|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jirdano

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 19, 2012 12:41 pm Předmět: |
|
|
Kdyz uz tu mluvis o koreni, tak jednu dobu jsem ruzne veci ochucoval timhle, vyborna prisada.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: ne srpen 19, 2012 1:17 pm Předmět: |
|
|
dík čéče, dobrá inspirace do toho du _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: út srpen 21, 2012 12:20 pm Předmět: |
|
|
delam vlocky, jak je tady psamo vise - zparit horkou vodou a lechce dochutit.
mam ale jeden problem. nafukuje me to a jim to moc dlouho a jim toho moc malo.
abych predesel nafouknuti, tak je posledni dobou nesparuju (zaliti horkou vodou), ale rovnou cca 3 minuty povarim, ale ... porad mam po ranu problem snist 100g vlocek (kupuju Emco). jim to pul hodiny a ... je to 50g sacharidu. vazim 100kg a chci se od zari, do toho trosku oprit. predpokladam, ze bych mel po ranu do sebe dostat 100g a vice sacharidu a tema vlockama to spis zazdim - defacto citim plny bricho a mam trochu hlad ... :) navic chodim nekdy kolem obeda cvicit a ty vlocky mi rozhodi jidlo na pul dne ....
muzu vlocky nahradit napr. delanou mlecnou ryzi? te mi na 100g S staci cca 130g a to snad snim. nebo to nejak michat nebo rovnou to tech vlocek prdnout odmerku/dve malty?
nevim cim to je, jestli tim, ze jsme 40 let nesnidal nebo jsem na vlocky alergickej:), jako na mleko, ktery sem ted po cca 20ti letech zacal pit ... a hned musim resit nahradu ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: út srpen 21, 2012 12:30 pm Předmět: |
|
|
Kaše se dá dělat z různých obilovin...
Trochu dražší ale výborná je polenta (konzistence bramborové kaše). Kuskus, pohanka, špalda, jáhly, ...stač si to jen koupit lehce pomleté nebo to nějak rozemlít, nebo to nejíst jako kaši a zalít to třeba kefírem aby to nebylo úplně vodové. Snídat můžeš i těstoviny "nasladko" s jogurtem nebo tak.
Pak bych ti doporučila i cornflakes...není to úplný ideál, ale já spíš hledím na sportovní stravu, do té se to hodí.
Edit. Ptal ses jeslti můžeš nahracit ovesné vločky..v principu nemůžeš. Oves je oves a látky to má v sobě jaké má, vlákninu, vitaminy a účinky...Můžeš nahradit sacharidy z nich stejně hodnotnými:)
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: út srpen 21, 2012 3:24 pm Předmět: |
|
|
třeba já zase mam pocit nepříjemně plnýho břicha po těstovinách.. z toho co píše merrao bych vypíchnul pohanku, ze který je naprosto bezchybná kaše..a nebo z těch vloček můžrš dělat placky - spařit, zamíchat do vajec, osmažit a mezi to třeba salám, sýr, zeleninu, cottage, kukuřici, hořčici, kečup, různý koření a spoustu jinýho _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: út srpen 21, 2012 4:32 pm Předmět: |
|
|
já snídám 50g vloček zalitý mlíkem, 4 vařený vejce, 2 plátky celozrnného chleba... lepší snídaně než jen vločky...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: út srpen 21, 2012 5:06 pm Předmět: |
|
|
Po testovinach mam akorat neprijemny pocit hladu  .
Jinak ja vlocky hodim do mixeru, priliju mliko, protein, banan, maliny ci cokoliv co mam poruce a snidane je hotova.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: út srpen 21, 2012 5:13 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Kdyz uz tu mluvis o koreni, tak jednu dobu jsem ruzne veci ochucoval timhle, vyborna prisada.
|
Nechal jsem se inspirovat a je to výborné
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 21, 2012 5:21 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: |
Nechal jsem se inspirovat a je to výborné |
Super, alespon k necemu tu jeste jsem _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: st srpen 22, 2012 7:12 am Předmět: |
|
|
ovesný vločky s příchutí jablečného koláče? to nezní špatně :D
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: st srpen 22, 2012 7:17 am Předmět: |
|
|
| honzaj95 napsal: | | ovesný vločky s příchutí jablečného koláče? to nezní špatně :D |
Dávám vločky, tvaroh + něco na dochucení a s tímto je to výborné (stejně tak se skořicí, grankem, trocha kávy atd..)
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: st srpen 22, 2012 9:24 am Předmět: |
|
|
vločky bych osbně zvolil jako potravinu roku - kdo je pro? _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: po srpen 27, 2012 8:22 am Předmět: |
|
|
Včera jsem vyzkoušel poprvé kombinaci med+vločky+mandle
Vločky nasypu do kastrolu, lehce osolím a přidám špetku skořice.
Vločky zaleji vařící vodou (lepší více vody než méně, ale né zase aby z toho byla vločková polévka).
Prsknu to na sporák a nechám povařit tak dvě minutky.
Nechám chvilinku odstát a přidám med cca 8 lžic na půl kila vloček. _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: po srpen 27, 2012 9:43 am Předmět: |
|
|
| Vittus napsal: | Včera jsem vyzkoušel poprvé kombinaci med+vločky+mandle
Vločky nasypu do kastrolu, lehce osolím a přidám špetku skořice.
Vločky zaleji vařící vodou (lepší více vody než méně, ale né zase aby z toho byla vločková polévka).
Prsknu to na sporák a nechám povařit tak dvě minutky.
Nechám chvilinku odstát a přidám med cca 8 lžic na půl kila vloček. |
8lzic medu? To je panecku radna supa jednoduchych cukru.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|