|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 10:34 am Předmět: |
|
|
| Moocha z (19.7.) napsal: | Jo a po večerní hospodě mám 70,1kg, tady končí všechna legrace a začíná první stádium anorexie.. Ale nebojte se nic, koupil jsem si kreatin od biotechu, long 80 a dávam si to k snídani s croissantem, budu velkej jako Freimen |
A tak jsem byl další 3 týdny na stejné váze pak jsem začal pít denně litr džusu (cokoliv nad 50kcal/100ml) a jíst půl kila jablek, váha stoupla o 2kg. Ani si nemyslím, že je to ve vodě, protože ta voda jde ze mě po každé návštěvě putyky pryč a teď nic. Podle mě ty kalorie navíc byly něco, na co moje tělo čekalo, aby mohlo růst a ten dvoukilový skok je docela logický, když jsem byl tak dlouho s energií v mínusu. Určitě jde dolů i procento tuku, vidím to na sobě a půjdu to zase někdy změřit. Tak uvidím, jestli se touhle "ovocnou metodou " dostanu na 178cm/78kg/<10% tuku, což je podle mě ideál.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 10:49 am Předmět: |
|
|
dávej melouna celýho ;) pomáhá proti rakovině ještě líp, než třeba rajčata, je tam 90% vody a nějaký kalorie taky jako bonus
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 10:52 am Předmět: |
|
|
nebo zkus metodu alá Cizo.. obden si dávej piškotovej dort _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 11:14 am Předmět: |
|
|
Určitě ovoce měnit budu, začínají mi ta jablka lézt krkem  s rakovinou nestraš, to se mě snad zatím netýká
Ten piškotový dort mám taky v plánu vyzkoušet, kalorická bomba
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 1:01 pm Předmět: |
|
|
Flákám se, tenhle týden už je to druhý volný den  kde jsou ty časy, kdy jsem jel měsíc a půl bez přestávky
je to hlavně tím koncem prázdnin, pořád se chodí někam do hospody a já druhý den nemám vůbec náladu na cvičení a to i proto, že je 30° ve stínu. Ale teď si dám od piva dlouhou pauzu a začnu makat.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 2:15 pm Předmět: |
|
|
TABATA
1) Pushups (10 kol - 20s práce - 10s pauza)
Reps: 22, 19, 13, 11, 12, 12, 11, 11, 9, 11
3 minuty pauza
2) Hang powercleans [40kg] (10 kol - 20s práce - 10s pauza)
Reps: 6, 6, 5, 5, 4, 4, 5, 4, 4, 4
3 minuty pauza
3) Pistols [2,5kg] (10 kol - 20s práce - 10s pauza)
Reps: 6, 6, 6, 6, 6, 5, 4, 4, 4, 4
Strečink
----
Pro inspiraci vyzkoušej tabatu, už vím, proč jí nikdo nemá rád  chtěl jsem dát ještě čtvrtou.. Plank (5kol - 40s práce - 20 pauza) ale nějak jsem se nedokázal udržet v plankové pozici dýl než 20 sekund a to mám rekord dvě a půl minuty
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 2:57 pm Předmět: |
|
|
Tak po včerejšku mám trapézy v jednom ohni, nohy a zadek jakbysmet. Ono se to nezdá ale je veliký rozdíl udělat 50 pistols za 5 minut nebo za 10.
A dotaz.. Je rozdíl mezi 100% džusem a džusem z koncentrátu? Myslím z výživového hlediska.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 6:15 pm Předmět: |
|
|
www. stream.cz/peklonataliri/685416-peklo-na-taliri-dzusy tady máš něco o džusech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 6:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 7:00 pm Předmět: |
|
|
100 shybů (10x10)
břicho
---
Tak jsem ty záda trochu protáhl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so srpen 25, 2012 12:40 pm Předmět: |
|
|
40x bear complex [40kg] (powerclean + front squat + pushpress + squat + btn pushjerk)
---
Měl být 5x5 bear complex a pak 3x tabata (přítahy v předklonu, pushpress, burpees), ale vůbec mi nešel, trapézy a nohy ještě nebyly v cajku a už čtvrtou sérii jsem musel rozdělit na dvě části, takže jsem se naštval a jel až do 40, abych se potrestal za to flákání, co poslední dobou předvádím, protože se mi ještě nestalo, abych jel znovu stejný WOD a nezlepšil se v něm (posledně jsem dal 5x5 s krátkými pauzami a série samozřejmě v celku).
Jinak fajn trénink :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so srpen 25, 2012 10:51 pm Předmět: |
|
|
II. fáze
500 kliků
Time: 36:38
--
V práci do desíti, pak jsem měl ještě trochu energie, tak jsem dal druhou fázi. Nejdřív to bylo 20 kliků za minutu, pak 15, nakonec 10.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|