_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Ráno jsem si vyřizoval brigádu. Od pondělí jdu makat, ale jen do konce prázdnin.
Odpoledne mě čekaly shyby, ale nebyla vůbec energie a byl jsem strašně utahanej.
Fighter pullup program - DAY 11
5 minut dynamický strečink na horní polovinu těla
Shyby nadhmatem (doma na futrech od dveří): 6,6,5,4,3 – pauzy: 150,150,150,120 sec.
Švihadlo:
100x snožmo
100x střídavě
50x na jedné noze
3x
Dneska vůbec nebyla síla, ale s těma dlouhýma pauzama a pořádnou muzikou jsem to dal. Každopádně zítra od shybů volno. Už se těším jak si odpočinu.
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
Včera ráno procházka nalačno cca 60 minut, jinak volno. Dnes byl původně v plánu trénink, ale nějak jsem na to neměl vůbec energii a šel jsem si radši odpoledne lehnout. Dal jsem i extra volný den od shybů, abych pořádně zregeneroval na další týden, který bude kritický.
Jinak od zítra mi začíná brigáda (jen na týden), takže musím vstávat v 5:00. Večer dám trénink.
Dneska jsem byl prvně v práci. Celkem makačka. Hned jak jsem přišel domů, tak jsem si lehnul a okamžitě jsem usnul. Potom měl následovat trénink, ale jsem úplně bez energie, nevyspalej a unavanej, takže to moc nepřicházelo v úvahu. Tak jsem si dal aspoň shyby.
Fighter pullup program - DAY 13
5 minut dynamický strečink na horní polovinu těla
Shyby nadhmatem (doma na futrech od dveří): 7,6,5,4,3 – pauzy: 150,150,150,150 sec.
Stálo za prd. Vůbec nebyla síla a už tenhle program nezvládám splňovat. Dnes to bylo na samé hranici, kdy jsem byl schopen to jakž takž odjet s uznatelnou technikou. Proto jsem se rozhodnul, že program ukončím. A celkově si dám pauzu od cvičení aspoň do víkendu, kdy už budu mít po brigádě a budu mít zase trochu energie.
I tak cítím, že tenhle program mi určitě ve shybech pomohl, ale zkrátka nestíhám dostatečně regenerovat + jsem si na shybování vybral kokotská futra, kde strašně odchází úchop a dělají se hnusné mozoly.
to je zklamani.. jak nestihas regenerovat? kdyt si do ted nedelal vubec nic, to teda trochu nechapu no, chtelo by to nejspis nejakou zmenu, protoze tohle fakt nikam nevede..
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Prostě 5 dní v kuse za sebou shybovat pro mě není dlouhodobě zvládnutelný.. první týden byl OK, ale potom už ta regenerace stála za prd.
Prostě 5 dní v kuse za sebou shybovat pro mě není dlouhodobě zvládnutelný.. první týden byl OK, ale potom už ta regenerace stála za prd.
Já jsem to tajně jel s tebou, i když bych neměl a uregenerovat se to dá relativně v pohodě, pokud k tomu nic jinýho neděláš, což ovšem ty děláš. Ukončit jsem to musel po dvou týdnech také, ale ze zdravotních důvodů. Jak jsem předpokládal, tak prostě na futrech se to odjet pořádně nedá, čemuž se vůbec nedivim, ale na hrazdě to docela šlo. Škoda.
jinak zítra už dám nějaký trénink.. V průběhu září bych rád začal navštěvovat nějakou posilku v Praze, ale nemám žádný boty a naboso mě tam asi cvičit nenechají.. zlatý LA.GYM
Shyb (libovolná pozice rukou) 10 opakování
Výpad (libovolná verze) 10 opakování každou nohou
Klik (libovolná pozice rukou) 10 opakování
Přidávání: Přidávejte jedno opakování denně ke každému cviku po dobu šedesáti dní. Ve výsledku z toho za těch 60 dní bude celkem 2370 opakování každého cviku.
(edit. - jinak je to samozřejmě rozdělený do kolika sérií chceš a to v průběhu celého dne)
K tomu jsem cvičil normální posilovací trénink a i chodil do práce .. a celý jsem to odjel - ke konci /přes těch 60op. denně/ už to byl záhul poměrně hodně, ale zvládnul jsem to ..
Jo a jako hrazdu jsem používal střídavě schody a hokejku na zahradním altánu - protože jsem to cvičil odděleně od posilovacích tréninků. Chce to pořádně makat
Renegerace, nebo síla?
Pokud úchop, tak příště poslouchej rady ostatních ;)
ja sem momentalne presne v bode, kde reiben skoncil a s regeneraci nemam ani minimalni problem a to do toho jeste cvicim jiny treninky, sila de umerne nahoru s poctem opakovani.. takze bych rekl, ze jedinej problem je v ty reibenovsky futrohrazde, tim to cely posral.. a btw reibene, radsi bych ty videa smazal a nekdy zacal znova a poradne
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Tak to hledisko regenerace je taky dost individuální věc a že někdo může cvičit 30 dní v kuse (moocha, draper atd.), tak to samé nemusí automaticky platit i pro mě.
Futrohrazda nebyla ideální volba a na klasické by to šlo líp. To už je ale teď stejně jedno. A videa smazávat nebudu. Nešlo ani tak o můj úspěch, jako spíš o to, abych lidi informoval, že něco jako Fighter pullup program existuje.
To ses jako odpalil celkove nebo jen klesl vykon u shybu? Nechce se mne verit, ze by ti par shybu zpusobilo div ne pretrenovani
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Přetrénovaní jsem něměl, ale prostě nebyl jsem už dál schopnej se 100% technikou dál v programu pokračovat, protože se mi zdálo, že každý den byl pořád těžší a to včetně těch prvních serií, takže už spíš přicházel pokles výkonu. A poslední den toho programu už byl kompletně na krev a to s 3 minutovýma pauzama, takže mi bylo jasný, že ten následující den už bych prostě nezvládnul.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru