Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 594, 595, 596 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Merrao

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2012 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xCROWx napsal:
haha, čaje a detoxikace. Lidové léčitelství, tmářství a pověrčivost

tu Sennu doporučuje široké spektrum lidí, lékarnice mi řekla, že to má grády a Draper tomu věří taky...vlastně od něj mám tu inspiraci, když o tom mluvil:D

A na bylinky věřím. Ať už je to placebo nebo ne, koneckocl když někdo něčemu věří, tak to tak prostě je.
A není to placebo za tím si stojím. To by mohlo být placebo každý jídlo:P
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2012 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sennu mají najraděj v Brazílii
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2012 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen pro upresneni, aby nedoslo k nejakym mylkam (to neni na Merrao, ale obecne). Drejpr sice doporucoval, ale opravdu jen vyjmecne, v zadnem pripade ne pravidelne!!!. Osobne to pouzivam max 3x roka (samozrejme sypany), kdyz mam pocit, ze je to potreba (a kdyz uz teda, tak poradnou davku, aby vycisteni bylo maximalni.). Kdo s tim nema zkusennosti, tak s davkovanim opatrne a nasledujicich 24h radeji nikam nechodit :)
xCROWx

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2012 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo no, není nad to se odvodnit projímadlem, vyplavit si z těla minerály a pak si říkat, jak jsem si pomohl. Co pouštění žilou, nebo přikládání pijavic ?
drlift_

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2012 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch napsal:

ad. ATB, hlavně jsem chtěla povzbudit závodnici před soutěží ... tak dík za spolupráci

Treba bude diky tomu opatrnejsi a nevypadne na zakladu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2012 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xCROWx napsal:
Jo no, není nad to se odvodnit projímadlem, vyplavit si z těla minerály a pak si říkat, jak jsem si pomohl. Co pouštění žilou, nebo přikládání pijavic ?

Mě by hrozně zajímalo, kterej vyšinutec první přišel s detoxikací. Jedinej skutečnej detox je pro feťáky Každopádně pokud byl dostatečně podnikavej, už musí mít pět bavoráků a letní sídlo někde na jihu
Draper

PříspěvekZaslal: st srpen 22, 2012 12:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

xCROWx napsal:

Prosimte nedelej zbytecnou paniku. Nemas poneti, co ti hnije ve strevech, zvlast pri nasem zpusobu stravovani a kdyz si ty streva jednou za cas (tzn. ne kazdy den, ne kazdy tyden ani kazdy mesic, ale treba jednou za par mesicu, za pul roku ) nejakym zpusobem poradne vycistis nebo nechas vycistit, tak to zadny negativni dopad na tve zdravi mit nebude, naopak se ti opravdu ulevi. Nerikam, ze projimadlo je nejsetrnejsi, ale je asi nejpohodlnejsi. A znovu opakuji, nedelas to kazdy den.

Octopussi nekritizuj, kdyz jsi nikdy nevyzkousel. Ovsem u tebe je tohle keceni do vetru na dennim poradku, takze skoda pismenek.
Saphenus

PříspěvekZaslal: st srpen 22, 2012 12:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

detoxikovat prehanadlom? uvedomte si ze telo sa nesklada len z criev. to ze sa vyprazdnia creva neznamena ze sa vycistia aj ostatne organy - srdce, pecen, slezina, kosti, svaly, tukove tkanivo atd vsetky ostatne kolko ich len je. samozrejme ze to neublizi pokial sa to neprehana ale cele telo to neocisti. lebo iba tym ze sa niekto poserie a vyprazdni creva sa z organizmu toho vela skodliveho nedostane. crevny obsah ano ale nic ine co sa uz v tele ulozilo sa tym neodstrani
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st srpen 22, 2012 7:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
xCROWx napsal:

Prosimte nedelej zbytecnou paniku. Nemas poneti, co ti hnije ve strevech, zvlast pri nasem zpusobu stravovani a kdyz si ty streva jednou za cas (tzn. ne kazdy den, ne kazdy tyden ani kazdy mesic, ale treba jednou za par mesicu, za pul roku ) nejakym zpusobem poradne vycistis nebo nechas vycistit, tak to zadny negativni dopad na tve zdravi mit nebude, naopak se ti opravdu ulevi. Nerikam, ze projimadlo je nejsetrnejsi, ale je asi nejpohodlnejsi. A znovu opakuji, nedelas to kazdy den.

Octopussi nekritizuj, kdyz jsi nikdy nevyzkousel. Ovsem u tebe je tohle keceni do vetru na dennim poradku, takze skoda pismenek.

Hnije? HNIJE? Co by ve střevech asi tak hnilo? Proboha to tu fakt není nikdo s aspoň zbytkama rozumu?
Vzpomněl jsem si na tátu, kterej nejí maso, protože je nezdravý, protože ve střevech hnije. Na to přišel tak, že hovna pak hrozně smrdí, proto to tam logicky hnije. A to je člověk se dvěma vysokýma školama. Není nad zdravej selskej rozum.
Merrao

PříspěvekZaslal: st srpen 22, 2012 7:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak polovina lidí taky z toho hned udělá projímadlo..nevím co si pod tím představujete ale ta senna jen aktivuje "rychlejší" peristaltiku střev a zředí stolici...jakmile z toho má být průjem (což PROJÍMADLA..silná.. dělají) tak už je to špatně.

Všichni tady říkáte, že ANI jednou do měsíce, ani jednou do půl roku NENÍ zdravý si dělat nějakej detox. Ale jednou do půl roku nebo jednou do měsíce se totálně přežrat a vožrat to je v pořádku?
Já tu mluvím o senně a ne o detoxu stylu "den půst a ještě k tomu vzít nějaký nálev"

Mimochodem PROJÍMADLO - které VY MYSLÍTE...je ještě trochu něco jinýho než senna...
přečtěte si třeba něco o Aloe Vera gelu..to jako vám přjde taky jako hovadina? A taky to má detoxikační účinky...

Nechápu proč si všichni myslí že to zbytečně odvodňuje a vyplavuje minerály a podobný hovadiny.

edit. senna bývá označována jako projímadlo ale očividně vy tímto slovem míníte...ehm. neslušné na holku ale říct to musím "vys*at se z podoby"...cožjak jsem řekla není pravda.
Diana

PříspěvekZaslal: st srpen 22, 2012 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

List senny ( z příbalového letáku ) :
POUŽITÍ
Krátkodobá léčba funkční zácpy (po dobu nejdéle jednoho týdne), akutní vyprázdnění střev před
diagnostickým, endoskopickým a RTG vyšetřením. Lze použít i při zácpě vzniklé po RTG

Z webu kde se prodávají bylinky :

List senny má silný projímavý účinek. Při zácpě by jsme ji měli zvolit až jako poslední možnost. Pro silné účinky by se senna neměla užívat při neprůchodnosti střev, u lidi s chronickými potížemi trávícího ústrojí a při akutních zánětlivých onemocněních střev. Je nevhodná pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy.

Senna se používá jako výrazné projímadlo tak, že na noc užíváme 1-2 lžičky drogy na 1 šálek nálevu nebo odvaru a druhý den dopoledne by se měl dostavit účinek. Pro jemnější účinek lze dělat pouze macerát (přelít drogu studenou vodou na 6 hodin), čímž se zamezí vyluhování sennanigrinů, které mohou způsobovat křeče. V tomto kontextu podotýkáme, že lusky senny sennanigriny vůbec neobsahují.

Tato bylina je známa také pod názvy alexandrijská senna, egyptská senna, sena, samosnec, senes nebo sennový list a lusk.
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
magion

PříspěvekZaslal: st srpen 22, 2012 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao ty urcite potrebujes v 16 letech a se svym "cistym" zivotnim stylem detoxikovat, kdyz si jeste prd zazila...
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st srpen 22, 2012 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně to jsem chtěl napsat :P
Partridge

PříspěvekZaslal: st srpen 22, 2012 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Všichni tady říkáte, že ANI jednou do měsíce, ani jednou do půl roku NENÍ zdravý si dělat nějakej detox. Ale jednou do půl roku nebo jednou do měsíce se totálně přežrat a vožrat to je v pořádku?

Za mě teda určitě ano

Btw. nevím jak vy ale já sem opravdu nikdy neměl žádnou potřebu si dělat nějaký "detox" (bože muj a ještě k tomu projimadlem ) jim kvalitně a sportuju, nejsem feták a nežiju jako prase podobně jako zbytek populace.
Grimley

PříspěvekZaslal: st srpen 22, 2012 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych nařídil dvojtej klystýr minimálně jednou do tejdne

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 594, 595, 596 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: