Frozz:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 120, 121, 122 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Frozz:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Crewe

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Jasně, Mustang dostal za uši. Je to nějaký 3,5 nebo 4 litr, asi 250koní +, automat, jel parádně. Spotřeba průměr 10L, což je fajn na to, že jsme byli 3 a auto bylo narvaný batohama. Celkově jsme s ním ujeli za 14 dní asi 5500km .

- tak ted ti to zavidim 3x tolik.. :-D na dalsi fotky se taky tesim.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Oddo

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten výběr toho burákového másla tam fotky super, vidět že ste si to užili, kámoš sem koukal na FB má taky super formu
je fajn že ste se v pořádku vrátily, vítej doma
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky. Má dobrou formu. Užili jsme si to na 100% (co se týče poznávání, jídla, nákupování, "bláznovin"..), se vším všudy, žijeme jen jednou a je třeba z takových situací vytěžit maximum, když už to stálo tolik peněz :-).
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem si sestavil nový tréninkový plán.

Přečetl jsem mnoho článků na webu Jasona Ferrugia a líbí se mi jeho přístup a znalosti z oblasti cvičení a stravování.

V jednom článku ( http://jasonferruggia.com/weight-training-exercises/ ) J.F. vybral TOP 10 cviků, které by neměly chybět v plánu každého atleta, takže jsem se inspiroval a poskládal si to tak, aby mi cviky a jejich alternativy vyhovovaly.

Začne mi za necelý měsíc škola, vůbec nevím jak to udělám se cvičením. Nemám vybrané ani fitko (jako náhradu za LA gym), dokonce nemám zatím ani kde bydlet.
Podle debil*ího rozvrhu budu rád, když stihnu posilovnu 3x týdně + víkendy cvičení venku.

Cíl je primárně zvýšit podíl svalové hmoty, pomalu, čistě, efektivně.
K minimalizaci nabrání tuku mi poslouží venkovní tréninky, jako jsou HIIT sprinty do kopce, 4-8km vytrvalostní běhy nebo švihadlo.
Trénink je postavený jednoduše, žádné složité výpočty a matematika, zároveň ale bude dost náročný na to, aby tělo začlo reagovat.

Váha aktuální asi 87kg. Do vánoc chci cca 90-92kg. Budu kupovat gainer, nevím, jestli jsem schopný to s WD večer užrat tak, abych nabíral.

----------------------------------------------------

A:
mrtvý tah
tlaky jč incline
B:
výrazy za hlavou
přítahy jč k pasu
C:
přední dřep
highpull

+ TABATA veslo, občas METCON-komplex.
+ sprinty do kopců se zátěží, vytrvalostní běhy, švihadlo

K tomu nějaké doplňky (zaměření na z. delty):
veslo
zadní delty motýlek
shyby
triceps bench úzký + bradla
biceps JČ + kladiva

----------------------------------------------------
Máča

PříspěvekZaslal: pá září 07, 2012 6:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, co fotbal? Už ses na to úplně vykašlal, nebo plánuješ zase začít hrát? Směřuješ to cvičení i ke zlepšení v nějakém sportu, nebo to děláš čistě jenom proto, že tě to baví a pro lepší fyzičku a figuru?
Ať se daří každopádně log budu dál sledovat, je to asi můj nejoblíbenější tady.
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá září 07, 2012 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, fotbal už dlouho nehraju, mé skončení mělo své důvody, ale hlavní bylo, že jsem si to vyzkoušel.
Dělám to pro to, že mě to baví, pro lepší kondičku, i pro lepší vzhled. Občas si zahraju třeba stolní tenis, volejbal, ale jako závodně nic, možná, jestli to zapasuju do rozvrhu, bych začal chodit na nějaký sebeobranný systém nebo bojový sport. Jen nevím, jestli budu pokračovat v psaní logu.
Díky

edit: Hledám bydlení v Praze, víc info - https://forum.ronnie.cz/bydleni-v-praze-hledam-t30834.html
Oddo

PříspěvekZaslal: so září 08, 2012 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidíš, chvilku ti to trvalo ale stejně je to tu vítej mezi nás, kteří chodíme do posilovny prostě proto že chceme dobře vypadat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: so září 08, 2012 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jasně, i to je dobré, ale není to jediný cíl jako u některých :-)).

Naposledy upravil Frozz. dne ne září 09, 2012 11:07 am, celkově upraveno 1 krát
Oddo

PříspěvekZaslal: so září 08, 2012 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můj hlavní cíl to je a není to nic za co bych se styděl jinak si ještě nenapsal v jakém objemu práce a s jakou intenzitou hodláš ty jet ty vícekloubové cviky?
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2012 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
v jakém objemu práce a s jakou intenzitou hodláš ty jet ty vícekloubové cviky?

Většinou to bude cca 5-8 pracovních sérií s větší váhou, opakování bych chtěl udržet okolo 4-6. Nic počítat přesně nebudu, jedu podle pocitu.

Jinak trénuju, ale nezapisuju.

Tu je ukázka jídeláku, snad po něm půjde trochu váha nahoru:

- řecký jogurt, chiachia, 50g mandle
- okurka / cuketa
- plechovka tuňáka + 2 vajíčka
- protein + voda
TRÉNINK (18:00+)
- plechovka sleďě
- 4 vajíčka
- pytel rýže + 350g maso
- 5 lžiček burákového másla
- ovoce (meloun / hroz. víno)
- 250g tvaroh, mléko

Jak je vidět, v underfeeding fázi po celý den držím sachry téměř u 0 a až po cca 19:30 přijde nálož jídla. Jen tak pro info si spočítám, kolik přijmu za den sachrů, abych věděl. Bílkoviny a tuky jsou 100% v pořádku.
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: st září 12, 2012 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super fotky z Ameriky . Jenom se tak zeptam, co tovoje slibovane treninkove video?
hypertenzia

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2012 7:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Jen nevím, jestli budu pokračovat v psaní logu.

robíš si srandu, čo? Ak prestaneš písať log, ja prestanem behať. Zdalo sa mi že ťa čoskoro za pár rokov, dobehnem, a budem rovnako fit ako ty. Hneď tak o 8-9 rokov som mal naplánované že tiež dokážem, také výkony ako ty, a ty, ty, chceš teraz prestať, keď mi chýba už len 8 a pol roka? To nie je fér!

Dzousif

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2012 8:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlas s hypertonikem, vole, piš dál, big brothers are watching you, a mě chybí už jen tak 5 let :-D
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2012 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mr.Musle - jak jsem řekl, chybí mi poslední cca 3 cviky abych to zakončil, bohužel mám zdravot. problémy, které musím řešit a do fitka na natočení v dohledné době nepůjdu.
Já to video můžu vydat, ale budou mi tam chybět třeba mé oblíbené clean&squat a sparingovi tlaky se 40tkama, tak nevím...

Hypertenzia - ale no tak , jsem nevěděl že to tu čteš. Já fakt nevím jak to teď bude, řeším jak jsem už psal pro mě nelehké zdravotní problémy a to je přednější než cvičení a psaní logu. Každopádně sestřička v nemocnici ...
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak video konečně HOTOVÉ!

Pár poznámek:
- některé cviky jsou i pár měsíců staré, nyní jsme zase pokročili v technice
- je tam zachyceno jak venkovní cvičení (běhy, plyometrie...), tak posilovna, bohužel jsem několik cviků nestihl natočit
- žádný z těch "xichtů" není nahraný pro kameru, takhle to prostě je a snažili jsme se to zachytit autenticky
- napište klidně komentáře, i negativní - ať vím pro příště, co zlepšit!
- enjoy

Naposledy upravil Frozz. dne pá září 14, 2012 1:25 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 120, 121, 122 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: