|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sonny360
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
saleb

|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 4:18 pm Předmět: |
|
|
V Usti je nejaka soutez crossfit? Vite nejake discipliny uz?
|
|
| nahoru |
|
 |
Sonny360
|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 4:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 9:08 pm Předmět: |
|
|
Tak teraz tu ani neprší nejak extra, ihrisko vyzerá super :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: so září 01, 2012 11:53 am Předmět: |
|
|
Pánové vím, že teď máte plnou hlavu soutěže, ale chtěl bych se zeptat jaký pásek byste doporučili pro crossfit? Lifterský a kulturistický mi přijdou moc tuhý ale nemám zkušenost s neoprenovým. Zatím jsem více méně začátečník a nezvedám extrémní váhy. Samozřejmě se snažím posilovat core abych pásek nemusel používat téměř vůbec. _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so září 01, 2012 12:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: so září 01, 2012 1:25 pm Předmět: |
|
|
to nebylo moc chytrý tam dávat ty děcka takhle blízko. Ale borci neuvěřitelný _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so září 01, 2012 1:37 pm Předmět: |
|
|
| Vittus napsal: |
to nebylo moc chytrý tam dávat ty děcka takhle blízko. Ale borci neuvěřitelný |
Neuveritelny ne, ale da se
|
|
| nahoru |
|
 |
Axipa
|
Zaslal: po září 10, 2012 8:20 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Tak jsem našel jednu Finskou, čili jsem si moc nepomohl nemají ani stránky...
Co takhle hromadná objednávka, šel by do toho někdo?
BTW: Sobotní závodníci, jak se těšíte? |
Ahoj, zajímám se o crossfit a sleduju tuhle diskuzi a vidím, že by si někdo chtěl taky něco objednat z toho rogue. Rád bych si taky koupil to - SR-1 Rogue Bearing Speed Rope ... Přemýšlel jsem o té dopravě a zdá se mi nejlepší to udělat takto: pokud se objednají 3+ věci, poštovné po USA je zdarma - pak bych to poslal do ČR přes cz-ebay, protože poštovné shipita se mi zdá trochu dražší a pak kdyby to náhodou nepřišlo v 1 zásilce (což nepředpokládám, ale stát se může vše), tak nenabízí konsolidaci zásilek (musíte si u nich založit nejdříve virtuální schránku, který stojí další peníze).
Dále na cz-ebay píší: Spojení (kumulace) více zásilek do jedné.
Za kumulaci (spojení více zásilek do jedné) platíte pouze poplatek za přeposlání (15,- USD + cenu dopravy do ČR), nic více. Je jedno, kolik zásilek se bude spojovat. Vše od kontroly zboží, pořízení fotografií (na požádání), odstranění visaček a originálních faktur, výplň chránící zboží před poškozením, označení zásilky dle přání, vytištění Vaší faktury až po skladování zásilek během Vašeho nakupování – to vše je u nás zdarma.
Při kumulaci se menší zásilky spojí do jedné vetší. Ta se následně zváží a podle hmotnosti a ceníku DHL se určí cena dopravy. Platíte pouze jeden poplatek za přeposlání (15 USD) a jednu cenu dopravy (podle váhy a ceníku).
Jak tam mají to odstranění visaček nebo faktur, tak by se to mohlo myslím i udělat tak, abychom neplatili nějaké přehnané clo. Jinak clo se u zásilek do 150 Eur neplatí - platí se jen DPH od 22EUR a to 20% - což se mi nezdá tak špatné ... Při nějaké váze okolo 2-3 kg by to vycházelo tedy asi na 1000 poštovné ... To by v případě více věcí nemuselo být taky nějak moc a podle mě by to vycházelo něco kolem 200-300 Kč za věc. Pak bychom to nějak podělili, aby každý platil něco.
Vím jinak, že tím, že tady nemám žádné příspěvky mi nemusíte moc věřit, takže pokud by to někdo objednával, zaplatil bych nějakou zálohu (já nevím třeba 200Kč se mi zdá rozumné při tom 1 švihadle) a pak kdyby mi to posílal, tak by se to hodilo za zbytek peněz na dobírku, nebo pokud by byl z Prahy, nějak bychom se domluvili na osobce. Kdyby nikdo nebyl, zařídil bych to snad i sám, ani kvůli tomu bych nechtěl žádná peníze předem, jen bych se pak trochu bál, že si to nikdo nakonec nevezme, ale tak snad by to dopadlo dobře ... Kdyžtak bychom se pak mohli domluvit po skypu nebo po MSN, kdo by měl zájem ... Píšu takhle, abyste si nemysleli, že jsem nějaký podvodník a chci nějaké peníze napřed - já sám bych pak klidně nějakou zálohu zaplatil, abyste mi věřili...
Tak co na to říkáte, půjdete do toho taky někdo :-) ? Potřebujem teda ještě nějaké 2 věci, aby bylo to poštovné po USA zdarma ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po září 10, 2012 10:47 pm Předmět: |
|
|
Přidal bych se, tohle bych si koupil (i když né hned, nejlépe tak do 3-5 týdnů, šlo by?)
http://www.roguefitness.com/elevation-training-mask-2-0.php# _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Axipa
|
Zaslal: út září 11, 2012 6:57 pm Předmět: |
|
|
Já bych tedy počkal do konce týdne, kdo se přidá a pak bychom se mohli domluvit... Dal bych do toho nějakých 4-5 tisíc, víc už asi ne ... přeci jen, když je to takhle a pak ještě přesně nevím jak to bude s tím proclením a vším dalším...
Jinak jestli to víš už teď, že bys to chtěl tak určitě není problém .... Než se domluvíme a pošle se to (jen ta doprava bude trvat podle mě tak 14 dní) ... a kdyžtak ti pak mohu počkat a poslat to nebo předat za dalších pár dní .. jen prostě, aby si to pak někdo nerozmyslel, až to bude na cestě ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá září 14, 2012 3:51 pm Předmět: |
|
|
Tak co, ještě někdo další se rozhoupal?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá září 14, 2012 4:04 pm Předmět: |
|
|
Potřebujete ještě někoho, aby si objednal? Líbí se mi ty trička tam, tak bych si jedno vzal (jestli bych se vám hodil, tak PM a domluvíme se ;) )
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá září 14, 2012 4:10 pm Předmět: |
|
|
Určitě, čím víc, tím líp. Zatím to vypadá, že to celé bude přes Axipu, kdyžtak piš jemu. Chtělo by to ještě 2-3 lidi, ať to poštovné není tak šílené.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|