|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 7:48 pm Předmět: |
|
|
II. fáze
Mrtvý tah nadhmatem
5/ 50, 70
3/ 90, 110, 130 (2 pak fail)
Tlaky na ramena s JC vsedě
8/ 12, 12, 17, 17
6/ 22, 22
Upažování 3 série
Úzký bench
8/ 20, 30, 40, 50, 50
---
Aha  tak já jsem solidní chcípák  Před dvěma týdny jsem dal 5x150 ani jsem nemrknul a teď tu neutáhnu 3x130
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 8:17 pm Předmět: |
|
|
Ty jedeš dost dobře, máš výsledky a budeš si tady takhle stěžovat?
Příště to zvedneš, dneska jen nebyl den.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 8:58 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Tohle bylo ale velký selhání, vždyť 130 jsem zvedával i na péru já se do toho zase pomalu dostanu, žádný strachy |
Já jel dnes po 3 měsících normální dřepy a dopadl jsem o dost hůř (kdyby to spadlo jen o 20kg, tak bych byl ještě šťastnej) než u tebe:D pak jsem ze srandy zkusil mrtvolu asi po 2 měsících a bylo to ještě horší. Takže neboj, jsou i větší tragédi ;) Narozdíl od tebe už ale nemám iluze, že se do toho budu zkoušet dostat ;) Tak zkus motivovat, bral bych to.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 9:04 pm Předmět: |
|
|
Ja som išiel na MT tiež o 30kg dole a nič si z toho nerobím :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 9:15 pm Předmět: |
|
|
Jak se vám to, kluci, stalo? A neboj Gurku, skromný cíl je 2,5xBW a to tam chci v blízké době šoupnout :)
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 9:15 pm Předmět: |
|
|
Až se do toho opět dostaneš 1-2 týdny tak budeš opět tahat balíky.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 9:17 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Jak se vám to, kluci, stalo? A neboj Gurku, skromný cíl je 2,5xBW a to tam chci v blízké době šoupnout :) |
necvičil som MT poriadne asi pol roka a teraz som išiel po ťažkých premiestneniach :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so srpen 11, 2012 8:43 pm Předmět: |
|
|
WOD
HSPU challenge
Result: 100
---
Nejvíc dostal zabrat střed těla
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 11:26 am Předmět: |
|
|
Mrtvý tah
5/ 50, 70
3/ 100, 120, 140
Dip & Drive
3/ 20, 50, 50, 70, 70, 80
Břicho - 6 cviků po 30op
---
Tak mrtvola byla o moc lepší než minule, do 120kg jsem to jel nadhmatem, stejně je to ale veliká bída
Klucí, co si myslíte o tom dip & drive, má to smysl civčit? Napadlo mě, že by mi to mohlo pomoct s pushpressem.. Nejsou lepší třeba čelní dřepy s dosedem na lavičku?
A taky se mi nelepší ta záda, tak jsem zauvažoval o pásku, že by jim mohl ulevit, než se dají dohromady.. Akorát nevím, jestli klasiku nebo třeba neoprenový pás od rehbandu, jak má Cizo.. Nemáte někdo zkušenosti, rady, tipy? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 11:30 am Předmět: |
|
|
ten pás, co má Cizo je ideální, ale to si budeš muset připravit pár tisíc, protože to není zrovna levná sranda _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 11:52 am Předmět: |
|
|
otazka je, jestli se zadum s paskem ulevi, ale zaroven se tim jeste vic neoslabej a pozdejc budou jeste nachylnejsi ke zraneni  no a pak se stanes tzv. dozivotnim pasakem, co ho pouziva i na jizdu na rotopedu _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|