CIZO

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58, 59, 60  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - CIZO  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> CIZO
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so září 15, 2012 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Čau CIZO. Viděl jsem tě v Teplicích na závodě, bohužel jsem přijel až později a nestihl jsem disciplíny pro amatérské závodníky, ale i tak se mi to celkově líbilo a ty výkony, uff . Nejhorší bylo asi 160kg soukolí, tam to dal tuším jen ten s tím červeným šátkem.
Jak jsi spokojenej se svým výkonem? Viděl jsem jen vyhlašování vítězů z vaší skupiny...

jak dopadl?
klidne PM, ale chci to vedet!!!
Frozz.

PříspěvekZaslal: so září 15, 2012 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne, napíše to sám!
Reiben

PříspěvekZaslal: so září 15, 2012 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sem zvědavý na report
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: so září 15, 2012 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teplický Strongestman 2012

6. místo mezi 16 závodníky. Stejně bodů jako Michal Tichý o místo výš, ale ten měl na svém kontě vyhranou disciplínu, což rozhodlo. Více až zítra a ve středu ve videologu. Jsem KO :)

Derek Poundstone
Turakam

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 12:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizo paráda, gratulujem, po zranení a na to, že to bol prvý závod tento rok po strongmansku + ešte jeden z najnáročnejších, tak fakt pekné.
Morico

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 6:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratulace Cizo, 6. místo je naprostá paráda. Nezklamal jsi mě :) Těšim se na report a videolog.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:
Gratulace Cizo, 6. místo je naprostá paráda. Nezklamal jsi mě :) Těšim se na report a videolog.

CIZOPASNIK JE NUMERO UNO !!!

GRATULACE PREVELIKA!
velkovezír

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cizo konečně jsem tě viděl live, si silák
CIZO

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, ale zas tak slavný to nebylo :) Popravdě jsem si věřil na 3. - 4. místo a myslím, že jsem na něj měl, takže z toho 5. - 6. jsem dost zklamaný. Jinak jsem ale spokojený, protože jsem si zazávodil v nabitém startovním poli, kde kromě jednoho zraněného závodníka nechyběl nikdo z těch nejlepších a dokázal jsem v několika hlavních disciplínách, že i když mám ještě rezervy, můžu jim konkurovat.

Mimochodem, všichni co skončili přede mnou byli o 10 -25 kilo těžší a sám jsem se váhou blížil té bouřlivě diskutované 105kg strongman kategorii (večer jsem vážil kolem 110, ale ráno před závodem to bylo tak kolem 108 kilo) a všem co volají po zavedení 105kg kategorie za sebe říkám, že i když by pro mě byla jak dělaná, nikdy bych do ní závodit nešel. Raději se postavím všem, bez o hledu na to, o kolik jsou větší a skončím šestý, než abych šel do 105kg kde bych nejspíš vyhrál, ale věděl bych, že je to jen díky uměle snížené konkurenci. Takže všem "stopětkařům" vzkazuju: Běžte normálně závodit do amatérů, kde jsou jak lehčí, tak i těžší závody. Jen tím, že se budete snažit dohnat ty opravdu dobré závodníky se zlepšíte. 105kg kategorie Vám k výkonnostnímu růstu nepomůže.

Derek Poundstone
Morico

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si myslim, že je to obrovskej úspěch, jasně, že by si silově nejspíš za ideálních podmínek moh na bendu došáhnout, ale vzhledem k tomu, že to byly tvoje první závody po hodně dlouhej době a hlavně první po zranění, tak to je fakt super. I když si hodně trénoval v perfekt zázemí, tak zkušenost ze závodů si letost ještě neměl a přesto si se dostal takhle vysoko, musíš se taky umět pochválit :)

Jinak pod tu 105 bych se podepsal, sám bych byl do 105tky taky jako dělanej, jsem relativně malej, takže se nikdy na víc jak 110kg nepodívam, ale taky bych 105 nechtěl, tady je na to málo lidí a mohlo by to navíc otevřít dveře "blbečkům" co si chtěj jen pohonit ego a ne sportovat. A kdyby i 105kg byla nasazená hodně vysoko, kolik lidí v ČR do 105kg by zvedalo 130kládu atd? Hrstka, takže by byla bedna už předem obsazená stejnýma lidma a konec. Takhle sice asi nikde nebudu bojovat v amaterech o bednu, ale to je jedno, pořád tam bude motivace zlepšovat se a posunout se třeba byť jen o jednu příčku výš.
wwwpower

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Velikost je relativní, František Bauer nebyl taky žádný obr, myslím že jsem někde četl 175cm a 113kg a přesto amatéry vyhrál nebo např. němec Patrik Baboumian taky není žádný obr 171cm a 116kg a přesto je v Německu slušně vodí.
velkovezír

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nebo taky Konstantin Ilyin, taky není zrovna extra vysokej, ale sílu má obrovkou, včera jako jedinej dal soukolí 160kg
Morico

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:
Velikost je relativní, František Bauer nebyl taky žádný obr, myslím že jsem někde četl 175cm a 113kg a přesto amatéry vyhrál nebo např. němec Patrik Baboumian taky není žádný obr 171cm a 116kg a přesto je v Německu slušně vodí.

velkovezír napsal:
nebo taky Konstantin Ilyin, taky není zrovna extra vysokej, ale sílu má obrovkou, včera jako jedinej dal soukolí 160kg

Jasný, že to nesouvisí 100% jenom s velikostí a hmotností a najdou se drobnější, kteří na tom budou silově výborně, ale moc jich u nás asi nebude.

Myslim si, že pokud by se zavedla 105kg, tak by vznikly dvě možnosti:
- buď by nároky (hmotnosti) na soutěžích byly (na strongman) relativně nízké, ale to by pak nemuselo být vůbec dobrý vzhledem k pověsti strongman sportu, kdyby při diváckých soutěžích "každej druhej" divák dokázal předvést s nářadím několik slušných opakování
- nebo budou nároky téměř stejný jako v amatérech, ale to zas pak bude podle mě pár závodníků, co se budou rvát o první místa a všichni ostatní nebudou mít šanci... chápu 105tku jinde ve velkých zemích, kde je 10tky ne-li 100vky závodníků, ale u nás na to podle mě není moc prostor
- navíc organizace stojí někoho čas a peníze a nevím, jestli by se našlo dost organizátorů aby se tu 105tka utáhla ... v amatérech bývá kolem 15ti závodníků, to je docela málo na to, aby se to ještě případně rozdělilo

edit: ještě mi teď napadlo, že by se třeba závod amatérů moh rozdělit třeba na heat kolo a finále, a pak by se udělalo něco jako heat finále, kde by bojovali ty slabší o heat vítěze a zvlášť by třeba 6-8 nejsilnějších byly v hlavním finále nebo tak něco

Naposledy upravil Morico dne ne září 16, 2012 4:47 pm, celkově upraveno 1 krát
Turakam

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ak si niekto zorganizuje závody do 105kg, tak prečo nie a neviem v akých gymoch cvičíte, ale žeby z divákov každý druhý (príklad) vedel čo i len premiestniť a vyraziť nejakú rozumnejšiu váhu tak to ťažko atd.
Majesty

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Velikost je relativni, to ano, ale jestli Franta Bauer vazi 113 a meri 175 tak by Cizo musel vazit alespon 130 aby mel stejne proporce a taky by byl silove jinde

Btw nevim jestli je moudre to tady Cizoj spamovat, ale rozhodne nesouhlasim ze by nekdo z publika zvedl treba 130kg kladu, ani 120, ani 110, koneckoncu i 100 je vybornej a docela ndprumernej vykon, kdyz se to vezme kolem a kolem. Neprehanejte

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - CIZO Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58, 59, 60  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: