nic

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - nic  Úvodní stránka -> Začátečníci -> nic
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spashett

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to Frozz: hele priprava jednoducha. do misky nasypu vlocky (primo z pytliku, nedelam zadny namaceni nebo mixovani), hodim do toho vajicka, promicham to, prdnu na panev. porad to micham jako michany vajicka, pak zpatky do misky abych usetril nadobi, kapnu trosku medu, lzici naberu davku arasidovyho masla a poradne to promicham a konzumuju :) zkousel jsem misto aras. masla kakao, nutellu, jenom med atd. ale nic mi tak nechutnalo.

dellamorte: no jelikoz se nechci moc vzdavat te snidane, zkusim nejdrive tu variantu s obedem a vysazenim toho ovoce - to s tim kvasenim me vubec nenapadlo. Kdyz nepomuze, tak zkusim poresit i snidani.
Jen takova otazka. Vy mate bricho stejne (nafoukly) porad stejne? Myslim tim, nepozoruejte zadny velky rozdil mezi ranem a vecerem? Proste tak jak se probudite tak je celej den?

Jinak diky vsem za odpovedi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eallinne

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měla jsem podobný problém, ráno břicho ok, ale po snídani a pak během dne jsem byla tak těhotná. Navíc mi začalo být i dost nevolno po snídani, obědě svačině by,lo to jedno co jsem jedla prostě mi bylo špatně od žaludku byla jsem nafoulklá a o ehm prdíkách ani nemluvím, snídala jsem vločkovou kaši s ovocem převážně banán a celkově dietněji a víceméně zdravě. Pak mi dr. řekla že mi raději udělá alergologický test na potraviny když je mám i na různý trávy. Mezitím jsem zkusila vysadit vločky ke snídani a na doporučení i pečivo a ejhle, už nemám nafouklé břicho a test potvrdil alergii na lepek. Tím chci říct, že nafouklé břicho může mít i takové příčiny. Zkuouše vyřazovat z jídelníčku některý věci a uvidíš zda to pomůže
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Být tebou vysadím vločky, ještě když je ani předem nenecháš nabobtnat ve vařící vodě...
riker

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spashett napsal:
Jen takova otazka. Vy mate bricho stejne (nafoukly) porad stejne? Myslim tim, nepozoruejte zadny velky rozdil mezi ranem a vecerem? Proste tak jak se probudite tak je celej den?

ja mam rano taky nejmin. Potom jak zacnu jist tak se o par cm zvetsi, ale zadnej extrem. Zalezi o kolik se ti bricho zvetsuje, ale myslim ze par cm je normalni.
Spashett

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobra tak zkusim to vysadit.. jen mi nerikejte, ze mam alergii a uz vubec ne na nejaky druh potravy :D:D to by me nastvalo uz z principu. Ja kazdopadne se zazivanim zadne problemy nemam, je mi porad fajn :)
Co tedy ale snidat aby to bylo vhodne? jde mi o tu komplexnost sacharidu a do tretice si davat slunecnicovy chleb jako na svaciny uz nechci :) Otazka jestli jsou ty sachry takhle po ranu potreba ale nejak se to telo nastarovat musi ze jo.

to riker: opravdu o hodne. Kdyby to bylo trochu, bral bych to jako logickou vec ale tohle mi vazne vadi.
dellamorte

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Urcite sacharidy rano su fajn. Ved nemusis v prvom kroku hned vyradovat vlocky. Ako som pisal predtym, mozno Ta nafukuje z tej kombinacie s vajcom. Takze skus nejaku lahsiu upravu vlociek, tu na fore je kopec receptov.
kid

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeden problém, jak tu padlo, jsou nenabobtnalé vločky.

Druhým problémem může být slunečnicový chléb - to je naprosto spolehlivý nafukovač. Zkus ho nahradit aspoň dočasně třeba obyčejným chlebem, co to udělá.
Spashett

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

slunecnicovym chlebem to neni nebo alespon ne v mem pripade. Zaradil jsem ho do stravy priblizne pred mesicem. Drive jsem prave jedl normalni chleb nebo nejakou radoby vicezrnou housku. Temer zadna zmena. Myslel jsem si, ze to drozdi v tom neni uplne idealni na nabouchle bricho, proto jsem zamenil za 100% celozrnny. Zkusim na 2-3 dny udelat jednu zmenu v jidelnicku postupne (pryc vlocky, pryc vajicka do vlocek, pryc chleba, pryz ovoce atd.). Budu se pozorovat a uvidime na co prijdu.
Jinak diky za nazory, vice hlav vice vi :)
švadla

PříspěvekZaslal: pá září 07, 2012 6:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to Spashett: Marceli, ten problém je jednoduchej. Určitě co se týká snídaně, bych vynechal kombinaci "neupravené" vločky plus vajíčka. Vločky v břiše naboptnaj a vajíčka jsou poměrně těžký. Takže pak je výsledek jasnej. Obdobnou snídani jsem konzumoval kolem letošního jara a ten problém byl podobnej jako popisuješ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Spashett

PříspěvekZaslal: pá září 07, 2012 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to Švadla: nazdarek :) jojo dneska jsem to schvalne tuhle kombinaci vynechal. A co treba snidas ty vetsinou? at mam nejakou inspiraci.
švadla

PříspěvekZaslal: pá září 07, 2012 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spashett napsal:
to Švadla: nazdarek :) jojo dneska jsem to schvalne tuhle kombinaci vynechal. A co treba snidas ty vetsinou? at mam nejakou inspiraci.

Já přes týden hlavně upražené vločky na pánvi (trošku másla, med) spolu s hrstkou ořechů a actvií. Občas si dám k tomu ještě banán. Jinak si dávám celý vajíčka (4-5). Míchaný a k tomu vícezrn. pečivo...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Baruna

PříspěvekZaslal: so září 08, 2012 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No,mam stejný problém..:D ... Myslím,že za to může vláknina a semena v chlebu,nebo bílkoviny.. :)
Enzymes Fair Power ® - trávicí enzymy | Survival
Směs účinných trávicích enzymů (amylázy, proteázy, laktázy, lipázy a celulázy).
199 Kč

Rychle na stránku:

Přejdi na: