Dneska jsem doma v pokoji cítil takovej podivnej smrad, nevěděl jsem co to je, myslel jsem že to je z venka, tak jsem zavřel okno. Furt jsem to cítil, tak jsem začal hledat. Nakonec jsem objevil svůj školní batoh, ve kterým zůstali nějaký svačiny, přibližně z přelomu květen/červen, takže mě teď čeká docela zajímavá práce
Dneska jsem doma v pokoji cítil takovej podivnej smrad, nevěděl jsem co to je, myslel jsem že to je z venka, tak jsem zavřel okno. Furt jsem to cítil, tak jsem začal hledat. Nakonec jsem objevil svůj školní batoh, ve kterým zůstali nějaký svačiny, přibližně z přelomu květen/červen, takže mě teď čeká docela zajímavá práce
Vyhodiť batoh ?
Nakonec, nějakou náhodou jsem se na to ještě nedostal, takže radši ještě nevím
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
Co mají všichni s tím Zyzzem nebo jak má (měl) tu přezdívku? Dokud neumřel, tak jsem o něm nevěděl a teď je všude, všichni ho mají za vzor, nebo si daj fotku na FB nebo nějaký status o fitku a napíšou k tomu Zyzz.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Co mají všichni s tím Zyzzem nebo jak má (měl) tu přezdívku? Dokud neumřel, tak jsem o něm nevěděl a teď je všude, všichni ho mají za vzor, nebo si daj fotku na FB nebo nějaký status o fitku a napíšou k tomu Zyzz.
No byl opravdu hodně známej - a mluví o něm Antoine Vaillant, nebo třeba i Furious Pete. Ten tady vlastně i vysvětluje, proč ho hodně lidí, včetně mě, obdivuje:
Zyzz byl prostě člověk, kterej byl úplně jinej, než kdokoliv jinej. Žil ze dne na den a kdo ví, jak se doopravdy měl, ale z videí šla brutální energie. Vypadal tak, jak by chtěl vypadat asi každej, kdo chce bejt vyrýsovanej. No a s nikým a ničím se ne*ral. Klasickej člověk, kterýho buď miluješ nebo nesnášíš.
Já ho respektuji, jako každého, kdo něco dokázal nebo si jde za svým snem, tělo měl dobré, ale kdybych si mohl vybrat, tak bych např. bral zmiňovaného Vaillanta. Věřím, že ho spousta lidí obdivovala/obdivuje, ale opravdu mi přijde, že dokud neumřel, tak o něm spousta lidí nevěděla, nepsala a nedávali si jeho videa či fotky kamkoliv.
btw: mohl by si pár větama shrnout co ten Furious Pete říká? Jsem němčinář, dělá mi problém psaný text a takhle, když mluví, tak by mi toho spousta unikla. Díky.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Nenarážím. :)
Spíš jsem to myslel, na lidi z mého okolí, sice to jsou asi jen 2 + pár lidí co jsem viděl na foru, ale ty to máš jako R.I.P. a ne jako statusy typu: jdu do fitka, Zyzz. nebo: Moje forma Zyzz a já nevim co ještě.
Asi 1-2 měsíce zpět byl v nějakých brněnských novinách článek o člověku, který začal s posilkou, říkal jak bere steroidy a že ho strašně inspiroval Zyzz. Přišlo mi to jako strašný trash.
Konkrétně, že vypadá jako opička z ghetta Swag a YOLO je mor, ale že by mi to nějak rxtra trhalo žíly to ne. Lidi, co si na tom ujíždí, jsou nuly, budou nuly a byly by nuly i s nějakým jiným debilním slovem.
_________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
myslis tohohle co se snad nefotil nikdy s trenkama normalne oblecenyma a vypadal jak reklama na homokládu ?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru