Dotlaky, chtel jsem jet se 140, to mi ale prislo lehounky, 145 az na posledni serii pohoda ...drep hruza, z patecnich sumo mrtvol klasicky vse okolo trisel neskutecne zatuhly..a druhej bench uz celkem v pohode
MT klasika - z 10 cm podložek
4x60
4x110
4x130
4x150
4x4x170
shyby
břicho
No , mel jsem z tohohle treninku trochu strach, deficit na sumu jsem jeste nejel a myslel jsem si, ze ani nemam rosah pohybu abych to s nejakou rozumnou technikou odjel a taky, ze to dole bude strasne tezky a klasicky dotah mi nejde ...Nakonec deficit byl parada, pekne jsem se k tomu dostal a bylo to lehky a dotahy i kdyz by to teoreticky pro normalniho cloveka melo byt lehci nez ten deficit, pro me nebylo
tady je jak vypadal ten deficit
Konecne jsem citil, ze s tima kilama nahore prisla i nejaka sila u drepu*a20* a snad uz dokazu i z tech bandazi neco vytezit, ale to vazani , nadru se vic nez u toho drepu , takze to bylo celkem lehky . Zato dotlaky a dosedy uz sli ztuha
Konecne jsem citil, ze s tima kilama nahore prisla i nejaka sila u drepu*a20* a snad uz dokazu i z tech bandazi neco vytezit, ale to vazani , nadru se vic nez u toho drepu , takze to bylo celkem lehky . Zato dotlaky a dosedy uz sli ztuha
Tohle považuju za hlavní problém u bandáží 5 serií, tos po tréninku musel bejt mrtvej
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
Sumo me opet prekvapilo*a01* , cekam jsem, ze to bud uz nepujde a nebo to bude hodne vydreny ale ono to slo celkem pekne*a01*, az posledni serie byla teda uz dost tezka...bench, je posledni dobou nejakej tezsi, nez bylo zvykem..
Na dotlaku a drepu jsem pridal 5 kg a slo to pekne . Takze se mi potvrdila Llukinova teorie, ze kdyz nejsou podminky tak to jde lip nez kdyz je vse podle planu (vcera jsem asi neco spatnyho snedl a mel jsem do 4 jeste peknou kocovinu, prvni jidlo, pulka bananu a 3 piskoty az ve 2 hodiny*a20*)
MT - klasika z 10 cm podložek
4x70
4x120
4x150
3x4x175
shyby
triceps kladka 5x8
břicho
Sumo lehky, neni co dodat. Ale dotah klasikou vzdy prvni 2 opacka celkem i lehky a technicky dobry, ale pak uz sla technika do sracek a nemel jsem magnezko na kluzky ose, tak jsem se na posledni serii vysral.
Drep byl celkem lehkej, ale petky v bandazich to je strasnej humus , muze rozumnet, jen kdo to zazil . Dotlaky konecne zacinaj byt lehky a dosedy pak uz byli taky v pohode
pri drepu mi to prislo dost hluboky, ale kdyz na to tak koukam tak tezko rict ...normalne stoji hned za mnou, tohle nebyla prvni serie, tak jsem vedel ze to dam na pohodu, tak jsem mu rekl at jde dal, aby na tom videu bylo videt aspon neco
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru