Vrch tela

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vrch tela  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Vrch tela
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
harucen

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 9:40 pm    Předmět: Vrch tela Odpovědět s citátem

Ahoj vsem,
Je tomu uz par dni, co jsem zakoupil permici do posilovny, protein a maltodextrin, stravu mam snad uz dobre upravenou, pribrat na vaze mi problem nedela, stejne tak jako zhubnout.

Mym cilem je nabrat na vrch tela, co to jde, ovsem jsem sportovec a mam 3x tydne trenink, nekdy i vic krat. Tudiz problem je, ze mam nohy abnormalne zatizene.

Nohy mam oproti telu velke, je to takovy divny, jak nejsem rovnomerne rozlozenej, k tomu spatny drzeni tela se kterym se snazim neco delat pomoci rehabilitaci a core treninku.

Otazka zni, jaky trenink by byl vhodny, aby co nejmene zatizil nohy a idealne co nejvice bricho a zada, abych zlepsil drzeni tela, na ktere ted dost dbam i mimo posilovnu.
Samozrejme bych rad nabral na ruce a prsa, jako kazdy.

Jel jsem trenink korte asi 3 tydny, ale jako zacatecnikovy si myslim, ze neni uplne nejlepsi.
Za tu dobu jsem se aspon naucil dobre provedeni techniky jak u benchpressu, mrtveho tahu, tak i u drepu. Problem je, ze jsem cvicil s opravdu mensimi vahami.

Jeste jednou diky za kazdou odpoved
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smile04

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 5:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

korte je v podstate synonymum pro těžké základní cviky a to je synonymum pro nabírání svalové hmoty se správnou stravou...což mimochodem budeš muset hodně zvednout stravu abys nabiral kdyz trenuješ a k tomu ještě posilka...ale tak to si asi pohlídáš sám

pokud se ti nelíbí korte můžeš zkusit něco jiného...systémů je víc...BEAR, heavy duty, lehkotěžký split...

pokud nic z toho tak jednoduše zařad dvakrat tydně kombinaci PRSA/ZÁDA ... antagonisticky trenink (trenink protějších partií) mě osobně přijde jako jeden z nejlepších vůbec...člověk se nekroutí tolik když cvičí protilehlé strany...

stejně tak tam můžeš zařadit antagonisticky triceps/biceps

nevím kolik trénínků tam chceš hodit ale nějak si to tam zkus naskladat...

jo a kup si gainer a nešetři sním...jestliže nabereš i nějakej tuk tak ten pak vyběháš ne?

nejlepší regen je gainer před spaním...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
harucen

PříspěvekZaslal: so září 08, 2012 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha, diky moc za radu.
Nejvice me zaujal trenink protejsich partii, presne kvuli tomu co si rikal.
Myslis si, ze by slo udelat nasledujici;

1. pondeli - zada, prsa, bricho.

2. streda - biceps, triceps, ramena, bricho.

3. patek - zada, prsa, bricho.

cviky jsem chtel pouzit nasledujici: zada- mrtvy tah, schyby prsa: bench, kliky na bradlech, biceps: zdvihy + scott. lavice, triceps: francouzke tlaky, kliky na bradlech.
Ramena; military press, upazovani.
Jsou to vhodne cviky pro zacatecnika? jak jsem zminoval, trenuji ted kazdy den i vicekrat core training. A dale, staci 2 cviky na partii pri takovemhle rozpolozeni cviceni?
Doufam, ze jsem v tom neudelal zbytecny gulas.
Dekuju ti za pomoc
John Chipsa

PříspěvekZaslal: so září 08, 2012 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:

Dáváš na noc? Já dávám protein, ale dříve jsem to myslím taky dělal.... hmmm
harucen

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem tedy zacal opet s kortem. Muzete mi prosim pekne poradit nejake treninky s hodne velkym zamerenim na vrch tela a popripade spravne drzeni tela? Diky ;]
patrikdundych

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

John Chipsa napsal:
Smile04 napsal:

Dáváš na noc? Já dávám protein, ale dříve jsem to myslím taky dělal.... hmmm

To byhc nedělal sacharidy před spánkem snižujou hladinu růstovýho hormonu
blazen

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LOL
patrikdundych

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:

Co ti na tom příjde vtipný chytráku? Ono nasypat tam gainer po kterym večer přibereš hodně tuku z důvodu zvýšenýho inzulinu je snad lepší než nasypat tam protein (nejlépe kasein) a příbírat tim jen svalovinu díky růstovýmu hormonu??
blazen

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neříkám, že gainer je suprová volba před spaním (protein - kasein je nepochybně lepší), ale odůvodnit to snížením růstovýho hormonu je největší debilita jéje bacha, sníží se ti růstový hormon o 1,228% a začneš být v katabolismu!!!
patrikdundych

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
neříkám, že gainer je suprová volba před spaním (protein - kasein je nepochybně lepší), ale odůvodnit to snížením růstovýho hormonu je největší debilita jéje bacha, sníží se ti růstový hormon o 1,228% a začneš být v katabolismu!!!

Tím že se ti zvýší inzulín,sníží se tím testosteron i hladina růstovýho hormonu v těle,navíc tělo potřebuje na noc minimum sacharidů. Když tam dáš gainer díky inzulínu se ti to všecko uloží do tuků. Ale je to každýho boj,gainer před spaním je pro mě uplná blbost a cesta k tomu jak se zprasit.
blazen

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

když už se tady, teoretiku, bavíš o teoretických věcech jako snížení hladiny hormonů a okamžité ukládání do tuků, tak ses vmísil do debaty, kde má borec několikrát týdně aerobku + do toho posilovnu a chce přibrat, Smile mu teda radí, že by tedy (teoreticky) byla cesta i přibrat i se sprasením se a pak tuk shodit:

Smile04 napsal:
jo a kup si gainer a nešetři sním...jestliže nabereš i nějakej tuk tak ten pak vyběháš ne?

a pro zlepšení regenerace - teď už nikoliv pro nárůst svalové hmoty - doporučuje gainer před spaním (teoreticky):

Smile04 napsal:

samozřejmě že to jde udělat o hodně líp, ale někdo se prostě podělil o svoje zkušenosti podpořený výsledkama (a jak to tak bývá, někomu to funguje a jinýmu zase ne), a to co může být v teorii neprosto nefungující blbost může naopak v reálu parádně šlapat

Naposledy upravil blazen dne pá září 14, 2012 3:32 pm, celkově upraveno 1 krát
blazen

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a ještě něco, pokud si tě můžu dovolit citovat, tak:
patrikdundych napsal:
Tím že se ti zvýší inzulín,sníží se tím testosteron i hladina růstovýho hormonu v těle

podle tebe po každým sacharidovým jídle (resp. možná to myslíš jen po sacharidech s vyšším GI) se tím pádem sníží produkce anabolických hormonů a co se teda stane? všechno to půjde do tuků? tak jak můžou svaly růst když se sníží produkce hormonů?

patrikdundych napsal:
navíc tělo potřebuje na noc minimum sacharidů

existuje dost lidí, co můžou posilku zařadit až po práci, což je zároveň i "před spánkem", co bys takovým cvičencům doporučoval? aby po tréninku - a tedy i před spaním - dali jen protein? jak by asi tělo reagovalo (růstově, regeneračně) na to, kdyby si dali kus masa s přílohou oproti tomu proteinu, co myslíš?
patrikdundych

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už mlčim ne je fakt že to co jsi teď psal je pravda,já jenom reagoval na ten rustovej hormon jak ti přišel strašně vtipnej ,a máš taky pravdu že jsem nečetl věci co jsou vejš,ale jakmile sem viděl proste gainer před spaním tak toe prostě pěst na oko
blazen

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten hormon totiž je vtipnej, není to nic co by nějak viditelně (nebo snad zásadně) ovlivnilo výsledky tvého snažení, takže řešit takový maličkosti a zveličovat je je fakt zbytečný

Rychle na stránku:

Přejdi na: