kg
5x110 kg
3x130 kg
3x150 kg
3x160 kg
2x160 kg
1x160 kg
3x150 kg

Plán byl 3x3x160, bylo to sice těžký, ale problém byl v úchopu. Jednak se mi hrozně potily ruce a měl jsem jenom zbytky magnézia, a taky mě dneska dost bolely palce (tahám vzpěračskym zámkem). Příště to snad bude lepší, ale popravdě mě teď mrtvola vůbec nebaví a cvičím ji spíš tak nějak z povinnosti.

5x60 kg + 5x100 kg
5x80 kg + 5x110 kg
3x90 kg + 5x110 kg
3x95 kg + 5x100 kg
3x (3x100 kg + 5x110 kg)
3x95 kg + 5x110 kg

První dvě opáčka jsem měl pěkně pod kontrolou, ale třetí už byl docela boj o přežití Každopádně jsem spokojenej, 3x3x100 je moje dosavadní maximum, tak snad se to ještě trochu pohne

Břicho
8 sérií - nízký svíčky, plank, zkracovačky

Cítím, že to kolo mi trochu brání v regeneraci, a v tréninku je to pak znát, ale on by ze mě ani bez kola žádnej lamželezo stejnak nebyl Budu tedy dále pokračovat malými krůčky s občasným přešlapováním na místě či úkrokem stranou
JENDA10

PříspěvekZaslal: so srpen 04, 2012 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pátek 3. srpna
Běh

Trať: 6x1 km

Čas: 40 minut

No počítal jsem s tím, že to bude stát za prd, ale přece jenom jsem si říkal, že to šlapání na kole by mohlo mít nějakej "carry over" i na běh....vůbec no Tuhý nohy, prdel vážila snad tunu, pomalý tempo, dlouhý přestávky, všechno špatně.....ba ne, měl jsem trochu napumpovaný lejtka, aby se neřeklo

Sobota 4. srpna
Přemístění a výraz
Systém přemístění ze země + z visu + výraz
(1+3+3)x60 kg
(1+3+3)x70 kg
(1+2+2)x80 kg
(2+0+1)x90 kg
(1+0+1)x95 kg
(1+0+0)x100 kg...odpíchnul jsem to krásně, ale nohám se pod to nějak nechtělo skočit
3x (1+0+1)x95 kg
(1+0+1)x90 kg

Dneska dost unavený spodní záda, přemístění nic moc, výrazy jakž takž, ale čekal jsem, že ta stovka už padne. Tak někdy jindy no

Zadní dřep
5x65 kg
5x85 kg
3x105 kg
3x115 kg
3x125 kg
3x3x130 kg
3x125 kg

Tady jsem byl naopak překvapenej, jak dobře to šlo, sice těžký ale pořád stopky a s přehledem. Jinak dneska jsem měl po dlouhý době neoprény a ze začátku mi v nich vždycky křupou kolena, takže kdyby mi tenhle fenomén křupání kolen někdo trochu objasnil, byl bych rád

Benchpress + shyby
5x60 kg + 5
6x (5x80 kg + 5)

Pohodička.

Břicho
8 sérií - nízký svíčky, zkracovačky, metronomy

Šlo to, jenom ten nadhoz by mohl/měl být lepší.
JENDA10

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neděle 5. srpna
Kolo

Trasa: Praha (Žižkov) - Vinoř - Čakovice - Hovorčovice - Klecany - Praha (Žižkov) (necelých 50 km)

Čas: 2 hod 15 minut

A potom kotlety zapečený se sýrem a smetanou, prostě paráda

Pondělí 6. srpna
Volno

Úterý 7. srpna
Trh
Systém ze země + z visu
(2+2)x40 kg
(2+2)x50 kg
(2+2)x55 kg
(2+1)x60 kg
(2+0)x65 kg
(1+0)x70 kg
3x (1+0)x75 kg
2x (1+0)x70 kg

Na těch 75 už to docela ztěžklo a nebylo to úplně podle mých představ, i tak jsem ale dneska spokojenej.

Čelní dřep
5x65 kg
5x85 kg
5x5x90 kg

Mělo to být tak středně těžký a taky bylo, ale podle videa mi to tak nepřipadá

Military press
5x45 kg
5x55 kg
3x65 kg
3x3x70 kg
2x3x65 kg

65 v pohodě, 70 už poměrně těžký.

Přítahy JČ v předklonu
5x42,5 kg
5x47,5 kg
5x5x50 kg

Ke konci už trochu problémy s úchopem, jinak dobrý.

Břicho + GHR
8 sérií - zvedání nohou ve visu, nízký svíčky, zkracovačky + 5x5xJenda

Dneska dobrý, pro zpestření logu jsem nahrál pár videí, ale je tu malej problém ...protože jsem lama, tak je většina z nich otočená o 90°, a bohužel teď nemám vlastní počítač, abych si nainstaloval patřičnej program na otočení těch videí. Ono tam stejně nebude nic moc k vidění, zvědavý čtenář bude muset trochu naklonit hlavu

Edit 11. srpna: Tak jsem zjistil, že na YT se ty videa dají otočit, takže už je to v pohodě

Trh - 70 kg

Trh - 75 kg

Čelní dřep - 90 kg

Military press - 70 kg

Naposledy upravil JENDA10 dne so srpen 11, 2012 5:02 pm, celkově upraveno 1 krát
JENDA10

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2012 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Středa 8. srpna
Běh

Trať: 6x1 km

Čas: necelých 40 minut

O trochu lepší než minule, kratší pauzy, tempo zhruba stejný, ale pořád špatný. Teď asi nebude tolik času na kolo (ostatně ani počasí nic moc), takže se snad zase rozběhám. Taky bych si měl koupit nový boty, možná se plácnu přes kapsu a koupím si nějaký pořádný Asicsy, ale ještě nevím, jsem totiž hroznej kolenovrt

Čtvrtek 9. srpna a Pátek 10. srpna
Volno

Nečekaný volno v rámci výletu s překvapením

Sobota 11. srpna
Přemístění
Systém ze země + z visu, do 80 ještě nějaký kombinace s pushpressem a čelňákama...
(2+2)x60 kg
(2+2)x70 kg
(2+2)x80 kg
5x (2+0)x90 kg

Na poblití, viz níže

Zadní dřep
5x65 kg
5x85 kg
5x105 kg
5x115 kg
3x125 kg
5x125 kg
3x3x125 kg

Zhruba vteřinový stopky, dobrý.

Tlaky ve stoje za hlavou
5x40 kg
5x50 kg
5x55 kg
3x3x60 kg
5x55 kg

S položením na trapéz, celkem v pohodě.

Přítahy spodní kladky
5x100 kg
5x5x110 kg

Břicho
9 sérií - nízký svíčky, vytáčení trupu s kotoučem ve stoje, zkracovačky

Ráno jsem si dal takovou lehčí fitness snídani - téměř celou třenou bábovku s litrem kakaa, takže cvičení bylo dneska kupodivu jedna báseň Obyčejně nemám problém se před cvičením normálně najíst, ale dneska jsem svoje zažívání vážně přecenil, takže to nebylo na žádný velký akce
JENDA10

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2012 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neděle 12. srpna a Pondělí 13. srpna
Volno

Moc práce, málo času, žádná chuť.

Úterý 14. srpna
Trh
Systém ze země+z visu
(2+2)x40 kg
(2+2)x50 kg
(2+1)x55 kg
(2+0)x60 kg
5x (2+0)x65 kg

Čelní dřep
5x65 kg
5x85 kg
3x95 kg
5x3x100 kg

Military press
5x45 kg
5x55 kg
3x60 kg
5x3x65 kg

Přítahy JČ v předklonu
5x42,5 kg
5x5x47,5 kg

Břicho + GHR
8 sérií - zvedání nohou ve visu, nízký svíčky, zkracovačky + 4x5xJenda

Slabota.

Středa 15. srpna
Běh

Trať: 5x (300 m + 3x40 m + 2x5xvýskok do schodů + 100 m), potom asi 2 km výklus

Čas: nevím, necelá hodina

Pomalej jak osmiletá holka, která má ale díky skákání přes gumu lepší výskok než já

Čtvrtek 16. srpna
Přemístění + výraz
Do 80 některý přemístění z visu a k tomu nějaký čelňáky, klasika, psát to ale nebudu.
(3+3)x60 kg
(3+3)x70 kg
(2+2)x80 kg
(2+1)x85 kg
6x (1+1)x90 kg

Rumunský mrtvý tah
5x80 kg
5x100 kg
4x5x120 kg

Bench press + přítahy spodní kladky
5x60 kg + nic
3x80 kg + 5x100 kg
5x (3x90 kg + 5x110 kg)

Břicho
10 sérií - nízký svíčky, plank, metronomy

Slabota. Mám teď málo času, takže si odpustím zapisování dojmů ze cvičení a dalších keců

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jenom další slabej kondičák :-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: