|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: pá září 14, 2012 1:19 pm Předmět: |
|
|
Tak jsme se dočkali :) Pecka!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá září 14, 2012 1:30 pm Předmět: |
|
|
1) hudba na zacatku otřesna
2) nelíbí se mi černo-bílá, fialovo-bílá videa...
3) dobrý záběry, líbí se mi vzdálenost kamera - cvičenec
4) brutální švihadlo! nechápu wow
5) ta spodní kladka sparinga... no fuj. Nepoctivý...na spodní záda
a ještě si kazí krční páteř
6) ok ta kamera i u nějakejch cviků vadí, třeba u poskakování na
tartanu, tam by to chtělo vidět i celý tělo jak pracuje
celkově jako ukazka techniky cviku asi dobrý, ale je to zdlouhavy
a moc se toho opakuje. Druhá půlka videa o moc lepší, než ta první.
1. normal song 3 minuty před koncem
Asi by to chtělo hodit tam třeba autentický zvuky z posilky, který jste vydávali u těch cviků :D Mě by se to teda líbilo víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá září 14, 2012 1:42 pm Předmět: |
|
|
1) každého vkus, mě připadá na úvod jako dobrá
2) ok beru na vědomí
3) dík, to jsme zlepšili oproti minulému videu
4) dík, ale to ještě nic nebylo
5) nebudu odpovídat za něj
6) jo, to máš částečně pravdu, ale u "kotníkových poskoků" zbytek těla nedělá nic, pracují jen nohy, takže tam by to bylo zbytečné
No, jaký cviky se tam opakujou? Je pravda, že 13min je dost.
Až budu dělat 3. video, tak to bude jinak kompozičně udělaný a bude mít max 5 min ;-).
Dík za komentář _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
sTanley90

|
Zaslal: pá září 14, 2012 1:50 pm Předmět: |
|
|
5) dík za připomínku - už si toho všimnul i jeden týpek z fitka a napravil mě
= jak psal frozz, točili jsme to na etapy takže některý videa jsou celkem starší, takže s technikou jsme se u něčeho stačili zas posunout _________________ Shut Up and lift!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá září 14, 2012 2:12 pm Předmět: |
|
|
Tak sem to zkouknul a musim říct, že ohledně té muziky souhlasím s honzou, ale zase hudební vkus má každý z nás jiný takže podle toho hodnotit video je hloupost.
- barevně upravené záběry super, mě se to líbí, jen třeba v té posilovně je už tak debilní světlo tak tam by to chtělo spíš klasické barvy a kontrast
- švihadlo luxus, to sem teda čuměl jak ti to de, já bych se na tom zabil :D
- u některých těch cviků jako sou tu ty zmiňované kotníkové přeskoky fakt příště zaberte celého člověka, takdle to vypadá divně
- trénink v lese asi nejlepší z celého videa, ten se mě líbil moc, hlavně ty záběry jak běží kamera lesem, to vypadalo moc dobře
- u některých těch cviků v posilovně by mohl kameraman víc cestovat, natočit to z víc úhlů a třeba u těch pushpressů mě vyloženě sr*lo jak to zoomoval :-D
- celkově v té posilovně je ten zoom spíš otravnej, chápu že ste třeba chtěly zachytit ty výrazy ale konkrétně na tom legpressu není nic vidět a spíš to vypadá že tam Standu penetruje nějaká korba :-D promiň Standooooo :)
Celkový dojem z videa super, muziku hodnotit nebudu, trošku víc vychytat tu kameru a délku příště o něco kratší. Celkově GJ 8/10
EDIT: nechtěl sem to tu psát když to není Standův log ale když to tu Standa sleduje tak ta technika přítahů jak kladky tak jednoruček s oporou je úděsná :-D doufám žes už to teda zlepšil
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá září 14, 2012 6:35 pm Předmět: |
|
|
Díky Oddo za komentáře a jsem rád že se líbí, byly to dlouhý hodiny a hodiny práce... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá září 14, 2012 7:55 pm Předmět: |
|
|
Díky lukine.
Jinak dvě novinky: objednán sachariďák (prý jeden z těch "nejlepších") Go Pro 30 od Extrifitu , už se na něj těším. Jen nevím, jestli bude stačit denně 1 dávka (tak 70g?), ale myslím že jo, se sachariďákama nemám moc zkušenosti.
Z Ameriky jsem si přivezl nové "speed rope" švihadlo , už se těším na DU  , pak bych někdy třeba natočil 50x bez přerušení bez meziskoku, ale bude to fuška.
Další nová věc (asi 1/3 ceny oproti ČR) jsou zpevňující bandáže Gold's gym na zápěstí - budu je používat jen při vzpěračských disciplínách, tam zápěstí docela trpí (přední dřep..) a při CG bench na triceps.
Pak mám taky "pouzdro" přes ruku od Nike, dají se tam schovat třeba klíče od auta - takže když jdu běhat, tak je nemusím držet v ruce. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: pá září 14, 2012 8:25 pm Předmět: |
|
|
Tie DU dojdi za mnou natočiť :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá září 14, 2012 8:32 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | Tie DU dojdi za mnou natočiť :) |
Nechápu, jako že se je chceš taky naučit? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: pá září 14, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | secret78 napsal: | | Tie DU dojdi za mnou natočiť :) |
Nechápu, jako že se je chceš taky naučit? |
Teba ich naučím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá září 14, 2012 8:49 pm Předmět: |
|
|
V pohodě, já je umím, DU jsem uměl už na základce na prvním stupni  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: pá září 14, 2012 8:55 pm Předmět: |
|
|
Inak video dobre zostrihané, hlavne tá atletická časť sa mi páčila ale fakt asi zbytočne dlhé. Ideálna dĺžka do 5 min.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá září 14, 2012 8:57 pm Předmět: |
|
|
Seva - ty máš ještě asi rychlejší, co tak koukám na to lanko.
Secret - děkuju. Ano, pro příště jsem aspoň poučený! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|