|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 1:33 pm Předmět: Vyberte 1 *top* cvik na břišní svaly |
|
|
Čus,
tak mě napadlo, že bych mohl založit topic, který tu snad ještě není. Otázka:
Jaký cvik na břišní svaly byste si zvolili, pokud by to měl být právě jeden? Jaký je u vás TOP? Proč?
Já bych zvolil dragon flags (komplexní), případně bych přemýšlel nad zvedávím pánve (malý rozsah) s nohama nahoře (u toho mi svaly krásně zabírají). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
magion

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 1:39 pm Předmět: |
|
|
misionář _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 1:44 pm Předmět: |
|
|
Klasicke sklapovacky se zatezi, front squat
|
|
| nahoru |
|
 |
chippie

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 1:53 pm Předmět: |
|
|
Jeden z nejlepších cviků pro mě - Fifer Scissors z P90X.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 2:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 2:09 pm Předmět: |
|
|
dragon flag _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 2:12 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Klasicke sklapovacky se zatezi | to myslis vazne? bohate stacej sklapovacky bez zateze, jeden z nejhorsich cviku spolu se sedlehama.. za sebe se priklanim ke cviceni bricha - resp. lepsi mluvit o "core" komplexne, izolovane jenom uz v pripade vzniklych problemu, spec. stavech, apod.
odpoved pro Frozze: kdyz jenom jeden cvik, tak TGU a swing:)) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 2:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 2:14 pm Předmět: |
|
|
zdvyhanie noh vo vo vise na hrazde
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 2:33 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Majesty napsal: | | Klasicke sklapovacky se zatezi | to myslis vazne? bohate stacej sklapovacky bez zateze, jeden z nejhorsich cviku spolu se sedlehama.. za sebe se priklanim ke cviceni bricha - resp. lepsi mluvit o "core" komplexne, izolovane jenom uz v pripade vzniklych problemu, spec. stavech, apod.
|
Pres pul roku zpatky jsem mel problemy se stredem tela, hlavne pri technickem premisteni a prednim drepu, samozrejme to bylo kvuli oslabene brisni stene a pomohly mi na to prave kontrolovane sklapovacky s lehkou zatezi (jen maly 2,5kg kotouc), obcas s lehkou izometrii.
Nevim co je na sklapovackach spatneho, je to naprosto klasicky cvik jako drep nebo klik, overeny historii a rozhodne v nej vkladam vetsi duveru nez do nesmyslne znejicich veci jako je dragon flag, TGU nebo fifer scissors
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 2:33 pm Předmět: |
|
|
me nejvic na bricho zabiralo zvedani noh ve visu na zebrinach s tim, ze panev se clovek snazi dostat co nejblize k obliceji, toto zabira fakt perfektne ale nevim jak je na tom tento cvik z fyzioterapeutickeho hlediska... (a taky to nedoporucuju delat v komercni posilovne kde lidi cumi jak z jara) _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 2:36 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Luster napsal: | | Majesty napsal: | | Klasicke sklapovacky se zatezi | to myslis vazne? bohate stacej sklapovacky bez zateze, jeden z nejhorsich cviku spolu se sedlehama.. za sebe se priklanim ke cviceni bricha - resp. lepsi mluvit o "core" komplexne, izolovane jenom uz v pripade vzniklych problemu, spec. stavech, apod.
|
Pres pul roku zpatky jsem mel problemy se stredem tela, hlavne pri technickem premisteni a prednim drepu, samozrejme to bylo kvuli oslabene brisni stene a pomohly mi na to prave kontrolovane sklapovacky s lehkou zatezi (jen maly 2,5kg kotouc), obcas s lehkou izometrii.
Nevim co je na sklapovackach spatneho, je to naprosto klasicky cvik jako drep nebo klik, overeny historii a rozhodne v nej vkladam vetsi duveru nez do nesmyslne znejicich veci jako je dragon flag, TGU nebo fifer scissors |
nalejme si cisteho vina vim ze jako vzperac si udelal slusny pokrok ale na 99% si myslim ze nesmyslne znejici dragon flag neudelas...
EDIT: tim ale nechci rict ze dragon flag povazuju za dobry cvik je to IMO spis takova "poutova atrakce" kterou clovek dava najevo silu stredu tela a bricha (neco jako human flag) _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 2:44 pm Předmět: |
|
|
To nejspis souhlasi, nevim, nikdy jsem to nezkousel, ze. Ale i tak si myslim ze co se tyce efektivity tak jsou sklapovacky dobre, jen se musi vedet jak na to.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 3:00 pm Předmět: |
|
|
Ony taky budou sklapovačky a "sklapovačky". Když člověk dost strečuje (což vzpěrači dělaj), tak ani to zapojování hip flexors u sklapovaček nevadí, pokud se to strečinkem vykompenzuje. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 4:07 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | front squat |
To bude svátek až tu přestanou padat tyhle nesmysly...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|