mrtvý tak a bolest zad

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - mrtvý tak a bolest zad  Úvodní stránka -> Trénink -> mrtvý tak a bolest zad
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2012 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám 2 prasklý plotýnky, fyzioterapeut mně řekl, že už nad 100kg zvedat nebudu a dnes jsem si odjel 140mrtvoly v sériích a v pohodě. Ale chce to s rozumem, poslouchat co říká tělo a nervat to nějak
Poman

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2012 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Já mám 2 prasklý plotýnky, fyzioterapeut mně řekl, že už nad 100kg zvedat nebudu a dnes jsem si odjel 140mrtvoly v sériích a v pohodě. Ale chce to s rozumem, poslouchat co říká tělo a nervat to nějak

Ty mi přijít do ordinace tak se neznám

A už jsem to sem někde psal otázka mám skolizu mužu tohle nebo tohle...na to se nedá odpověd každej je uplně jinej to se musí vidět a třeba takový shyby můžou bejt daleko horší.
Moocha

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2012 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman jede pro zábavu 300x100kg na MT a dělá tu přednášky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Reichenberk

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2012 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Wojtkingson napsal:

A už jsem to sem někde psal otázka mám skolizu mužu tohle nebo tohle...na to se nedá odpověd každej je uplně jinej to se musí vidět a třeba takový shyby můžou bejt daleko horší.

A co bys mu poradil? Má to prasklý? Má. Spraví to klidem? Nespraví. Spravíš mu to ty neinvazivní léčbou? Nespravíš. Tak ať to tam naloží, ať to má rychle za sebou a má o čem vyprávět.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2012 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Wojtkingson napsal:

Ok, až někam dojdu, nebudu tam říkat, že mám tenhle nick na jednom foru

Co jsem vypozoroval, tak záda jsou víc v pohodě s mrtvolama než bez nich a jsou víc v pohodě, když je nějak moc neprotahuju, než když je moc protahuju (Nikdo si z toho neberte příklad)
drlift_

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2012 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:

Co jsem vypozoroval, tak záda jsou víc v pohodě s mrtvolama než bez nich a jsou víc v pohodě, když je nějak moc neprotahuju, než když je moc protahuju (Nikdo si z toho neberte příklad)

S tim musim souhlasit. Moje zada se chovaji stejne. Zaklad je, aby byly poradne zatuhly a dostavaly svoji pravidelnou davku MT. Pokud ji nedostanou, prichazeji neprijemne ustrely
Judson

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2012 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Wojtkingson napsal:

S tim musim souhlasit. Moje zada se chovaji stejne. Zaklad je, aby byly poradne zatuhly a dostavaly svoji pravidelnou davku MT. Pokud ji nedostanou, prichazeji neprijemne ustrely

JJ, u me to bylo stejne tak, az jednoho dne pri rozvcicovani MT s 100kg, se me behem jedine vteriny tak pojebaly, ze na ne uz 3 mesice nemuzu a vyleceni je v nedohlednu.
Zapy

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2012 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nechapu proc lidi musej furt tahat, stejne uz to neni tolik hardcore vtipny jak se lidi dodelaj i kdyz tahaj 'spravne'.. doufam, ze vyhrezlou plotynku nikdy mit nebudu.
duke.dukem

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2012 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zapy napsal:
nechapu proc lidi musej furt tahat, stejne uz to neni tolik hardcore vtipny jak se lidi dodelaj i kdyz tahaj 'spravne'.. doufam, ze vyhrezlou plotynku nikdy mit nebudu.

Tak treba jim z toho rostou svaly vic nez po hardcore cvicich a la klopeni zapesti nebo pec deck, anebo jsou proste blbi a bavi je to - a to je uplne ta nejhorsi varianta
petr616

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2012 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je nejaky obecny doporuceni kdy pouzivat u MT pasek ? treba u 1,5 nasobku vlastni vahy na cince nebo neco takovyho ?
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2012 8:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:

JJ, u me to bylo stejne tak, az jednoho dne pri rozvcicovani MT s 100kg, se me behem jedine vteriny tak pojebaly, ze na ne uz 3 mesice nemuzu a vyleceni je v nedohlednu.

Mne se to u zad taky stalo pri mrtvole u rozcvicovaci serie, bylo to po 3 mesicni pauze, nehlidal jsem techniku a bum a bylo to tam
Magumi

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2012 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

petr616 napsal:
Je nejaky obecny doporuceni kdy pouzivat u MT pasek ? treba u 1,5 nasobku vlastni vahy na cince nebo neco takovyho ?

Já používám pásek, když se dostanu nad 85 procent svého maxima, ale mám pocit, že to pomáhá jen symbolicky a spíš v tom, že si líp uvědomím polohu těla a spodních zad.
Poman

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2012 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:

Já můžu, mám to dovolený od svého fyzioterapeuta hehe

Právě naopak, hernie disku se ve většině případů léči konzervativně. K operaci je indikováno jenom něco...a to ještě dost často spíš vzniká FBSS....

Ale zase to je šíleně individuální,kde to je, jak velký, kompletníXprotruze, drážní to něco atd...

Lidi se dodělaj když to dělaj správně...to samozřejmě jde,ale není to vina vlastního cviku,ale chronickýho přetěžování.
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2012 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Moocha napsal:

Já můžu, mám to dovolený od svého fyzioterapeuta hehe

Právě naopak, hernie disku se ve většině případů léči konzervativně. K operaci je indikováno jenom něco...a to ještě dost často spíš vzniká FBSS....

Ale zase to je šíleně individuální,kde to je, jak velký, kompletníXprotruze, drážní to něco atd...

Lidi se dodělaj když to dělaj správně...to samozřejmě jde,ale není to vina vlastního cviku,ale chronickýho přetěžování.

jo operace neřeší příčinu problemu -opouští se od ní víc a víc a FBSS to už ten člověk muže skončit rovnou v blázinci potom
Mablung

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2012 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

petr616 napsal:

Ne. Co tak sleduji, rozumní lidé si berou pásek když jdou na skutečně těžké série či zkouší maximum, ale obecné pravidlo není.

Poman napsal:

Tak to jsem v bezpečí

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - mrtvý tak a bolest zad Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: