presne tak, mel bys to vsechno odcvicit jenom na tech futrech, kdyz uz si na nich zacal.. ted ze zacatku to jeste treba neni tak znat, ale pozdejc uz ti to muze delat velky rozdily
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
jo máte recht hoši, ale bojím se, že za týden už se na těch futrech nepřitáhnu
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Shyby nadhmatem (doma na futrech od dveří): 5,5,4,3,2 – pauzy: 120,120,120,90 sec.
Dnes už to bylo dost těžké, takže jsem musel dát delší pauzy. Každopádně rozhodně mi přijde, že se zlepšuju.
Zítra mám od shybů volno a večer dám klasický trénink.
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
Ráno jsem chtěl dát chůzi nalačno, ale jelikož jsem si včera nedopatřením strhl kus nehtu na malíčku, tak se mi špatně chodilo. Místo toho jsem dal projížďku na kole, cca 20 minut.
Odpoledne byl původně v plánu trénink, ale jel jsem na neočekávaný výlet, takže se to přesunuje na zítřek.
Jo a když jsem si hověl na kameni a měl nohy strčený v potoku, tak na mě zaútočil rak , naštěstí se mu to moc nepodařilo a skončil jsem jen s odřenou nohou od jeho klepeta.
Domácí šmrdlání - Full body Fighter pullup program - DAY 7
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
10 minut dynamický strečink
Trénink:
Shyby nadhmatem (doma na futrech od dveří): 6,5,4,3,2 – pauzy: 120,120,120,90 sec.
Kliky na adaptérech 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
Bulharské dřepy 6,6,6,6,6,6,6,6 (na každou nohu) - bw,6,9,11,11,11,11,11 kg JČ
Rotátory 4x15
Kolečko z kolen 3x8
TIME: 70 MIN.
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- shyby šly dobře, ale ty první tři série byly pěkně těžký
- kliky na adaptérech. O hodně větší rozsah pohybu než u normálních kliků.
- bulhary OK. Dal jsem menší počet opakování, abych byl schopnej zachovat 100% techniku.
- rotátory OK
- u kolečka už nebyla síla
Dneska dobrý trénink, ale chcalo ze mě naprosto nepřetržitě po celou dobu tréninku. Už aby byla zima, protože toto je hnus.
Zítra dám procházku nalačno a večer shyby.
Dnes ráno chůze nalačno 68 minut. Večer shyby a švihadlo.
Fighter pullup program - DAY 8
5 minut dynamický strečink na horní polovinu těla
Shyby nadhmatem (doma na futrech od dveří): 6,5,4,3,3 – pauzy: 120,120,120,90 sec.
Švihadlo:
100x snožmo
100x střídavě
50x na jedné noze
3x
Dneska povedený trénink. U shybů cítím, že se zlepšuju a den ode dne jsem na nich silnější. Podařilo se mi strhnout si mozol, ale není to nic strašnýho a dá se s tím shybovat, jen to je celkem nepříjemný.
Potom jsem dal švihadlo, který mi sedlo skvěle. Dobře jsem se vypotil a budu to zařazovat častěji.
Jinak dnes jsem zkusil na zkoušku paleo diet. Chtěl jsem si to zatím jen vyzkoušet, protože momentálně nejsou finance, abych to mohl dodržovat. Každopádně chci na paleo, co nejdřív najet už natvrdo. Cítil jsem se celý den lépe. Fyzicky i psychicky a vůbec jsem nebyl z jídla unavenej.
Snídaně: 4 míchaná vejce (domácí) na másle (20g.), džus ze 4 pomerančů
Svačina: hrst mandlí
Oběd: kuřecí prso, zeleninový salát zakápnutý olivovým olejem
Svačina: odměrka proteinu + voda, maliny
Večeře: domácí kuřecí vývar se zeleninou, omeleta ze 3 vajec (domácích)
.. Zítra se trénink nekoná, protože musím k doktorovi na vakcínu a po její aplikaci ten den nemůžu už cvičit. Ráno dám jen povinné shyby a to bude vše.
Jinak nejspíš zítra natočím další díl seriálu o shybech, takže kdo to sleduje , tak se může těšit.
Mozoly, to může chybět jen sportovnímu bláznovi. Jinak to nevidím . Jinak za 23 let je to jistota. Titul Mr. Olympia bude můj!
Ráno procházka nalačno 32 minut. Shyby jsem musel dát bohužel již dopoledne, takže tělo nebylo tolik zregenerovaný a bylo to znát.
Fighter pullup program - DAY 9
5 minut dynamický strečink na horní polovinu těla
Shyby nadhmatem (doma na futrech od dveří): 6,5,4,4,3 – pauzy: 120,120,120,120 sec.
Zatím nejtěžší den programu. Nějak vůbec nebyla energie. Možná to je i tím, že v noci se mi teď při tomhle počasí blbě spí. K tomu se přidal i strhnutý mozol. Mimo to mám celkem dost rozsekaný střed těla.
Zbytek dne dám odpočinek a zítra večer trénink.
Domácí šmrdlání - Full body Fighter pullup program - DAY 10
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
10 minut dynamický strečink
Trénink:
Shyby nadhmatem (doma na futrech od dveří): 6,5,5,4,3 – pauzy: 120,120,120,120 sec.
Tlaky s jednoručkama na ramena ve stoje (kladivový úchop) 4x3 - 20 kg JČ
Box jumps 4x10 - 70 cm,
Doplňky:
zadní delty 3s.
střední delty 3s.
SS: bicepsové zdvihy s jednoručkama v sedě 12,12,12 (9kg JČ) + triceps s gumou 12,12,12
SS: zkracovačky s nohama nahoře 15,15,15 + R. twist 20,20,20 (na každou stranu) - 5 kg
TIME: 77 MIN.
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- shyby zase těžké, ale dal jsem to
- tlaky s jč ve stoje je zabijácký cvik. Původně bylo v plánu 5x3, ale nechtěl jsem jít zbytečně na krev, tak jsem dal o sérii méně a bohatě to stačilo. Nechápu třeba Turakama jak může jet na tomto cviku takové váhy. Asi mám ještě dost, co trénovat.
- box jumps na pohodu
- doplňky na ramena OK
- bicák a tricák jen taková pumpa na prokrvení
- břicho OK
Dneska celkem výživný trénink. Všechno šlo celkem dobře. Zítra dám chůzi nalačno a večer shyby, jinak volno. A taky se snad dokopám k tomu natočit to video.
Je to náročný cvik, ale určite ti bude len k prospechu ako ku sile, tak objemu ramien + je nutná stabilizácia telého tela, čo tiež nie je na zahodenie. A náhodou 20ky to nie je ale vôbec zlé na začiatok.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
turakam: souhlasím s tou náročností.. je to o úplně o něčem jiném než třeba v sedě.
patrikdundych: dělám to skoro stejně jako chlápek na tomto videu. Jen po každém opakování nedělám bicepsový zdvihy a nahoře ty činky chvíli podržím v propnutých rukou.
Tak v tomhle postavení loktů dopředu mi to příde spíš jako cvik na triceps,delty se spíš zapojujou loktama víc dozadu ne? Ten cvik sem viděl v M&F a ten týpek to držel s loktama vic dozadu. Chtěl sem to postnout ale nejde emi to nahrát,a taky záleží o co jde v první řadě tobě,zda o triceps nebo ramena.
To postavení loktů jsem tady nějak přehlédl a sám je mám cca ve stejné rovině jako ramena. Příště to natočím a dám to sem, ať je vše jasný.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru