Utopenej telefon se me podarilo rozebrat a perfektne vysusit fenem a lampickou, takze uz mam zase cim fotit a natacet !!!
Jinak tip pro vsechny co se jim podarilo nebo podari fon v necem vymachat a maji v pajslu takovy bily detekcni pasky popr tecky, ktere po navlhnuti zcervenaji (zruzovati), coz znamena okamzitou ztratu zaruky, kde vam to reknou rovnou na prepazce ani to neposlou do servisu (pripad kamarada)...tak sem si rikal kde sehnat nove nebo co stim, az me napadlo uplne easy reseni, staci kapka sava a vsechno je zase krasne bile, plus prejet zakladni desku treba kontakt sprejem a vysurovat zubnim kartackem aby oxidace nebyla tak patrna a hura na reklamacku
5 míchaných vajec (domácích) na másle (20g.), celozrnná houska + sýr, džus ze 4 pomerančů.
A nažral jsem se teda výborně .
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
5 míchaných vajec (domácích) na másle (20g.), celozrnná houska + sýr, džus ze 4 pomerančů.
A nažral jsem se teda výborně .
Domácí vajíčka jsou domácí vajíčka. Můžu ti doporučit do toho ještě přidat polovinu polévkové lžíce smetany těsně před koncem, tj. když to sundáš ze sporáku a už to jenom doděláváš mimo sporák. Nějak takhle
kubaz: většinou dávám těch vajec méně, obvykle tak 3 nebo snídám ovesnou kaši. Ale díky, že se tak upřímně zajímáš o to, co žeru.
gohna: dík za tip, určitě to vyzkouším. Ten finalní produkt na videu vypadá fakt výborně.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Cca 65 dni bez fitka, teda myslel jsem, ze uz to jsou 3 mesice. Ale neva, za 3 tydny to ty 3 mesice budou
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
já zkusím ty 3 týdny :D ale nevím, jak přežiju první 3 dny
Citis, ze ji potrebujes nebo proc? Ale jen ji dej, pokud makas soustavne dlouhou dobu, tak je to vzdy jen ku prospechu.
Pokud clovek neni pretrenovanej nebo silne pretazenej, tak je tezke se do te pauzy donutit, takze ty prvni dny jsou tezke hlavne po psychicke strance :) , pak si ale zvyknes. V mem pripade to byl opak, to ze jsem se na to vy*ral byla uleva, protoze posledni tydny ta posilovna byla nucene zlo. Ted jsem si tak zvykl na to, ze "nemusim" cvicit, ze mne to naprosto vyhovuje, jen forma je uplne ale uplne v haji, myslim, ze nejhorsi za poslednich 5 let. Az me to zacne s*at, tak zacnu a zpatky je to za par tydnu, takze me to nijak moc neva.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nikdy za poslední 3 roky jsem dobrovolně neměl pauzu od tréningu ani od jídla. Nebo pokud nebylo tolik tréningu, tak bylo zas šíleně moc kardia. Sice třeba někdy měsíc pauza od cvičení nějaký partie, ale né úplně od cvičení. Fyzicky jí nepotřebuju, ale beru to tak, že bych ji měl dát. Že bych měl ztratit sílu nebo svaly, toho se taky nebojím, spíš mě zajímá jen jak to budu brát psychicky a jestli zvládnu neřešit stravu (tím nemyslím, že se budu cpát koláčema atak, ale prostě nebudu honit bílkoviny). Docela mě zajímá jak na to bude reagovat chuť k jídlu, žízeň a celkově jak se budu cejtit.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru