|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim. |
| objemovka |
|
80% |
[ 112 ] |
| rysovacka |
|
19% |
[ 27 ] |
|
| Celkem hlasů : 139 |
|
| Autor |
Zpráva |
Smile04

|
Zaslal: so srpen 25, 2012 12:22 am Předmět: |
|
|
| magion napsal: |
to je celkem drsny, si chces uhnat diabetes nebo jen dat na prdel travici soustave? |
nevim kdo ses co seš kolik važiš a jak nabiraš ty ale já rozhodně žrát hodně musím...
vzhledem ke slušnym vydejum a k faktu že potřebuji pořádně nabrat tak to nejde jinak přes hromadu kalorií...nebo máš snad jinej nápad???kuřátko s rýží?? ee chlape :) posilam uryvek z članku jednoho strongmana kterej se hodí jako sůl
| kód: | Mohl by si nám popsat, čím se takový strongman po celý den “dopuje“ ? Myslím tím, jak vypadá tvůj jídelníček ?
Jídelníček se příliš neliší od kulturistického, jen množství potravin je několikanásobně větší a není na škodu si dopřát vepřový ovar nebo můj oblíbený tatarák. Jde hlavně o velký příjem energie, o který si tělo řekne samo. Brzy zjistíte, že vás kopeček rýže a tuňák absolutně neuspokojí. Když je výdej, musí být i příjem. |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: so srpen 25, 2012 8:30 am Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: | | magion napsal: |
to je celkem drsny, si chces uhnat diabetes nebo jen dat na prdel travici soustave? |
nevim kdo ses co seš kolik važiš a jak nabiraš ty ale já rozhodně žrát hodně musím...
|
Nevim, co je, kolik vazi a jak nabira , ale je to Magion - jeden z mala lidi tady, co ma na veci objektivni nazor a umi rozumne poradit :)
Nijak v tom ale nehledej souvislost s tvym "jidelnickem" , k tomu se nevyjadruju, protoze sam u sebe vim, jak miluju, kdyz mne do veci nekdo keca _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so srpen 25, 2012 8:45 am Předmět: |
|
|
Energie se dá nabrat úplně jiným způsobem a nevím, jak ti tělo za ten junk food poděkuje  být tebou tu energii, která ti chybí, doženu ovocem, ořechy, semínky apod. Divil by ses, ale jde to vážně rychle. Pro příklad, když zapiješ litrem džusu 100g mandlí, máš v sobě 1200kcal ze zdravých zdrojů a nemusíš utratit milion za hranolky s marmeládou
Ale nenech si do toho kecat, to byl jenom takový poznatek
|
|
| nahoru |
|
 |
Ricky1
|
Zaslal: so srpen 25, 2012 2:11 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Energie se dá nabrat úplně jiným způsobem a nevím, jak ti tělo za ten junk food poděkuje být tebou tu energii, která ti chybí, doženu ovocem, ořechy, semínky apod. Divil by ses, ale jde to vážně rychle. Pro příklad, když zapiješ litrem džusu 100g mandlí, máš v sobě 1200kcal ze zdravých zdrojů a nemusíš utratit milion za hranolky s marmeládou
Ale nenech si do toho kecat, to byl jenom takový poznatek |
Vis, ono se pribira jinak kdyz mas 70 a kdyz uz jsi na stovce... a zrovna ty, ktery si stezujes ze hubnes davas rady...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 25, 2012 3:48 pm Předmět: |
|
|
| Ricky1 napsal: | | Moocha napsal: | Energie se dá nabrat úplně jiným způsobem a nevím, jak ti tělo za ten junk food poděkuje být tebou tu energii, která ti chybí, doženu ovocem, ořechy, semínky apod. Divil by ses, ale jde to vážně rychle. Pro příklad, když zapiješ litrem džusu 100g mandlí, máš v sobě 1200kcal ze zdravých zdrojů a nemusíš utratit milion za hranolky s marmeládou
Vis, ono se pribira jinak kdyz mas 70 a kdyz uz jsi na stovce... a zrovna ty, ktery si stezujes ze hubnes davas rady... |
Nabirat svaly mozna jo, ale pribirat loj junk foodem teda nevim. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so srpen 25, 2012 4:05 pm Předmět: |
|
|
Moochovi jsem chtěl napsat něco podobnýho.
Netvrdím, že se mi ten jídelníček líbí a zdravej není určitě, ale zas je důkazem toho, že si jde smile tvrdě za svým. Trénuje, pokud to jde, na 110%.
Ale tipoval bych, že velká část toho půjde určitě do zásob na horší časy, vzhledem k jeho endomorfní postavě. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so srpen 25, 2012 5:22 pm Předmět: |
|
|
| Ricky1 napsal: | | Moocha napsal: | Energie se dá nabrat úplně jiným způsobem a nevím, jak ti tělo za ten junk food poděkuje být tebou tu energii, která ti chybí, doženu ovocem, ořechy, semínky apod. Divil by ses, ale jde to vážně rychle. Pro příklad, když zapiješ litrem džusu 100g mandlí, máš v sobě 1200kcal ze zdravých zdrojů a nemusíš utratit milion za hranolky s marmeládou
Vis, ono se pribira jinak kdyz mas 70 a kdyz uz jsi na stovce... a zrovna ty, ktery si stezujes ze hubnes davas rady... |
Uz ne, zacal jsem jistt mandle s dzusem a nabral tri kila :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Ricky1
|
Zaslal: so srpen 25, 2012 8:02 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Ricky1 napsal: | | Moocha napsal: | Energie se dá nabrat úplně jiným způsobem a nevím, jak ti tělo za ten junk food poděkuje být tebou tu energii, která ti chybí, doženu ovocem, ořechy, semínky apod. Divil by ses, ale jde to vážně rychle. Pro příklad, když zapiješ litrem džusu 100g mandlí, máš v sobě 1200kcal ze zdravých zdrojů a nemusíš utratit milion za hranolky s marmeládou
Uz ne, zacal jsem jistt mandle s dzusem a nabral tri kila :-D |
hm tak to jsi teda borec...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: so srpen 25, 2012 8:35 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Ricky1 napsal: | | Moocha napsal: | Energie se dá nabrat úplně jiným způsobem a nevím, jak ti tělo za ten junk food poděkuje být tebou tu energii, která ti chybí, doženu ovocem, ořechy, semínky apod. Divil by ses, ale jde to vážně rychle. Pro příklad, když zapiješ litrem džusu 100g mandlí, máš v sobě 1200kcal ze zdravých zdrojů a nemusíš utratit milion za hranolky s marmeládou
Uz ne, zacal jsem jistt mandle s dzusem a nabral tri kila :-D |
hele pepku...a ty si ten džus lisuješ sám z pomerančů že tvrdíš že je tak "ZDRAVÝ"
ja si junk food v objemu dopřavam...ale to nic nemění na tom že sem převážně posledni dobou na tunach těstovin s kuřecim masem a červenou omačkou...to jim protože je to nenaročny na připravu a nakoupil sem v makru nějaky maso...tak ho mam na mražaku...když se mě to přejí nebo neni čas...tak si kupim něco od vietnamcu...mekáče klidně...nebo jinde fast food...nejak extra velkou radost mě to nedělá ale co už no...
jo tak tys přibral 3 kg :) tak to gratuluju frajere
asi sem postnu fotku jak sem vypadal v 16ti letech měl sem 63kg :)
od ty doby sem nabral pouze 40 kg....tak mi ještě někdo vykladejte jak nabirat :D...
až budete doslova vyhonění a vyžraní na stejnej poměr jako já 100kg/176cm 23let
tak chcu vidět jak budete dal pokračovat bez nabírání tuku navíc...
utratit spoustu penež za hranolky s marmeladou :D
ok kybl z kfc stoji pres 200 to ano...ale myslim ze by sis mel spocitat kolik má kalorií s dvema kyblama hranolků
mandle stojí penez jako sraček popravdě to je jedinej duvod proč se mandlema neladuju od rana do večera...a to samy džus...pokud chceš opravdu kvalitní džus...bez HOVEN tak za něj dáš okolo 80-100 za litr
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: so srpen 25, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
dneska sem celej den od chvilky co jsem vstal porad makal...mel sem jen gainer a jedno poradny jidlo zatim...ale pravda ze sem vstaval po noční v 15 hodin...
tedka konečně sem dodělal betonování dalšího atlas stone a mám večer pro sebe...a při hraní po multaku s přáteli si rád dám do sosáku
a je me uplně volný cos i myslíte ... jo tuk naberu, vím , nejsu idiot :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so srpen 25, 2012 8:52 pm Předmět: |
|
|
Ty vado, zavidim, ja jak nemuzu posilovat a jen erobku valim, tak naopak se snazim drzet este vic zkratka nez normal. Vubec zadny rychly sacha, atd..
Jinak bych rad na kvalitnich 110kg +.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: so srpen 25, 2012 9:19 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Ty vado, zavidim, ja jak nemuzu posilovat a jen erobku valim, tak naopak se snazim drzet este vic zkratka nez normal. Vubec zadny rychly sacha, atd..
Jinak bych rad na kvalitnich 110kg +. |
no jo já bych rád na 150 kvalitních kg ale holt naše tužby zatím nebyly vyslyšeny...
ale vzpominam si že dřív byl dycky můj cíl nabrat na bájných 100kg a pak zkvalitnit a vyrysovat na 88-90 v poradny kvalitce :)
kdybych nechtěl byt strongmanem a dělal např crossfit věřím že bych toho brzo dosáhl...
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so srpen 25, 2012 10:06 pm Předmět: |
|
|
| Ricky1 napsal: | hm tak to jsi teda borec... |
Moc rád čtu tyhle bezduché, nic neříkající kecy nějakého anonyma na internetu
Smile: Neměl jsem v úmyslu tě nas*at, to opravdu ne.
3kg jsem nabral, bylo to za poslední 2 týdny a podle váhy dost čistě, to oslovení frajere vážně nemám rád.
Vidíš a mě je 17.. Takže 74kg dobrý
K těm mandlím.. Marmeláda stojí kolik.. 60-80? To máš 400-500g mandlí. Hranolky 2x40, to máš 3l džusu a máš o 3000kcal víc a to za stejnou cenu. A džus si nelisuju, věřím firmám toma, happy day a relax (ty hovna jsou dneska úplně ve všem)
Vždyť je to vlastně jedno.. Měla to být prvotně jenom poznámka na okraj. Nevěděl jsem, že až tak moc rozvířím vody..
|
|
| nahoru |
|
 |
kernel

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|