Vyberte 1 *top* cvik na břišní svaly

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vyberte 1 *top* cvik na břišní svaly  Úvodní stránka -> Trénink -> Vyberte 1 *top* cvik na břišní svaly
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 1:33 pm    Předmět: Vyberte 1 *top* cvik na břišní svaly Odpovědět s citátem

Čus,

tak mě napadlo, že bych mohl založit topic, který tu snad ještě není. Otázka:

Jaký cvik na břišní svaly byste si zvolili, pokud by to měl být právě jeden? Jaký je u vás TOP? Proč?

Já bych zvolil dragon flags (komplexní), případně bych přemýšlel nad zvedávím pánve (malý rozsah) s nohama nahoře (u toho mi svaly krásně zabírají).
magion

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

misionář
Majesty

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Klasicke sklapovacky se zatezi, front squat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
chippie

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeden z nejlepších cviků pro mě - Fifer Scissors z P90X.
Seva98

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro me

https://www.zonetraininglog.com
Orbb

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dragon flag
Luster

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Klasicke sklapovacky se zatezi
to myslis vazne? bohate stacej sklapovacky bez zateze, jeden z nejhorsich cviku spolu se sedlehama.. za sebe se priklanim ke cviceni bricha - resp. lepsi mluvit o "core" komplexne, izolovane jenom uz v pripade vzniklych problemu, spec. stavech, apod.

odpoved pro Frozze: kdyz jenom jeden cvik, tak TGU a swing:))
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

front squat
c87

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdvyhanie noh vo vo vise na hrazde
Majesty

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Majesty napsal:
to myslis vazne? bohate stacej sklapovacky bez zateze, jeden z nejhorsich cviku spolu se sedlehama.. za sebe se priklanim ke cviceni bricha - resp. lepsi mluvit o "core" komplexne, izolovane jenom uz v pripade vzniklych problemu, spec. stavech, apod.

Pres pul roku zpatky jsem mel problemy se stredem tela, hlavne pri technickem premisteni a prednim drepu, samozrejme to bylo kvuli oslabene brisni stene a pomohly mi na to prave kontrolovane sklapovacky s lehkou zatezi (jen maly 2,5kg kotouc), obcas s lehkou izometrii.
Nevim co je na sklapovackach spatneho, je to naprosto klasicky cvik jako drep nebo klik, overeny historii a rozhodne v nej vkladam vetsi duveru nez do nesmyslne znejicich veci jako je dragon flag, TGU nebo fifer scissors
medwed

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me nejvic na bricho zabiralo zvedani noh ve visu na zebrinach s tim, ze panev se clovek snazi dostat co nejblize k obliceji, toto zabira fakt perfektne ale nevim jak je na tom tento cvik z fyzioterapeutickeho hlediska... (a taky to nedoporucuju delat v komercni posilovne kde lidi cumi jak z jara)
medwed

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Luster napsal:
Majesty napsal:

Pres pul roku zpatky jsem mel problemy se stredem tela, hlavne pri technickem premisteni a prednim drepu, samozrejme to bylo kvuli oslabene brisni stene a pomohly mi na to prave kontrolovane sklapovacky s lehkou zatezi (jen maly 2,5kg kotouc), obcas s lehkou izometrii.
Nevim co je na sklapovackach spatneho, je to naprosto klasicky cvik jako drep nebo klik, overeny historii a rozhodne v nej vkladam vetsi duveru nez do nesmyslne znejicich veci jako je dragon flag, TGU nebo fifer scissors

nalejme si cisteho vina vim ze jako vzperac si udelal slusny pokrok ale na 99% si myslim ze nesmyslne znejici dragon flag neudelas...

EDIT: tim ale nechci rict ze dragon flag povazuju za dobry cvik je to IMO spis takova "poutova atrakce" kterou clovek dava najevo silu stredu tela a bricha (neco jako human flag)
Majesty

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To nejspis souhlasi, nevim, nikdy jsem to nezkousel, ze. Ale i tak si myslim ze co se tyce efektivity tak jsou sklapovacky dobre, jen se musi vedet jak na to.
CIZO

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ony taky budou sklapovačky a "sklapovačky". Když člověk dost strečuje (což vzpěrači dělaj), tak ani to zapojování hip flexors u sklapovaček nevadí, pokud se to strečinkem vykompenzuje.

Derek Poundstone
kid

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
front squat

To bude svátek až tu přestanou padat tyhle nesmysly...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vyberte 1 *top* cvik na břišní svaly Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: