Štve mě, že v sobotu budu závodit s antibiotiky :- ( to bude stát za prd.
Když jsem to četla ve tvém logu o té čelisti, tak mi to bylo jasný..máti měla taky zánět. Doufej (pokud tě to ještě nestihlo) že nedostaneš ty bolestivé "záchvaty"...ona totiž k doktorovi nešla a jednou v noci jí z té bolesti málem praskla snad hlava :)
Předpokládám, že ti doktor nařídil klidový režim:D
Měla by sis dát chvilku pauzu alespoň po těch závodech. Ty antibiotika snad oslabují organismus...
Navšítivila jsme po dlouhé době obchody se zdravou výživou tady ve Vyškově a další prachy v pr*..
budu si muset do města brát maximálně desetikorunu...kdybch potřebovala na záchod .))
čaj ze senny - kladné reakce, už to musím někdy zkusit :D
čaj "jahody v šampaňském" - nedalo se odolat, voněl
sirup z bezu
a to jsem si ještě nekoupila zelený jíl..protože už mi nezbyly peníze :D
Celej život mi nic nebylo, a najednou se dozvím, že jsem alergickej na nějaký trávy nebo pyly nebo co. Kuurvaaa!
(ale mohlo mě to napadnou už před pěti+ lety, když jsem se začal v noci dusit permanentně ucpaným nosem )
Celej život mi nic nebylo, a najednou se dozvím, že jsem alergickej na nějaký trávy nebo pyly nebo co. Kuurvaaa!
(ale mohlo mě to napadnou už před pěti+ lety, když jsem se začal v noci dusit permanentně ucpaným nosem )
amatére... , víš kolik krásných dní a nocí bez ucpaného nosu jsi mohl prožít? , to už ti nikdo nevrátí...
_________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
Navšítivila jsme po dlouhé době obchody se zdravou výživou tady ve Vyškově a další prachy v pr*..
budu si muset do města brát maximálně desetikorunu...kdybch potřebovala na záchod .))
čaj ze senny - kladné reakce, už to musím někdy zkusit :D
čaj "jahody v šampaňském" - nedalo se odolat, voněl
sirup z bezu
a to jsem si ještě nekoupila zelený jíl..protože už mi nezbyly peníze :D
s flaskou tuzemaku a krabkou cigaret by sis uzila vic srandy a mozna i utratila min
amatére... , víš kolik krásných dní a nocí bez ucpaného nosu jsi mohl prožít? , to už ti nikdo nevrátí...
Pokaždé když potkám nějakého bezdíka, jsem strašně rád že mám věčně ucpaný nos a k čichovým senzorům dorazí jen polovina dávky
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru