|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dusan SK
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 10:43 pm Předmět: jack3d |
|
|
Ja som mal velke problemy so spanim, aj preto, ze trenovat som chodil o 20-22 a potil som sa v noci tak, ze vankus aj plachty boli mokre a smrdeli za chemikaliou.
Ale teraz je to o.k a hlavne neberiem to tak neskoro vecer. Beriem ho uz asi pol roka ( s nemsimi pauzami) ale postupne straca ucinok.
Inac ho odporucam, lebo je to fakt pecka!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kaufly
|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 1:17 pm Předmět: |
|
|
Vzal jsem si též Jack3d na zkoušku mám ho asi 3 týdně.. a většinou si dávám odměrku a 3/4.. ale jinak ze začátku první 2 týdny, když jsem si ho vzal.. tak po 15minutách mě začalo doslova hrabat.. a nemohl jsem se dočkat než se konečně dostanu do tý posilovny a bavilo mě i více to cvičení.. pak jeden den, když jsem si zapoměl vzít Jack3d, tak jsem si v posilce připadal jak vyflusanej.. ale problém je v tom, že nevím jestli to bylo nějak v sugerovaný, nebo fakt :D
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 6:59 pm Předmět: |
|
|
Jak je to s Geraniem tady a teď u nás? Je to v pohodě nebo zakázaný? Třeba EU verze Hemo Rage to určitě nemají, Jack3d je na tom založenej, viděl jsem to ještě u NOčka od NVE - Rush tam by toho mohlo být dost. Možná že by to mohlo být ještě v Neurocore (spolu s beta alaninem ale nejsem si jist) Jediný mínus jsem našel snížení erekce (to není moc žádoucí) ale jinak mentální focus srovnatelný s efedrinem podle popisu. Někdo mi vyprávěl že dal Hemo Rage USA a makal jako zvíře dokud sebou potom nefláknul když bylo po všem.
Mám strach že si koupím třeba ten Rush a bude to prostě ošulený...
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 8:43 pm Předmět: |
|
|
zhrnu to takto :
Americký úřad pro kontrolu potravin a léčiv FDA (Food and Drug Administration) oznámil, že geranium, známé pod názvem jeho syntetické formy 1,3 dimethylamylamin (DMAA) – není povoleno pro využití ve sportovní a doplňkové výživě v USA. O tom byli také informováni všichni velcí producenti těchto problematických produktů v USA, tak aby došlo k jejich okamžitému stažení a nemuselo být použito krajních donucovacích prostředků.
Důvodem pro tento velmi rychlý a zásadní krok FDA bylo nejméně 42 závažných podnětů na základě negativních vedlejších účinků. Dalším podkladem byla studie, která prokázala, že DMAA zvyšuje výrazně krevní tlak, tím, že zužuje cévy (vazokonstrikční účinek), což může mít zcela zásadní důsledky pro kardiovaskulární systém (dlouhodobé zvýšení krevního tlaku, návykovost, kolaps organizmu, poškození srdeční tkáně).
Mezi nejkontroverznější produkty, patří takové, které obsahují současně DMAA a tzv. NO systémy, kde tyto dvě složky mají doslova extrémně protichůdný účinek. NO Systémy navozují tzv. svalovou pumpu = rozšiřují cévy (vazodilatační účinek), DMAA naopak působí zcela opačně, tedy zužuje cévy (vazokonstrikční účinek), což představuje pro organizmus nepředstavitelný nápor, včetně výše uvedených zdravotních rizik. Pro představu lze tuto kombinaci přirovnat k situaci, kdy zapijete prášek na spaní silným stimulátorem s obsahem trojnásobné dávky kofeinu.
Reference:
FDA challenges marketing of DMAA products for lack of safety evidence
( http://www.fda.gov/NewsEvents/Newsroom/PressAnnouncements/ucm302133.htm )
FDA DECLARES GERANIUM (DMAA) BANNED!
( http://www.grenadefatburner.com/fda-declares-geranium-dmaa-banned/ )
Konkretni produkty :
Muscletech – Neurocore
USP – Jack3D
Gaspari – Spirodex
iSatori – PWR
Muscle Warfare – Napalm
Nutrex – Hemo Rage Black, Lipo6 _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 11:53 pm Předmět: |
|
|
Takže u nás to je povolené a nebo teda výrobci začali vyrábět výše uvedené přípravky bez gerania teď? Je mi jasné, že pokud člověk není vylízaný americký idiot tak mu to nic neudělá, amíka může zabít i creatin když toho sežere vagon a potom dehydratovaný hraje americký fotbal ve 40 stupních.
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: po srpen 13, 2012 8:02 am Předmět: |
|
|
v EU se to nesmi vyrabet, ale muze se to dovazet stejne jako jako proteiny s RGBH, kazdopadne v USA se uz to taky nesmi vyrabet takze to co tu je jsou asi stare skladove zasoby nebo uz mozna verze bewz gerania _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po srpen 13, 2012 10:58 am Předmět: |
|
|
Podle mého Jack3D povolení k prodeji v ČR nemá (bez ohledu na tvrzení ostatních prodejců a bez ohledu na to, že ho řada obchodů prodává).
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: po srpen 13, 2012 11:46 am Předmět: |
|
|
dmaa zazilo pred par lety obrovsky boom,pouzivalo se i jako legalni party pilulky a v podstate pokud se dodrzuje primerene davkovani,vedlejsi ucinky jsou podobne kofeinu a jedna se velmi prijemny stimulant s trochou euforie navrch.Je tu ale jedno velke ALE...v pripade prekroceni urciteho mnozstvi,ktere neni o moc vetsi nez bezne uzivane davky,je to tak na sanitku a to bez legrace.Navic ruzne kombinace od vyrobcu napr. s PEA jsou nekdy primo vrazedne.Jednou jsem uzil nejaky doplnek v tabletach s dmaa a vyrobce neuvadel obsah (jako u mnoha produktu obsahujicich geranium) a muzu rict ze mi bylo tri dny tak blbe,ze jsem vazne premyslel o navsteve pohotovosti  .Na telo pusobi jako inhibitor zpetneho vychytavani nor-adrenalinu a chemicky je to podobna latka muskatovemu orisku,coz mluvi za vse.Je na dopingove listine a je jen otazkou casu nez se zakaze uplne vsude,je to mozna i skoda,mozna by stacilo snizit jeho obsah v doplncich,protoze tablety s obsahem 20 mg a vice,pri uziti vice tbl.,mohou zpusobit peklo,5 mg by bylo rozumejsi :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po srpen 13, 2012 2:02 pm Předmět: |
|
|
a to som si hovoril ze ten neurocore je slaba sracka a uz ho nekupim _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ricky1
|
Zaslal: po srpen 13, 2012 2:25 pm Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | | Jak je to s Geraniem tady a teď u nás? Je to v pohodě nebo zakázaný? Třeba EU verze Hemo Rage to určitě nemají |
Ja pouzivam Hemorage black koupeny normalne na ceskem eshopu a na etikete je napsano Methylhexanamine coz je jiny nazev pro 1,3 dimethylamylamin (DMAA) Myslim si, ze to s EU a US vyrobky je jen fama.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 17, 2013 10:34 pm Předmět: |
|
|
Nezkousel nekdo prosim ten novy jack3d micro? Zajimalo by me jak slape. Shanim predtreninkovy suplement bez kreatinu a krome Nos Fusion od Reflexy me jich moc co by slapali nenapada.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: ne únor 17, 2013 10:43 pm Předmět: |
|
|
Zkus třeba Myo-blitz od Ronnie Colemana jsou an to docela pozitivní reakce,dále pak N-Zero od Cellucore. Ještě mě napadá Napalm pre contest od Fitness Authority. Co se týče toho micra,já ho dobírám a rozhodně tě to nenabudí jako stará verze,má to ale svý výhody, ...žádneš ,,crash" během nebo po cvičení....příjemná čistá energie a naprosto parádní napumpování díky arginin nitrátu
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: ne únor 17, 2013 10:44 pm Předmět: |
|
|
Tak sry neuvědomil sjem si že Myo-blitz onsahuje kreatin glukonát
|
|
| nahoru |
|
 |
blahva90

|
Zaslal: út únor 19, 2013 6:52 pm Předmět: |
|
|
Váhám teď mezi koupí Jack3d Micro ,který je na ronniem k prodeji a Assaultem. Co by jste doporučily spíše?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út únor 19, 2013 6:53 pm Předmět: |
|
|
| blahva90 napsal: | | Váhám teď mezi koupí Jack3d Micro ,který je na ronniem k prodeji a Assaultem. Co by jste doporučily spíše? |
Assault bych ti nedoporučil. Mě uspával.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|