|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Loudy

|
Zaslal: so srpen 25, 2012 11:33 am Předmět: |
|
|
Teď následující dva týdny budu cvičit jen asi 2x týdně, možná ještě nějaký kliky doma, ale do doby, než budu mít odběhnutý ty dva běhy, se chci jen udržovat. Od 10.září bych chtěl asi 3-4týdny cvičit 3-4x týdně a max 1x týdně kratší běh. Od října bych chtěl zkusit pořádnej objem, koupim nějakej gainer a protein, hodim do kupy jídelníček a omezim běh, kolo a další aktivity. Cíle je do konce roku nabrat na 85kg a někdy na jaře mít k 90kg, pak až si zkusim paleo.
Chtěl bych se pokusit denně o 120-160g bílkovin, 300-400g sacharidů a 100-150g tuků.
Už jsem to měl v plánu takhle jet několikrát, ale nikdy mi to nevyšlo
Ještě nevim, jak budu cvičit, ale asi to bude 1x týdně CFko v Praze a pak 3dny po sobě doma v posilce, hlavně bench, mrtvola, dřep, power clean, pushpress, shyby, ring dips se zátěží atd. Samozřejmě se v tý době naučit ohs a hspu, ty bych taky rád zařazoval.
Pokud najdu v Praze nějakou dobrou a levnou posilku a někoho, kdo se mnou bude chodit cvičit, tak budu v Praze cvičit 2x a doma jen 2dny po sobě.
Sice je to pořád hrozně daleko, takže se to může trochu změnit, ale takhle bych si to nějak představoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: ne srpen 26, 2012 3:48 pm Předmět: |
|
|
26.8.
Běh
Zítra bylo v plánu zkusit 10km po silnici a ve čtvrtek ještě tak 3-5km jenom lehce výklus, ale jelikož mám na chodidle puchýř, tak nevim, jak to bude před závodem s během, ještě ale minimálně jednou bych potřeboval jít  Běží se s tim každopádně blbě
5km za 28minut
EDIT nevíte někdo, jak se nejrychleji zbavit puchýře ?
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne srpen 26, 2012 4:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: ne srpen 26, 2012 5:40 pm Předmět: |
|
|
Nechci tu rozvíjet OT ale:
Umýt, propíchnout sterilní jehlou, vymáčknout sajrajt, desinfikovat, zalepit a když je příležitost tak větrat. Vždycky se mi to pak rychle zahojilo, ale je jasný, že pokud si třeba v práci a máš na sobě cely den neprodyšný boty, pak je asi lepší nepropichovat. Toť má zkušenost _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: ne srpen 26, 2012 6:06 pm Předmět: |
|
|
Přidávám se:mě na puchýře z běhání (a že jich bylo hodně) taky vždycky pomohlo to propíchnout a vytlačit. Ale je fakt, že já ty puchýře mívám fakt nalité k prasknutí, takže by to prasklo i samo nejspíš dřív nebo pozdějc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: po srpen 27, 2012 6:55 pm Předmět: |
|
|
27.8.
Posilka
Bench
8x43, 6x47
8x51
8x55
8x59
6x62
4x65
Bench s jč hlavou nahoru
3x8x18,5
Shyby
7x, 6x, 6x
Přítahy vč
8x50
8x52,5
8x55
Kliky
20x
KTE
20x
Zkracovačky na míči
30x
Dnešní trénink měl být trochu objemnější, ale nakonec jsem se necítil a hlavně jsem uprostřed měl asi půl hodiny pauzu, tahali jsme kotel
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st srpen 29, 2012 9:20 pm Předmět: |
|
|
29.8.
20x shyb
20x ring dips
pushpress
3x8x40
military press
6x40
5x42,5
5x45
ohs
Xx20kg
Po ramenou měly následovat další cviky na biceps a triceps, ale moc mě to dneska nebavilo, tak jsem se snažil aspoň o overhead squat, původně jsem chtěl jen s 10kilovou osou, ale vzal jsem rovnou olympijskou a dokonce mi to šlo mnohem líp než jsem čekal, takže nakonec jsem měl i z takovýhle tréninku radost
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: čt srpen 30, 2012 10:27 am Předmět: |
|
|
Tak puchýře jsem měl asi vážně propíchnout, protože se jen zvětšujou a jsou úplně nalitý....počítám, že mi v sobotu po pár minutách běhu prasknou  Možná bude lepší je propíchnout teď, než aby mi praskly při závodě, co myslíte?
Jinak už se dost těšim, sice jsem naposledy běžel v neděli a další běh bude až těch 10km v Praze, ale bude to určitě super.
Odstartuje to Carl Lewis, pak tam budou nějací naši reprezentanti...Rosolová, Špotáková, Frydrych, Veselý.... těšim se jako malej.
A navíc zítra bych měl jít na "osobní setkání" s Carlem Lewisem, mělo by to být pro 100nejrychlejších lidí a já byl asi 85.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt srpen 30, 2012 10:33 am Předmět: |
|
|
Já teda všechny puchýře propichuju.. Stejně prasknou, tak proč to oddalovat? Akorát se to tím celé prodlouží.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: so září 01, 2012 9:05 pm Předmět: |
|
|
1.9.2012
We Run Prague 10km
Ze začátku jsem z toho měl trochu obavy, přeci jen jsem naposledy běžel pořádně minulej čtvrtek 10km za 52:30 a od tý doby nic jinýho.
Ale před závodem jsem se cítil dobře, uvolněně a byl jsem ready.
Do Žlutých lázní jsme dorazili chvilku po 12.hodině. Teplota nic moc, podle mě pod 20°C (u řeky určitě). Mrholilo asi půl hodiny před startem, ale ve 2 začalo malinko víc. Víceméně do 13:55 se nic nedělo, pak jsem se lehce protáhnul na startu a šlo se na to.
Startoval jsem v koridoru 50-55min.
První krizi jsem očekával cca na 3-4km a fakt přišla, ale nebylo to nic hroznýho a běželo se dál. Hned potom jsem se dotáhnul na vodiče 50minut, ale jak rychle jsem ho doběhnul, tak rychle mi utek
Druhá krize přišla po druhý občerstvovací stanici, kde jsem se neobčerstvoval, to byl 7,5km. Špatně jsem dýchal, začalo mě hrozně píchat v boku a musel jsem dost zpomalit. Nicméně to ne a ne přestat a když jsem viděl značku 8,5km, malinko jsem zrychlil. Krize byla pryč! Když jsem míjel 9.km, zase jsem přidal a posledních 300-400m bylo na krev.
Konečně cíl!
Do závodu jsem šel se dvěma cílema
1.čas do 50minut
2.umístění mezi prvníma 2000
Nakonec jsem dopadnul takhle
1. 50:26,6
2. 2011.místo (1751. mezi muži)
Nakonec jsem rád, že je první závod za mnou, tenhle týden snad zvládnu dva kratší běhy a v sobotu večer znovu 10km, puchýře a lýtka jsou zatim v pohodě, tak snad to vyjde.
Noční běh už bych chtěl stlačit pod 50minut, tak snad to vyjde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so září 01, 2012 9:09 pm Předmět: |
|
|
Gratuluju, pěkný výsledek  . _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: so září 01, 2012 9:11 pm Předmět: |
|
|
Díky, škoda jen, že si neběžel, bylo to fajn.
A taky škoda, že si ukončil ten fighter pullup program....věřim, že až bude hrazda, že to dáš znova
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|