Další pc trapnej dotaz...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz...  Úvodní stránka -> Na smazání... -> Další pc trapnej dotaz...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
prochm

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2012 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám dotaz. Používám na hry tahle herní sluchátka.
Je k nim připojený mikrofon ale já jsem si ho sundal protože jsem ho nepoužíval. Teď by se mi hodil tak jsem ho našel a znovu ho tam zapojil ale nefunguje mi. Měla by tam svítit ta modrá dioda co je na konci toho mikrofonu. Tak nevím jak ten mikrofon zprovoznit jestli se nemusí někde ve windows zapnout nebo tak. Ale nikde jsem to nenašel.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne srpen 19, 2012 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Při vypalování, konkrétně xbox hry, mi PC při 85% hodí hlášku: Filed to read from file: swag-sd.iso Reason: Žádost nebylo možné provést z důvodu chyby zařízení I/O.
Zkoušel jsem to už dvakrát, neví někdo co a jak, našel jsem na netu, že mám přepnout nějak mechaniku či HDD, ale všude návody jen na XP a ne na 7.
CIZO

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2012 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem tu také s trapným dotazem :) Pořídil jsem si hdmi kabel a propojil jsem tv s pc. Bohužel počítač nenalezne externí monitor a v tv se ve slotu hdmi neobjeví žádné připojené zdrojové zařízení. Netuší někdo jak zařízení detekovat? Podle mě by to mělo nalézt automaticky bez nějakého speciálního programu, ale bohužel se tak neděje : (

Derek Poundstone
MAST3R

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2012 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já když propojím xbox s TV nebo notebook s TV, tak se to udělá automaticky. Nemáš vadný kabel? Nebo víc hdmi v TV? My máme asi 3, tak vždycky musím najít ten správný.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2012 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Tak jsem tu také s trapným dotazem :) Pořídil jsem si hdmi kabel a propojil jsem tv s pc. Bohužel počítač nenalezne externí monitor a v tv se ve slotu hdmi neobjeví žádné připojené zdrojové zařízení. Netuší někdo jak zařízení detekovat? Podle mě by to mělo nalézt automaticky bez nějakého speciálního programu, ale bohužel se tak neděje : (

Záleží co to je za televizi, a jakou máš grtafiku v kompu. V našem domácím videu, tedy televizi připojení na manželčin počítač, musím napřed na TV v menu zvolit cosi jako externí vstup 4, a na PC nastavit rozšířenou plochu.
addaro

PříspěvekZaslal: čt srpen 23, 2012 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:

Vyřešil jsi? Koupil jsem si nový komp. Koupil jsem si velkou TV. Koupil jsem si HDMI kabel. Strčím do kompu (ne do grafiky, hdmi výstup je na desce), strčím do TV. Na TV přepnu vstup z HDMI3. Na TV píše "není signál", v kompu vidím v sedmičkách - pravým na ploše - screen resolution - že tam nějaký 2. monitor je, ale ani za boha to nefunguje.

Noťas funguje bezvadně. Strčím a hraje.
ikski

PříspěvekZaslal: čt srpen 23, 2012 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

addaro napsal:
CIZOPASNIK napsal:

Vyřešil jsi? Koupil jsem si nový komp. Koupil jsem si velkou TV. Koupil jsem si HDMI kabel. Strčím do kompu (ne do grafiky, hdmi výstup je na desce), strčím do TV. Na TV přepnu vstup z HDMI3. Na TV píše "není signál", v kompu vidím v sedmičkách - pravým na ploše - screen resolution - že tam nějaký 2. monitor je, ale ani za boha to nefunguje.

Noťas funguje bezvadně. Strčím a hraje.

hmmm a jednoducha otazka. Pises, ze zapojujes do hdmi na desce takze mas jeste na vic dalsi grafickou kartu v PCI-Express ? Pokud ano tak ti to hdmi na desce v 90% pripadu fungovat ani nemuze musis to pripojit na tu grafiku. Pokud nema grafika primo hdmi tak byva vzdy v baleni od ni redukce dvi-hdmi
Spazik

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2012 7:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Záleží taky co to je za HDMI kabel, pokud má třeba 10m a je to levnej šunt, tak skoro 100% nebude fungovat (singál se bude ztrácet). Jsou taky různé specifikace HDMI, tuším že něco jako 1.3, 1.4 apod.
petr616

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2012 7:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bud mate kramsky televize nebo notasi a nebo oboje... :D

Na necem soucasnem (tim myslim ne starsi jak rok) jsem jeste nevidel, ze by zarizeni nemelo autodetekci pres HDMI, at uz notas nebo televize, pokud na tom neni napis Hometech, Technika, Tintong a podobny kramy...

Edit : rada na zaver, vysrat se na nenajaky nastavovani pres pravou mys a pouzivat FN + prislusnou klavesu jako napr. F4.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so září 01, 2012 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Budu pořizovat noťas (zřejmě http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-edge-e525-cerny-1200-2bg-d335403.htm) a rád bych do něj dosadil další 4 GB modul pro svižnější práci. Jak to udělat, aby nebyla dotčená záruka? Mají notebooky nějaký ochranný štítek, který se při odmontování krytu poruší? Nikdy jsem noťas neměl, tak nevím, jak to u nich chodí.
kid

PříspěvekZaslal: so září 01, 2012 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Domluv se s nima na změně konfigurace, to je nejjednodušší řešení.
Spazik

PříspěvekZaslal: so září 01, 2012 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Budu pořizovat noťas (zřejmě http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-edge-e525-cerny-1200-2bg-d335403.htm) a rád bych do něj dosadil další 4 GB modul pro svižnější práci. Jak to udělat, aby nebyla dotčená záruka? Mají notebooky nějaký ochranný štítek, který se při odmontování krytu poruší? Nikdy jsem noťas neměl, tak nevím, jak to u nich chodí.

Tady bude bottleneck tak jako tak procesor, na běžnou práci nevyužiješ stejně ani 4GB.
8GB využiješ jedině pokud fakt dělaáš něco hoodně RAM-heavy, což předpkládám něděláš, když kupuješ notes za 9k.

Daleko větší upgrade by si udělal, kdyby si vyměnil ten HDD za SSD nebo SSD místo optiky, jestli to u tohohle modelu jde.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so září 01, 2012 11:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to na kancelářský účely (škola, fotky, net) a sledování filmů (720p max) a strop mám 10 000,-. Nehrozí žádná práce s renderováním videí, několik vrstev ve photoshopu atd. Hlavně to musí být skladný, delší výdrž baterie, tichý a aby to moc netopilo.
Spazik

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2012 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Je to na kancelářský účely (škola, fotky, net) a sledování filmů (720p max) a strop mám 10 000,-. Nehrozí žádná práce s renderováním videí, několik vrstev ve photoshopu atd. Hlavně to musí být skladný, delší výdrž baterie, tichý a aby to moc netopilo.

No to jsem si myslel a právě proto je 8GB RAM naprostej nesmysl :-) na tehle účel 2GB OK, 4GB luxus.
Cratach

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2012 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4gb RAMky ti na kancelarskou praci staci bohate. Ohledne procesoru ti pak staci i3 (pokud pudes do intelu).

I pokud by ses rozhod ucit/delat s photoshopem, tak by tahle konfigurace stacila, pokud by se nejednalo o praci s vetsima souborama (tj. jednodussi uprava fotek, obrazku na web apod. ok ... velky formaty nebo predtiskova priprava uz by chtela lepsi konfiguraci compu).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: