Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 110, 111, 112  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Luster

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2012 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
ramená sa vám skôr či neskôr nepoďakujú..
nebo lokty, ale ted jim to nejspis diky nizsimu veku jeste projde

lukinobr: to neber jako nejakou kritiku, jenom takovy mensi upozorneni, uz sem ti chtel driv neco takovy napsat na to tvoje vrazedny treninkovy nasazeni jinak ale des pekne nahoru
Draper

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2012 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja uz jsem mu to take psal a sam jsem toho chodicim (nebo spise pajdajicim) prikladem. Ono to chvili jde, ale pak se telo zacne ozyvat cimdal vic, zacnou se hromadit ruzne drobne bolistky a nebude ti ani 30 a zjistis, ze ses pekne dejebanej :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lukinobr

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2012 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo chlapi já to vím.Ale musíte to brát z té druhé stránky.Chtěl jsem si ty prázdniny užít.Už zvolňuju tempo.A teďka zase rok pojedu silovky 3x týdně takže bude zase regenerace až až.S těmahle unavujícíma tréninkama bude konec. *a06*Jinak ty kippingové shyby jsem jel zase po dlouhé době jinak jezdím vždycky normální bez pomocí nohou.A už se k tomu zase vrátím ale s menším počtem opak.Teďka dam už jen takový dojezd a potom najedu na něco lepšího.Procházelo mě to taky z toho důvodu že byla ideální strava a 10-11h spánek každý den takže regenerace fakt hodně dobrá.Ale nelituju toho že jsem se takhle dřel protože forma se mě oproti začátku prázdnin zlepšila o fakt velký kus.

Naposledy upravil lukinobr dne st srpen 29, 2012 6:55 pm, celkově upraveno 1 krát
riker

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2012 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to se vam nelibi ten kipping nebo mate neco i proti normalnim shybum?
Luster

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2012 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proti shybum nemam nic, kazdej cvik ma svoje rizika a ty se bud projevej, nebo ne.. zalezi na pristupu k treninku, dispozicich, apod.
Moocha

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2012 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aspoň bude víc času na dřepy, až odejdou ramena ale mají kluci pravdu, taky jsem si hrál na supermana a jel 40 dní v kuse trénink a teď jsem v sedmnácti letech chabrus na záda
lukinobr

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2012 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes po 10 dnech úplné volno.
Když jsem si dneska pročetl log a spočíttal jsem si kolik jsem měl tréninků za prázdniny tak jsem došel fakt k pěknýmu číslu.:D
68 dní -když to počítam od začátku (+-3dny před prázdniny) ke konci (k 2,9) tak mě to vychází na 75tréninků . (jsou v tom započítaný dvoufázové jako po jednom.a asi 2x nějaky kruhák nebo tak).Můžu konstatovat ,že tělu to bylo prospěšné nabral jsem podle mě kus masa.Ale vazy atd. mě asi nepoděkují.Ale je to zamnou.:D Teďka dám týden a něco jen nějakou moji splácaninu.A pak mám v plánu rozjet fomina a o 20% podseknout maxka ať to stojí za to.Ale to vše se rozhodnu až začne škola dozvim se rozvrh atd..Potom si to nějak uspořádám abych chodil 3x týdně.
Stav před prázdniny:váha 83,6 břicho 73,78,5cm
Stav po prázdninách: 84,2kg břicho 72,76cm-v polovině prázdnin jsem na tom byl takto. váha 80,9kg břicho 70,5cm75cm
Sice to takto vypadá že jsem neudělal skoro žádny progress v poměru váha břicho ale já ho vidim na sobě fakt dost.Zlepšil jsem ramena,prsa,biceps,lýtka,kvadry,hamstringy.A chci v tom nadále pokračovat při silovce podle toho taky zvolím doplňky.
daftruck

PříspěvekZaslal: pá srpen 31, 2012 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

čau, můžu se zeptat jak jsi dělal tu houbovou omáčku? Díky :)
lukinobr

PříspěvekZaslal: pá srpen 31, 2012 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to nedělal.byl jsem v restauraci.Ale byla tam smetana atd..mě to strašně moc chutnalo.
lukinobr

PříspěvekZaslal: pá srpen 31, 2012 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dnes hodně vydařený trénink.Už mě došel kreatin tak mě váha trošku spadla.Tak jsem čekal že spadne i síla ,ale spíš naopak.Ranní váha kolem 84,6kg břicho 72-73,76-77 skáče to (někde naměřim tohle někde tohle,každopádně něco tam asi přibylo.Ale max 0,5cm.)
Bench press
Rozcvička do 90kg po 3 opak.
3x100kg-lehké rezerva tak na 5opak.
3x100kg-lehké
2x106kg PR (v plánu bylo 2x2 107 ale řekl jsem že zkusím tohle a když to bude lehké tak 108)
2x108kg PR
1x110kg PR (v plánu mělo být 114kg ale na to si ještě nevěřím)
0x112kg-už jsem si na to nějak nevěřil.Ale vím že příště to opět dám.Dotlačil jsem to asi do poloviny.
Bench hlavou nahoru
5x60kg
5x64kg
5x66kg
5x70kg
5x76kg
4x80kg PR -dlouho jsem ho nejel ale super.
Push press za hlavou
3x3 60kg-zkoušel jsem to podruhé a je to super cvik dolů to vždycky spouštím pomalu.Takže ramena z toho cítim fakt dost.
Military press
5x30kg
5x40kg
5x50kg
5x54kg
5x56kg PR
5x58kg PR
3x60kg PR

Francouzský tlak s EZ
5x26kg
5x30kg
5x32kg
5x34kg
5x36kg
5x38kg PR
5x40kg PR
5x42kg PR
-technika byla dobrá.Síla jde nahoru asi ve všem. :D
Stahování kladky s lanem
3x20 6kg-jen tak na napumpování
Výpony na lýtka
10-15 serii 20-30 opak. lýtka z toho rostou pěkně.
Biceps na scottovce pomocí kladky
2x10 6kg
2x10 8kg
2x5 10kg
2x5 12kg
1x5 14kg-super tuhle váhu jsem ještě neměl.
Břicho ve visu
4x10
Tak příště asi ještě MMBP zkusím takto jsem s tím programem ještě nezašel.Minule jsem skončil někde na 10. tréninku.Teďka jdu myslim na 13ctý.Ale tam už to asi utnu.Přesto na 112-114 si prostě věřim.
lukinobr

PříspěvekZaslal: pá srpen 31, 2012 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mě to nedalo po zkouknutí suprovýho logu Pevana jsem musel zase do posilky.Šel jsem s kámošem naposled jsem si snim zacvičil.Dal jsem si záda.Dnešním úkolem bylo zlepšit techniku MT a to se mě podařilo zlepšil jsem jak setup tak dolní tah.
Mrtvý tah
5x60kg
5x70kg
5x80kg
5x90kg
5x100kg
5x110kg
5x120kg-lehké
5x130kg-lehké
3x140kg
-pásek
Vše jsem šel nadhmatem a s trhačkama.Technika se mě moc líbíla konečně jsem s tim MT spokojenej.Trošku jsem si na ten setup už přišel.A dokonce i u těžšího MT technika stále stejná.
Přítahy v předklonu
Opět učení lepší techniky tahat to jen zády nepředklánět se a nepomahat si ničím.Prostě čístý tah.
5x60kg
5x66kg
5x70kg
5x76kg
5x80kg
5x84kg PR-technika byla pěkná,což mě opravdu těší.
5x86kg PR

Přemístění
Opět zlepšení techniky,víc jsem si pod to podřepl.
3x60kg
3x66kg
3x70kg
3x74kg
3x80kg
1x84kg
1x90kg PR -super dnes se dařilo.No rezerva byla tak na 94-96kg ,ale u tohohle pokusu jsem si to fakt hodil moc na hrudník a celkem jsem si narazil žebra.Ale to bude do 1-2 dnů zase dobrý.Potom jsem taky podle toho uzpůsobil další cviky.
Biceps s EZ
3x10 20kg
Biceps s v.č.
3x10 20kg-lehké váhy jen tak na procítění
Výpony na lýtka
20 serii po 20-30 opak. různé úhly
břicho
6 cviků po 10 opak.
Strečink
Tak dneska super trénink zítra dám buď volno nebo trénink nohou ještě se rozhodnu.Podle toho jak mě bude bolet ten hrudník.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 31, 2012 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D já myslel, že motivace na záda přišla odemě :D:D

90kg přemístění mi na tebe přijde jako dost dobrej výkon, přecijen to tak často necvičíš, paráda! A s rezervou nepočítej, tam je každý kilo pětkrát těžší.
lukinobr

PříspěvekZaslal: pá srpen 31, 2012 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Guruhonza:Však to taky jak jsem viděl tebe jak si stáhlej jak králik tak to mě taky celkem nakoplo.Jinak opravdu tam rezerva byla šlo to nahoru fakt lehce.Až jsem se divil na to že minule jsem těch 90 nedal tak dobrý.Škoda kdybych si nenarazil ten hrudník při tom PRku tak bych ještě zkusil alespoň přihodit 2kg.:D Přeci jenom se ti chci trošku v tom přemístění dorovnat.100vka padne v zimě.
lukinobr

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2012 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska asi bude trenink nohou včera bylo volno.
Ranní váha: 85,6kg -nechce se mě tomu nějak věřit podle mě mám tak 85 víc ani prd..:D
Břicho: nejširší místo- 77cm (76 a něco ale radši budu brát to horší)
Nejmenší místo ( 73cm -pořád stejně)
Dneska jsem si zase po dlouhé době změřil ruce.na konci diety jsem měl nějak 38,5cm obě ruce.
Dnešní měření pravá ruka-39,8cm Levá 40cm.Normálně to ale neměřím ruce nerostou tak rychle.Budu se soustředit hlavně na to břicho.Abych věděl jestli to neleze moc do tuku.Zatim váha roste a břicho větší není což je super.
lukinobr

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2012 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dneska nohy.Po včerejším volnu mě nějak lehce táhnout vzpřímovače.:D Ale i přesto dobrý trénink.
Dřepy
5x30kg
5x60kg
5x80kg
5x100kg
5x110kg
2x116kg -3tí opak jsem nedal tak jsem alespoň zkusil provizorní stojan :D a dobrý položil jsem to a pohoda,ale hloubka dobrá
2x120kg (opasek)-perfekt celkem to šlo,až tady jsem to jel s opaskem.Vždy jsem bral opasek nad 100kg ale dneska dokonce 116 bez něj.A nepřišlo mě to vůbec nějak těžký na vzpřímovače nebo tak.
Dřepy na box
5x100kg
5x110kg
5x120kg
5x130kg PR
-masakr.
Přední dřepy
3x60kg
3x70kg-tady mě to prostě spodní zada nedovolili už přidávat od tehle chvíle jsem je měl nehorázně zatuhlý
Good morning
2x30 10kg-musel jsem to trošku rozpumpovat
Rumunský mrtvý tah
3x20 60kg
Předkopy
5x10 40kg
Zákopy
3x10 20kg
3x10 26kg
Výpony na lýtka
20x20-30opak. paráda už mě je trošku vidět i žíla na lýtku.Poprvé v životě.
Biceps na scottovce pomocí kladky
2x5 10kg
2x5 12kg
2x5 14kg (u levačky posledni 2opak jsem už nedal)
2x5 10kg
Břicho na bradlech
5x10 pokrčené nohy
5x10 natažené nohy-masakr cítil jsem to fakt pěkně.
Suzukiho strečink.Na uvolnění nejlepší.Zítra asi bench ještě uvidim podle toho jak budu rozsekanej z toho stávání.5:25 OMG..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 110, 111, 112  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: