jinak jako no ok možná... je tam ten vršek ale celkove je hodně přecenovanej...že se vytáhl no...nejaka fotka jak je nafůklej a nasýplej...to ví jenom on jak se vytáhl...ve filmovym prumyslu kde jsou prachy jsou dělat zazraky :)
Smile nie je to len jedna fotka, na fb neustále hádže fotky a má formu jak nikdy a benč 200 dá kdekdo, naturálne síce asi ťažko, ale tak nie je to už zase až tak výnimočný výkon.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Bical dobry, ale kolik da na MT a drep ? Ale je fakt ze pro jeho ucely to asi nepotrebuje.
Myslím, že viac než všetci na fóre, minimálne počas svojich univerzitných čias a štipka za futbla, heh, v máskli vraj bolo, že benč 197 či tak nejak. Inak Farah fakt umí, jak ho neskutočne vytiahol tento rok.
Tak na to zapomeň. Co takový SS.MAN, nebo Jirka Orságh? Vsadím se, že třeba i Cizo zatáhne víc neý Rock a já zase dřepnu.
Veru, to máš pravdu johne, teraz si ma dobre dostal kurňa, opravujem na väčšina fóra.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
a to s tím benčem...tak jasně amíci to je samý bench press plus biceps a dom :D pak není divu že tolik benchnou :) navíc nepochybně má tedka pořádnou sypajdu...a jestliže ho trenuje takovy jmeno tak tam už je to uplně jiná liga...by mě spíš zajimalo kam až je ochotný takový herec dojít...vzhledem ktomu že on vždy stavěl na své konstituci svou kariéru tak asi hodně
takové lokální aplikace syntholu apod :) na roztažení apod...prostě chutovky
viděl jsem tuhle fotku na jeho facebook stránce a valil jsem oči, respekt
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Zaslal: čt leden 10, 2013 9:25 pm Předmět: Re: Dwayne "The Rock" Johnson
Wrestlemania je blízko a The Great One je zpátky, aby 27. na Royal Rumble sebral titul tomu chlápkovi, co je ve vzduchu... Je vidět, že zas trošku zhubnul, hlavně v obličeji, a bude ve formě
Zaslal: čt leden 10, 2013 9:43 pm Předmět: Re: Dwayne "The Rock" Johnson
guruhonza napsal:
Wrestlemania je blízko
punk má wwe titul dost dlouho už...
..koukal jsem, abych pravdu řekl, na tuhle konfrontaci jsem čekal dlouho..a dočkal se..paráda.. získá pás a pak zápas s Johnem.. po WM to bude 1:1 na výhry alespoň.. což je férové hlavně pro fandy Dwayneho a Ceny..
..a taky jsem si všiml, že trošilinku hmoty mu chybí...ale jak píšeš...na úkor fyzičky...takže se bude na co těšit
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru