Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
 80%  [ 112 ]
rysovacka
19%
 19%  [ 27 ]
Celkem hlasů : 139

Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2012 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a amatéri to majú nastavené tiež pekne vysoko, nie daleko od profi, holt bude to brutálny závod, ale zas tomu zodpovedajú aj ceny a vôbec prestíž súťaže v rámci ČR.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2012 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Cim vic jezdim na kole / rotopedu, tim mene mam svalu, tim vice jsem zdechlej a slabsi

No konečně se začínáš dostávat do fáze, kdy bych s tebou i šel do posilovny...
Majesty

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2012 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:

hele majesty vypit 4 litry mlika tak bych musel sedět stabilně na hajzlu uvědom si co řikaš :D

Nedelej prosimte, jak jsem ten post odeslal tak jsem si sel koupit ctyri mlika a k tomu osm sojovych rezu za pet korun, to je dohromady 14800 kJ (mimochodem za 80kc presne!), za predpokladu ze snim ctyri a vypiju dve tak je to 7400 a to je tak tretina energetickeho podilu ktery cca potrebujes ty. A travi se to krasne, to neni zadne maso aby ti to zustavalo den ve strevech a za predpokladu ze neudelas nejakou divokou kombinaci (vejce a mliko,...) tak by ti melo byt fajn.
A to vsechno snim za ctyri hodiny. Ver ze o pribirani za kazdou cenu neco vim, nevim jak dlouho tu chodis ale dva roky zpatky jsem nabral z 60 na 98, za asi 15 mesicu.

Smile04 napsal:

ja si vystačim s vysokokalorickou stravou a prebytecny tuk se pak vydietuje nebo se to holt necha tak :) to uz se uvidi nyní mi fakt jde predevším o sílu....

To je hezke jako ale musis taky trochu rozumne... urcite je stokrat zdravejsi vypit ctyri mlika nez si dat na posezeni sklinku marmelady a do toho chipsy a mastny bramboraky, ono je jedna vec nabrat za kazdou cenu i s tukem a druha uhnat si diabetes nebo infarkt :)
Smile04

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2012 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Smile04 napsal:

hele majesty vypit 4 litry mlika tak bych musel sedět stabilně na hajzlu uvědom si co řikaš :D

Nedelej prosimte, jak jsem ten post odeslal tak jsem si sel koupit ctyri mlika a k tomu osm sojovych rezu za pet korun, to je dohromady 14800 kJ (mimochodem za 80kc presne!), za predpokladu ze snim ctyri a vypiju dve tak je to 7400 a to je tak tretina energetickeho podilu ktery cca potrebujes ty. A travi se to krasne, to neni zadne maso aby ti to zustavalo den ve strevech a za predpokladu ze neudelas nejakou divokou kombinaci (vejce a mliko,...) tak by ti melo byt fajn.
A to vsechno snim za ctyri hodiny. Ver ze o pribirani za kazdou cenu neco vim, nevim jak dlouho tu chodis ale dva roky zpatky jsem nabral z 60 na 98, za asi 15 mesicu.

Smile04 napsal:

ja si vystačim s vysokokalorickou stravou a prebytecny tuk se pak vydietuje nebo se to holt necha tak :) to uz se uvidi nyní mi fakt jde predevším o sílu....

To je hezke jako ale musis taky trochu rozumne... urcite je stokrat zdravejsi vypit ctyri mlika nez si dat na posezeni sklinku marmelady a do toho chipsy a mastny bramboraky, ono je jedna vec nabrat za kazdou cenu i s tukem a druha uhnat si diabetes nebo infarkt :)

nabirat zdrave asi moc nejde tak to nebudem resit :D

já tolik mlíka pít nebudu to fakt ne :) jak už jsem řekl tak se tedka dopuju ovocem a smetanou a dalsima dobrotama ;) uvidime jak to pujde nahoru :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Majesty

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2012 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:

nabirat zdrave asi moc nejde tak to nebudem resit :D

já tolik mlíka pít nebudu to fakt ne :) jak už jsem řekl tak se tedka dopuju ovocem a smetanou a dalsima dobrotama ;) uvidime jak to pujde nahoru :D

To ne, ale da se to delat i zdraveji teda a rozhodne i lepe
Smile04

PříspěvekZaslal: so září 01, 2012 6:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem se zase dojebal axlem...130tka je nejaka začarovaná minule vyraženy zuby, tentokrat pohmozdenej hrudnik...ja se na to... :D

alespon sem pak teda pokusil o 240 mrtvolu i pres masivni bolest hrudniku...nepretahl sem to pres kolena skoda chybelo par cm a dotahl bych to...

jinak nejaky log presy atd...celkem slabotka

ta za dva dny to zase rozjedu :) chci novej rekord a axle nebo alespon vice opaček se 120 v limitu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Shamrock

PříspěvekZaslal: so září 01, 2012 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdybys neměl nabouranej ten hrudník, tak by tam ta 240kg na MT byla jak nic, chybělo važně par cm.
Smile04

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2012 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Shamrock napsal:
Kdybys neměl nabouranej ten hrudník, tak by tam ta 240kg na MT byla jak nic, chybělo važně par cm.

spiš sem to neměl přehanět s tou 210tkou :) unavil sem si prdýlku :D

to je jedno jde to nahoru :) a to je krása
Draper

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2012 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Shamrock napsal:

Zdar
na tebe jsem uz uplne zapomnel, ze existujes :) Co ty mas spolecneho s SPC gymem?
Smile04

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2012 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Shamrock napsal:

Zdar
na tebe jsem uz uplne zapomnel, ze existujes :) Co ty mas spolecneho s SPC gymem?

von nic jenom se došel společně s guruhonzou podivat jak bylo domluveny na patek na 15 hodin :) a trochu sme zakřápali :)
Smile04

PříspěvekZaslal: po září 03, 2012 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska ranní brzo vstavačka pak bluegym na rychlovku odjet si nejaky uzky benchpress...uz ani neresim kolik tam je pže se to tam stejně neda brat važně... :D
ale každopadně to bralo dobře :)

pak ikea a do prace...UF...ale šecko vyřešeny konečně :D
Smile04

PříspěvekZaslal: po září 03, 2012 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
dneska ranní brzo vstavačka pak bluegym na rychlovku odjet si nejaky uzky benchpress...uz ani neresim kolik tam je pže se to tam stejně neda brat važně... :D
ale každopadně to bralo dobře :)

pak ikea a do prace...UF...ale šecko vyřešeny konečně :D

edit:
tak sem to nějak spočital a se všema odečtama podvážení v bg (dvacitky maj 18 osa ma taky tak 16 atd)...tak to bylo asi jenom 134*6 nej serie...ale tak bylo to uplne na uzoučko :D

co už no...pak jeste ruzny negativni serie...vybušny opakovani, pak jeste na stroju v sede na uzko, pak stahovani kladky45*12 55*12 65kg*10...bolest nejmasivnější :D

přístě si ale asi změřím ruky :D malem praskly
Shamrock

PříspěvekZaslal: po září 03, 2012 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
Draper napsal:
Shamrock napsal:

Zdar

von nic jenom se došel společně s guruhonzou podivat jak bylo domluveny na patek na 15 hodin :) a trochu sme zakřápali :)

Zdar Drapere, na blue gym prdis, takze tam te nepotkam :)
A jak muj tiskovy mluvci Smile uz pohotove odpovedel :) - Byl jsem vomrknout, jestli Smile na strankach nekeca a ma tam fakt tak pekny hracky na hrani a jestli si s nema umi hrat a nekecal
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 03, 2012 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Shamrock napsal:

A jak muj tiskovy mluvci Smile uz pohotove odpovedel :) - Byl jsem vomrknout, jestli Smile na strankach nekeca a ma tam fakt tak pekny hracky na hrani a jestli si s nema umi hrat a nekecal

:D Zdálo se ti pak v noci o té pneumatice, nebo sis na ní vzpoměl až druhej den kvůli svalovce?
Shamrock

PříspěvekZaslal: po září 03, 2012 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Shamrock napsal:

:D Zdálo se ti pak v noci o té pneumatice, nebo sis na ní vzpoměl až druhej den kvůli svalovce?

Guruhonzo, nejses daleko od pravdy, ale budes se divit, svalovku jsem nemel vubec, akorat hrube nafoukly preklokti a trapezy, ale to spis z tech kufru No a prece jsi sam litoval, ze sis nevzal obleceni, malem sis natrhl kratase

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: