| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Vas uchop pri mrtvole ? |
| Nadhmat podhmat, prsty klasicky |
|
67% |
[ 33 ] |
| obouruc (hakovy) |
|
20% |
[ 10 ] |
| jiny (napis jaky) |
|
12% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 49 |
|
| Autor |
Zpráva |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: pá listopad 19, 2010 7:58 am Předmět: |
|
|
Buďto střídavej a zámek, s tím, že při každý sérii měním ruce nebo širší úchop a nadhmat (ale to u vah kolem 150 kg už potřebuju trhačky, protože bych ty poslední opakování posledních sérií už na široko nadhmatem neudržel).. _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Foresten

|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 5:09 pm Předmět: |
|
|
Ja zkousel uchop menit, normalne jsem jezdil leva nadhmat a prava podhmat a hezky jsem se u toho srovnal, nemam problem.
Ale kdyz proste jedu naopak ty ruce, tak to jedu jak neandrtalec, prijde mi to neprirozene.
Je velky problem kdyz ty uchopy nestridam ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 5:19 pm Předmět: |
|
|
| Foresten napsal: | Ja zkousel uchop menit, normalne jsem jezdil leva nadhmat a prava podhmat a hezky jsem se u toho srovnal, nemam problem.
Ale kdyz proste jedu naopak ty ruce, tak to jedu jak neandrtalec, prijde mi to neprirozene.
Je velky problem kdyz ty uchopy nestridam ? |
Celkem jo, jde o zvyk, pořád budeš mít jednu variantu pocitově lepší, ale chce to střídat, vyhneš se tak zvětšováním disbalancí. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 5:23 pm Předmět: |
|
|
ja kdyz jsem kdysi davno zacinal s dl, tak jsem nestridal ruce a pravej trapez me z toho narostl vic nez levej...
Potom co jsem zacal ruce stridat se to srovnalo.
Ted to jezdim nadhmatem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 5:48 pm Předmět: |
|
|
Asi ten nadhmat bude nejlepsi zpusob, treba tak zvednu i vic kdo vi :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 5:49 pm Předmět: |
|
|
Nadhmat jezdím teď taky, ale střídavým dáš určitě víc, nebo jsi divnej _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
ondrakf
|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 5:55 pm Předmět: |
|
|
jezdím nadhmat a zatím stačí střídavý jsem ještě nezkoušel příjde mi to nepřirozené
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: út září 18, 2012 10:11 am Předmět: |
|
|
Testuji nadhmat, ale nemam moc velké maximálky, takže to zatím jde. Je pravda ale, že na na střídavý udržím více ale přijde mi také nepřirozený _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
TONIIIK
|
Zaslal: út září 18, 2012 10:32 am Předmět: |
|
|
ja jedu stridavej, stridam ruce kazdou serii
|
|
| nahoru |
|
 |
nebuzardar

|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: út září 18, 2012 3:03 pm Předmět: |
|
|
Já jezdil nadhmat s molitanama dokud to jde a klidně uprostřed série když selže úchop jsem přešel na střídavej. Střídavej mi prakticky nezlepšuje úchop, kdežto nadhmat velmi znatelně.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |