co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
[ 112 ]
rysovacka
19%
[ 27 ]
Celkem hlasů : 139
Autor
Zpráva
Turakam
Zaslal: út září 11, 2012 9:49 pm Předmět:
Ten gym je skvostný, keby tam bývam, inam ani nepáchnem, fakt veľký obdiv ako ste to dokázali dať perfektne dokopy.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Parada, uz se nemuzu dockat az tam zajdu, pred tim se ale musim dostat do formy aspon jako pred urazem zad.
A stranky taky pekny, jednoduchy a prehledny, zadny zbytecnosti tam nejsou.
Edit : este bu se hodily fotky sprch, satny, atd, teda aspon doufam ze tam neco takoveho je.
čaukos judsone všem postupně odpovim...na všechno
až budeš moct rádi tě přivítáme :)
šatny a sprcha to je kategorie sama pro sebe...ano máme něco jako pidišatnu se skříňkama ale opravdu jen tak převlict a ven :D
no a sprcha tam je...jednoduchá obyčejnej sprcháč trochu sme to vytunili a je to cajk ale že bych se tim mohl chlubit na webu tak to asi ne :D , hajzl taky máme dokonce takže se nemusí srát z okna ( ale můžete klidně )
jinak díky za pochvalu stránek :) ty dělám halvně já ondřej hází připomínky a nějaky obrazky a grafiku to děla taky on...takže diky...prace milion...ještě dodělavam formatovani a obrazky :) - nekonečna prace...
Ale jo, podle fotek to vypadá dobře. Taková menší "rodinná" posilka se vším důležitým.
a) Kolik lidí si myslíš, že jste schopní utáhnout zároveň, tím myslím reálně vs podle stanovišť.
b) Pro mě důležítá otázka, planujete i nějaký boxy na dosedy? Na dřepy jsem línej.
c) Jak to vidíš s tím víkendem? Pro mě je sobota důležitá, protože to pořádně nemám kam jinam narvat.
Cena 2000/50 vstupů je super. Stejný jako BG, takže není co řešit, akorát by byla depka asi z menších vah na čince.
Stejně asi hodím ještě 3 měsíce BG, a pak bych zašel nejspíš k vám, alespoň do té doby, než si konečně něco pořídím domů.
Dneska se mně shodou okolností 2 lidi zmiňovali o SPC. Poman a kámoš z BG se svým sparingem a přemýšlí o tom, že tam mrknou, že se jim to líbí.
ahoj hnidopichu :D...no sem to tak počital tak na powerlifting máme v podstatě 6 stanovišť...strongman se bude provadet spiše skupinově po domluvě takže to je složita kategorie :)...ale jinak to řeknu tak jak to řekl ondřej :D máme 9 skříněk :D
B - ano chtěl sem koupit boxy...takovy ty krasny stoličky jak maj v bomba gymu...ale za 200 Euro !!! si radsi koupim cokoliv jinyho :D dosedy sem jel na lavku dneska a pohodička :) když ju otočiš je tam podpěra takže je to pevnější než vetšina klasických lavek ;), specialni vychytavka ala mapler
víkend - i já sám sem zvyklý trénovat o víkendu...ale slíbit to nemůžu...a to asi hlavně kvůli ondřejovi kterej je zvyklej jezdit o vikendu doprdele takže bych to táhnul já...a vzhledem k tomu že bych rád někdy byl i jinde než jen v práci... :D tak nevím...mohli by jsme udělat třeba v tu sobotu otvíračku stejně jak přes tyden a nebo tak že by to bylo po domluvě (protože někdy mam směnu i o vikendu a to 18-6 enbo 6-18 podle toho jestli ranní nebo noční... a ondra byva pryč jak jsem řekl...)
tuším že jsme levnější než BG :) není to nahodou tedka enjak 2200 za 40 vstupů? :) si trochu strelil vedle... :)
rádi kluky přivítáme...minimálně o pomanovi vím že bude asi štamgastem :)
a ano jsme raková rodinná posilka :) věřím že vytvoříme příjemné odmínky pro cvičení...
Ten gym je skvostný, keby tam bývam, inam ani nepáchnem, fakt veľký obdiv ako ste to dokázali dať perfektne dokopy.
díky...je lepší slyšet něco od někoho kdo tomu rozumí , než poslouchat kritiku... :) typu šatny hajzl kardio sekce a stroje :D to mě dostává...a nejlíp to zakončila kamoška
" já nemám tušení na co je polovina věcí co tam máte, hlavně to velký kolo " :D
díky...je lepší slyšet něco od někoho kdo tomu rozumí , než poslouchat kritiku... :) typu šatny hajzl kardio sekce a stroje :D to mě dostává...a nejlíp to zakončila kamoška
Jojo treba to snozovani a roznozovani to je podle me velky nedostatek vaseho gymu, kvuli tomu tam ani nebudu chodit, i kdyz jsem chtel. Treba si to ale mistni strongmani a vzperaci casem vyzadaji a koupite to tam
Btw jestli to neni prilis interni informace, ty a Ondra jste majitele SPC gymu jo?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Jojo treba to snozovani a roznozovani to je podle me velky nedostatek vaseho gymu, kvuli tomu tam ani nebudu chodit, i kdyz jsem chtel. Treba si to ale mistni strongmani a vzperaci casem vyzadaji a koupite to tam
Btw jestli to neni prilis interni informace, ty a Ondra jste majitele SPC gymu jo?
ty drapere...jako ještě jednou ! :D fuj to je! :D tomu se smějem pokažde když si na to vzpomenem xD
ááááno my dva jsme majitelé SPCgymu :) to není tajný nestydim se za to :D
a taky to šecko oddřem :)
dneska jsme převezli pytle s piskem a nové koule a zapotili jsme se docela :), plus klasika zase jsme neco dodelali...naplnili lednici nejakyma pitičkama kdybyste měli žízničku atd atd :)
Ale jo, podle fotek to vypadá dobře. Taková menší "rodinná" posilka se vším důležitým.
a) Kolik lidí si myslíš, že jste schopní utáhnout zároveň, tím myslím reálně vs podle stanovišť.
b) Pro mě důležítá otázka, planujete i nějaký boxy na dosedy? Na dřepy jsem línej.
c) Jak to vidíš s tím víkendem? Pro mě je sobota důležitá, protože to pořádně nemám kam jinam narvat.
Cena 2000/50 vstupů je super. Stejný jako BG, takže není co řešit, akorát by byla depka asi z menších vah na čince.
Stejně asi hodím ještě 3 měsíce BG, a pak bych zašel nejspíš k vám, alespoň do té doby, než si konečně něco pořídím domů.
Dneska se mně shodou okolností 2 lidi zmiňovali o SPC. Poman a kámoš z BG se svým sparingem a přemýšlí o tom, že tam mrknou, že se jim to líbí.
ahoj hnidopichu :D...no sem to tak počital tak na powerlifting máme v podstatě 6 stanovišť...strongman se bude provadet spiše skupinově po domluvě takže to je složita kategorie :)...ale jinak to řeknu tak jak to řekl ondřej :D máme 9 skříněk :D
B - ano chtěl sem koupit boxy...takovy ty krasny stoličky jak maj v bomba gymu...ale za 200 Euro !!! si radsi koupim cokoliv jinyho :D dosedy sem jel na lavku dneska a pohodička :) když ju otočiš je tam podpěra takže je to pevnější než vetšina klasických lavek ;), specialni vychytavka ala mapler
víkend - i já sám sem zvyklý trénovat o víkendu...ale slíbit to nemůžu...a to asi hlavně kvůli ondřejovi kterej je zvyklej jezdit o vikendu doprdele takže bych to táhnul já...a vzhledem k tomu že bych rád někdy byl i jinde než jen v práci... :D tak nevím...mohli by jsme udělat třeba v tu sobotu otvíračku stejně jak přes tyden a nebo tak že by to bylo po domluvě (protože někdy mam směnu i o vikendu a to 18-6 enbo 6-18 podle toho jestli ranní nebo noční... a ondra byva pryč jak jsem řekl...)
tuším že jsme levnější než BG :) není to nahodou tedka enjak 2200 za 40 vstupů? :) si trochu strelil vedle... :)
rádi kluky přivítáme...minimálně o pomanovi vím že bude asi štamgastem :)
a ano jsme raková rodinná posilka :) věřím že vytvoříme příjemné odmínky pro cvičení...
Já kupuju jenom 40ti vstupový, takže to jediný vím, kolik v BG stojí. Dřív stála 1880/40, po zdražení 2000/40.
To bylo jen konstatování, že to je vlastně pro mě kvůli vybavení lepší.
V nejhorším případě by se víkendy daly nakombinovat s BG, to by vlastně nebyl zas až tak velkej problém.
Vy jste kluci šikovní a box dokážete vyrobit sami. http://tsampa.org/training/blog/archives/2005/08/
V nejhorším případě bych něco spíchl sám, pokud nebudu zas moc línej.
Z BG mám zkušenosti, že na tu polohovatelnou lavku se dělaj blbě, protože tam všude překáží "nohy" a lavka je moc úzká, ale třeba ta od Mapleru bude ok.
Jo, ještě jsem se chtěl zeptat, všechny osy máte ložiskový nebo je tam i nějaká na bench bez?
Jinak samozřejmě super.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Já kupuju jenom 40ti vstupový, takže to jediný vím, kolik v BG stojí. Dřív stála 1880/40, po zdražení 2000/40.
To bylo jen konstatování, že to je vlastně pro mě kvůli vybavení lepší.
V nejhorším případě by se víkendy daly nakombinovat s BG, to by vlastně nebyl zas až tak velkej problém.
Vy jste kluci šikovní a box dokážete vyrobit sami. http://tsampa.org/training/blog/archives/2005/08/
V nejhorším případě bych něco spíchl sám, pokud nebudu zas moc línej.
Z BG mám zkušenosti, že na tu polohovatelnou lavku se dělaj blbě, protože tam všude překáží "nohy" a lavka je moc úzká, ale třeba ta od Mapleru bude ok.
Jo, ještě jsem se chtěl zeptat, všechny osy máte ložiskový nebo je tam i nějaká na bench bez?
Jinak samozřejmě super.
ano ty bedny se můžou nechat vyrobit jinde nebo sem viděl dokonce jednoduchou kostku ze dřeva
jel sem dosedy na tu lavku a bylo to hodně vpohodě nohy sem měl opřeny o paty a vstavalo se mi dobře...hele vyzkoušíš a uvidíš :) né? nebudem tu diskutovat o hovadinách :) bych si taky mohl prstičky ubrousit :D
pokud si nějak zdatnej v tomto oboru tak se domluvime ;), jinak tak trochu nestíhám :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru