|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 9:37 pm Předmět: |
|
|
Já mám 2 prasklý plotýnky, fyzioterapeut mně řekl, že už nad 100kg zvedat nebudu a dnes jsem si odjel 140mrtvoly v sériích a v pohodě. Ale chce to s rozumem, poslouchat co říká tělo a nervat to nějak _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 10:02 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Wojtkingson napsal: | | Já mám 2 prasklý plotýnky, fyzioterapeut mně řekl, že už nad 100kg zvedat nebudu a dnes jsem si odjel 140mrtvoly v sériích a v pohodě. Ale chce to s rozumem, poslouchat co říká tělo a nervat to nějak |
Ty mi přijít do ordinace tak se neznám
A už jsem to sem někde psal otázka mám skolizu mužu tohle nebo tohle...na to se nedá odpověd každej je uplně jinej to se musí vidět a třeba takový shyby můžou bejt daleko horší. |
A co bys mu poradil? Má to prasklý? Má. Spraví to klidem? Nespraví. Spravíš mu to ty neinvazivní léčbou? Nespravíš. Tak ať to tam naloží, ať to má rychle za sebou a má o čem vyprávět.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 10:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 10:41 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: |
Co jsem vypozoroval, tak záda jsou víc v pohodě s mrtvolama než bez nich a jsou víc v pohodě, když je nějak moc neprotahuju, než když je moc protahuju (Nikdo si z toho neberte příklad) |
S tim musim souhlasit. Moje zada se chovaji stejne. Zaklad je, aby byly poradne zatuhly a dostavaly svoji pravidelnou davku MT. Pokud ji nedostanou, prichazeji neprijemne ustrely
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 10:45 pm Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Wojtkingson napsal: |
Co jsem vypozoroval, tak záda jsou víc v pohodě s mrtvolama než bez nich a jsou víc v pohodě, když je nějak moc neprotahuju, než když je moc protahuju (Nikdo si z toho neberte příklad) |
S tim musim souhlasit. Moje zada se chovaji stejne. Zaklad je, aby byly poradne zatuhly a dostavaly svoji pravidelnou davku MT. Pokud ji nedostanou, prichazeji neprijemne ustrely |
JJ, u me to bylo stejne tak, az jednoho dne pri rozvcicovani MT s 100kg, se me behem jedine vteriny tak pojebaly, ze na ne uz 3 mesice nemuzu a vyleceni je v nedohlednu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zapy
|
Zaslal: út srpen 14, 2012 10:57 pm Předmět: |
|
|
nechapu proc lidi musej furt tahat, stejne uz to neni tolik hardcore  vtipny jak se lidi dodelaj i kdyz tahaj 'spravne'.. doufam, ze vyhrezlou plotynku nikdy mit nebudu.
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: st srpen 15, 2012 7:36 am Předmět: |
|
|
| Zapy napsal: | nechapu proc lidi musej furt tahat, stejne uz to neni tolik hardcore vtipny jak se lidi dodelaj i kdyz tahaj 'spravne'.. doufam, ze vyhrezlou plotynku nikdy mit nebudu. |
Tak treba jim z toho rostou svaly vic nez po hardcore cvicich a la klopeni zapesti nebo pec deck, anebo jsou proste blbi a bavi je to - a to je uplne ta nejhorsi varianta
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: st srpen 15, 2012 7:41 am Předmět: |
|
|
Je nejaky obecny doporuceni kdy pouzivat u MT pasek ? treba u 1,5 nasobku vlastni vahy na cince nebo neco takovyho ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 8:11 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: |
JJ, u me to bylo stejne tak, az jednoho dne pri rozvcicovani MT s 100kg, se me behem jedine vteriny tak pojebaly, ze na ne uz 3 mesice nemuzu a vyleceni je v nedohlednu. |
Mne se to u zad taky stalo pri mrtvole u rozcvicovaci serie, bylo to po 3 mesicni pauze, nehlidal jsem techniku a bum a bylo to tam _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 8:47 am Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | | Je nejaky obecny doporuceni kdy pouzivat u MT pasek ? treba u 1,5 nasobku vlastni vahy na cince nebo neco takovyho ? |
Já používám pásek, když se dostanu nad 85 procent svého maxima, ale mám pocit, že to pomáhá jen symbolicky a spíš v tom, že si líp uvědomím polohu těla a spodních zad.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: st srpen 15, 2012 12:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st srpen 15, 2012 1:23 pm Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | | Je nejaky obecny doporuceni kdy pouzivat u MT pasek ? treba u 1,5 nasobku vlastni vahy na cince nebo neco takovyho ? |
Ne. Co tak sleduji, rozumní lidé si berou pásek když jdou na skutečně těžké série či zkouší maximum, ale obecné pravidlo není.
| Poman napsal: | | Lidi se dodělaj když to dělaj správně...to samozřejmě jde,ale není to vina vlastního cviku,ale chronickýho přetěžování. |
Tak to jsem v bezpečí
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|