CIZO

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 58, 59, 60  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - CIZO  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> CIZO
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CIZO

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2012 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Definuj "švih trupem". Pokud budeš mít trup rovně jak prkno, tak je to chyba. Okrádáš se tím o potenciál toho cviku.

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johncreasy

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2012 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemám nic proti tomu občas zařadit švih, přidat 40kg na činku a dát tělu záhul hlavně v negativní fázi, ale cvičit dlouhodobě jen principem cheatingu, kdy pozitivní fáze prakticky neexistuje? V tom vidím zase já to, čím se okrádáš o potenciál cviku.
CIZO

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2012 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale zrovna u pendley není cheating žádný, tam je to ideální provedení vzhledem k funkci zad. Pendley > klasický přítahy v předklonu.

Derek Poundstone
Johncreasy

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2012 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebudu puntičkařit, já ho tam viděl, ale opravdu to nebylo nic hrozného. OK, chtěl jsem znát tvůj názor a taky jsem chtěl vědět s jakou váhou to zvládáš, vzhledem k tvojí silné mrtvole.
CIZO

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2012 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pendley dělám čistě tak se 140 kilama, přítahy jsem dělával s malým cheatingem tak do 160, ale už strašně dlouho jsem nedělal ani jedno. Nicméně je to asi chyba a vrátím se k několika doplňkovým cvikům, které jsem ani nevím proč přestal dělat.

Derek Poundstone
CIZO

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2012 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukám, že to psaní poslední dobou flákám. Minulou středu jsem 280 vytáhnul jen ke kolenům, což jsem znamenalo vzteklé házení kotoučema, kopání do stojanu a mlácení pěstí do strojů V sobotu pak proběhl docela vydařený strongman trénink v Teplicích (bude v příštím videologu) a tenhle týden vypadá asi následovně:

úterý:

kliky na bradlech do 6x +40kg
JR tlaky incline do 5x 55kg
shyby 5x6
biceps

dneska:

dřep lehce do 3x200
tahy do 3x250 (ne moc lehce teda )
goodmorning dynamicky do výponu
lýtka, břicho

V sobotu do Teplic, účast na Beskydech z finančních i časových důvodů ruším.

Derek Poundstone
Milan.svk

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2012 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj ... práve som si pozrel časť tvojho logu a väčšinu tréningov chrbta okrem mŕtveho ťahu ideš pár sérií zhybov, ak ti môžem poradit tak chod daleko viac príťahov v predklone tak 5-10sérii
Poman

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2012 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Milan.svk napsal:
ahoj ... práve som si pozrel časť tvojho logu a väčšinu tréningov chrbta okrem mŕtveho ťahu ideš pár sérií zhybov, ak ti môžem poradit tak chod daleko viac príťahov v predklone tak 5-10sérii

Jo poslechni tady Milana Cizo...máš záda jak dorostenka
Johncreasy

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2012 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Až na to,že před pár řádky sám Cizo připustil, že byla chyba s přítahy přestat.
Poman

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2012 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Až na to,že před pár řádky sám Cizo připustil, že byla chyba s přítahy přestat.

Takže teď jsem za vola já, stane se:) Ale záda jak dorostenka má furt:)
Milan.svk

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2012 11:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nehovorím že cizo má slabý chrbát, ale keď porovnáš aké ma teraz vzpriamovače a široký sval chrbta tak je tam obrovsky rozdiel a podla mňa to je jeho slabina pri tých výrazoch,
a ten príspevok o príťahoch od Michala som si všimol neskoro.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2012 11:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejsi za vola. V podstatě máš pravdu. Cizova záda jsou jeho nej partií a radit mu v tomhle je trochu legrační. Ikdyž třeba já jsem taky fanda přítahů a myslím, že se na širokém zádovém podepíše minimálně stejně, jako mrtvola. Chápu ale samozřejmě, že pro silový tréning Cizova ražení je alfou-omegou Mrtvej tah.
CIZO

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2012 8:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nějaké přítahy v přípravě na další sezónu začnu zařazovat. Nejvíc pendley rows, občas možná klasický přítahy v předklonu, tak 4 - 5 sérií jako doplňkový cvik. Cokoliv jinýho (jednoručka, veslo apod.) sice vypadá hezky a je to zábavný, ale mám ozkoušený, že je mi to k ničemu, jen mi to sebere energii, který po těch základních cvicích moc nezbývá.

Jinak jsem se teď vrátil k gynamickým goodmornings do výponu a prakticky okamžitě je znáte efekt, ten cvik je super.

Derek Poundstone
Magumi

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2012 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Nějaké přítahy v přípravě na další sezónu začnu zařazovat. Nejvíc pendley rows, občas možná klasický přítahy v předklonu, tak 4 - 5 sérií jako doplňkový cvik. Cokoliv jinýho (jednoručka, veslo apod.) sice vypadá hezky a je to zábavný, ale mám ozkoušený, že je mi to k ničemu, jen mi to sebere energii, který po těch základních cvicích moc nezbývá.

Jinak jsem se teď vrátil k gynamickým goodmornings do výponu a prakticky okamžitě je znáte efekt, ten cvik je super.

A co přítahy s jednoručkama na lavičce - nemyslím jednou ale oběma zároveň, podobně, jako když se cvičí zadní delty? Uvažuju, že bych je zařadil místo klasických přítahů v předklonu, kde mám sklon pomáhat si komíháním, a zároveň tím ulevil spodním zádům.
CIZO

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2012 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:

A co přítahy s jednoručkama na lavičce - nemyslím jednou ale oběma zároveň, podobně, jako když se cvičí zadní delty? Uvažuju, že bych je zařadil místo klasických přítahů v předklonu, kde mám sklon pomáhat si komíháním, a zároveň tím ulevil spodním zádům.

Pokud máš unavený spodní záda, tak to bude fajn cvik, rozhodně lepší než přítahy na stroji s oporou.

Derek Poundstone

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - CIZO Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 58, 59, 60  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: