Touha je zázrak by Grimley

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 132, 133, 134  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Touha je zázrak by Grimley  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Touha je zázrak by Grimley
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Od úterý bolest v krku a cejtil jsem se mizerně, přeci jen jsem ještě šel do práce. Celej den jsem byl na sluníčku, řval na lidi a chodil sem a tam ... odpoledne jsem padnul a spal až do středy do rána, zašel jsem si k doktorovi," tam mi natočili EKG a co myslíte? .... měl ho tam" ... mám angínu a neschopenku , dal jsem si ji jen do pondělí, ptz máme příští tejden komplexní výcvik v lese, to nechci zameškat hlavně kvůli házení granátem F1kou konečně :) .... Od minulý soboty stojí životospráva za houby, o víkendu jsem si dal pár piv, nějaký ty sladkosti... teď jak mám anígnu, snažím se valit hodně bílkovin hodně masa, dneska si dám studentskou pečeť ... od příštího týdne začínám zpátky zase makat :)
Grimley

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak uvažuju, že až se vrátím z výcviku, koupil bych si Cell-tech Hardcore .... jakej na to máte názor? ... není to jen zpopularizovaný reklamou? .... je tam dost sachrů (77g v dávce... ale spolu s kreatinem by to mohlo fungovat)
Luster

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Cell-tech Hardcore .... jakej na to máte názor? ... není to jen zpopularizovaný reklamou? .... je tam dost sachrů (77g v dávce... ale spolu s kreatinem by to mohlo fungovat)
a co od toho cekas, nebo co te na tom slozeni tak zaujalo?
Grimley

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Grimley napsal:
Cell-tech Hardcore .... jakej na to máte názor? ... není to jen zpopularizovaný reklamou? .... je tam dost sachrů (77g v dávce... ale spolu s kreatinem by to mohlo fungovat)
a co od toho cekas, nebo co te na tom slozeni tak zaujalo?

No napadlo mě, že bych zkusil hubnout s kreatinem ... Snažil bych se pálit tuk s tím, že bych přibíral pozvolně na svalech a hlavně potřebuju mít energii na tréninky a rozvíjet výkonnost ... - běhy, shyby, posilka, plavčo ... úplná dietní strava pro mě nemá smysl,spíš tak nějak pozvolna snižovat váhu s tím, že důležitějším je zachovat (zvýšit) výkonnost a zlepšit postavu
cocman

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A ty si myslis, ze ti nejakej zazracnej pripravek pomuze? Ts vzdycky pises, jak neco potrebujes, protoze mas narocny treninky atd. Plavco, shyby... a pak se clovek docte, ze jako trenink povazujes 30 shybu za den nebo kolik . Proste prestan hledat zazracny suplementy a cvic pro dobrej pocit ne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proti kreatinu nic nemam (ani do diety), ale tech 77g cukru uz se mi nezda uplne vhodny, radsi bych koupil samotnej kreatin..
Grimley

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
A ty si myslis, ze ti nejakej zazracnej pripravek pomuze? Ts vzdycky pises, jak neco potrebujes, protoze mas narocny treninky atd. Plavco, shyby... a pak se clovek docte, ze jako trenink povazujes 30 shybu za den nebo kolik . Proste prestan hledat zazracny suplementy a cvic pro dobrej pocit ne

To byl trénink jen asi 4 dny :D ... jinak mám docela záhul, on ten den, co si napíšu že mám trénink, tak mám zpravidla od 8 do 16ti výcvik, kde se běhá, dělaj se překážkový dráhy a pak teprve odpoledne jdu něco dělat...
Grimley

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
proti kreatinu nic nemam (ani do diety), ale tech 77g cukru uz se mi nezda uplne vhodny, radsi bych koupil samotnej kreatin..

Jo tak dobře, to jsem potřeboval slyšet :) zainvestuju do toho kreáče samotnýho, ten se mi celkem osvědčil :)) Jen jsem to chtěl něčím nabudit... když jedu třeba už 4. den v kuse (posilka/běh/posilka/běh) tak mám už celkem problém to hecnout
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě právě grimley maká celkem dost + ten jeho armádní výcvik, bohužel to není úplně vidět, neříkám že máš špatnou postavu, ale mohla by být o dost lepší. Podle mě je prostě chyba ve stravě, protože aerobky i silov. tréninku máš asi dost. Samoz. máš jiné priority a 3x denně kuře s rýží žrát nebudeš, takže je to všechno asi OK.
Luster

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
když jedu třeba už 4. den v kuse (posilka/běh/posilka/běh) tak mám už celkem problém to hecnout
tak na tohle sou delany "nakopavace", to ti muze docela podstatne pomoc ale prosimte az budes neco kupovat, tak se porad, at nekoupis nejakej extrashit
Grimley

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Grimley napsal:
když jedu třeba už 4. den v kuse (posilka/běh/posilka/běh) tak mám už celkem problém to hecnout
tak na tohle sou delany "nakopavace", to ti muze docela podstatne pomoc ale prosimte az budes neco kupovat, tak se porad, at nekoupis nejakej extrashit

Kámoš měl třeba Assault, dokonce jsem sledoval tu debatu tady a docela dobrý ne? ... akorát mám pocit, že jsem četl, že poslední várky jsou už nějaký jiný než ty původní ... Co bys mi teda doporučil? ... aby mě z toho hned po pěti minutách nevyskočila pumpa ale
Grimley

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Podle mě právě grimley maká celkem dost + ten jeho armádní výcvik, bohužel to není úplně vidět, neříkám že máš špatnou postavu, ale mohla by být o dost lepší. Podle mě je prostě chyba ve stravě, protože aerobky i silov. tréninku máš asi dost. Samoz. máš jiné priority a 3x denně kuře s rýží žrát nebudeš, takže je to všechno asi OK.

Díkec za zastání :) ... ta postava bohužel není úplně taková, jakou bych si představoval a když někomu řkenu co všechno dělám, tak mi nevěří .. no ale beru to sportovně a modeling dělat nikdy nechci a to co dělám, mi jde dobře relativně
Luster

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo, Assault je pro me furt na prvnim miste slusne funguje treba i no-explode, ale toho sem teda daval trochu vyssi davky
Grimley

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak Assault je na cestě :) k tomu si ještě zejtra skočím ke známýmu zas pro Scitec protein ...tentokrát med+vanilka ... 5kg kýbl čoko-malina už zmizel a budu mít zase na čas vystaráno s doplňky :)) dikec za rady
Grimley

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PS.: sere mě už že nic nedělám kvůli těm ATB .... myslíte, že mi uškodí si udělat pár svejch kliků (284) a nějaký ty shyby, nebo se na to mám radši vykašlat? ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Touha je zázrak by Grimley Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 132, 133, 134  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: