|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smile04

|
Zaslal: ne září 16, 2012 2:49 am Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | | Jari: tohle se me proste libi, absolutne neodhadnu vahu. 73kg a me to pripada, jako 90. Tak sup na zimni formu, jak pisou kluci nademnou :ú |
to je jasny...když neviš jak je vysokej...a halvne jaky ma objemy...takhle to srovnavat je zavadejici...ale uz podle fotek z objemu je docela jasný že ty giganticky vypadající pracky nebudou zase až tak objemný...hodně dělá poměr mezi ramenama a bicakama :)
kolik máš přes bicál vyseklej jari...?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Arnie_one

|
Zaslal: ne září 16, 2012 8:49 am Předmět: |
|
|
Ssmile: to je na tam prave to dobry ne ? Ja vim, ze real bude jinej, ale libi se me pave ta fotka bez srovanani, kde to proste vypada opravdu dobre a pokud by to dotyčnej nepsal, tezko to odhadnes.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne září 16, 2012 12:24 pm Předmět: |
|
|
Přátelé, v reálu je to ještě brutálnější  Výšku mám v profilu. Ruce mi chválí všichní a já si o nich bůhvíco nemyslím, zvlášť o té levé  . I tak bych je vyměnil za lepší ramena  . Výšku mám v profilu. Už dávno jsem zjistil, že daleko lepší je pěkný tvar, než velký objem. Na fotce v pravo je biceps o 2-3 cm menší, nezdá se co?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne září 16, 2012 2:39 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Přátelé, v reálu je to ještě brutálnější Výšku mám v profilu. Ruce mi chválí všichní a já si o nich bůhvíco nemyslím, zvlášť o té levé . I tak bych je vyměnil za lepší ramena . Výšku mám v profilu. Už dávno jsem zjistil, že daleko lepší je pěkný tvar, než velký objem. Na fotce v pravo je biceps o 2-3 cm menší, nezdá se co? |
Tak výraznej rozdíl mezi pažemi je genetická vada Jari,to není chybou tebe.Trochu rozdíl má každej,stejně jako ženy mají každé prso jiné.Nejlíp vypadášněkde mezi.Tady jsi v objemu jako čuník a ta druhá zase vychrtlej extrém.Když jsi byl u mě,tak jsi byl akorát
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne září 16, 2012 2:46 pm Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: | | Arnie_one napsal: | | Jari: tohle se me proste libi, absolutne neodhadnu vahu. 73kg a me to pripada, jako 90. Tak sup na zimni formu, jak pisou kluci nademnou :ú |
to je jasny...když neviš jak je vysokej...a halvne jaky ma objemy...takhle to srovnavat je zavadejici...ale uz podle fotek z objemu je docela jasný že ty giganticky vypadající pracky nebudou zase až tak objemný...hodně dělá poměr mezi ramenama a bicakama :)
kolik máš přes bicál vyseklej jari...? |
Odhadnout to jakž takž jde,stačí sledovat určité znaky.Na devadesát kilo s touhle figurou by musel Jari mít dva metry.Biceps bych tipl tak 40 cm (poctivě měřeno a ne jako většina básníků zde )
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne září 16, 2012 3:29 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: |
Odhadnout to jakž takž jde,stačí sledovat určité znaky.Na devadesát kilo s touhle figurou by musel Jari mít dva metry |
nesmíš všechno měřit podle sebe
Biceps bych tipl tak 40 cm (poctivě měřeno a ne jako většina básníků zde ) |
Týjo, tak to mi křivdíš, to jsem měl v sedmej třídě Ne, reálně měřeno naprosto přesně něco mezi 42 a 43 Navíc na fotce je samosebou napumpováno.
Předloni u tebe to bylo 10 kg navrch, mimo jiné taky po dietě
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne září 16, 2012 3:44 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Bara napsal: |
Odhadnout to jakž takž jde,stačí sledovat určité znaky.Na devadesát kilo s touhle figurou by musel Jari mít dva metry |
nesmíš všechno měřit podle sebe
Biceps bych tipl tak 40 cm (poctivě měřeno a ne jako většina básníků zde ) |
Týjo, tak to mi křivdíš, to jsem měl v sedmej třídě Ne, reálně měřeno naprosto přesně něco mezi 42 a 43 Navíc na fotce je samosebou napumpováno.
Předloni u tebe to bylo 10 kg navrch, mimo jiné taky po dietě |
Tak pár lidí už jsem viděl a beru to třeba podle Máry,kterej měl soutěžní 90 kg na 198 cm.Mám doma měřák na obvody tělesných partií kvůli přepočtům a většinou to lidem trochu ubere.Masivnost ruky opticky dělá mohutný triceps a cm teoreticky v číslech zase doměří vysoký vrcholek bicepsu.Navíc předpokládám,že těch 42 až 43 (takže 42 ) máš na té lepší ruce Hlavně je to jedno,je to celé o vzhledu a dojmu,ne o číslech.Stejně jako se tady každý ohání tělesnou hmotností a to je naprostá kravina.Hnát se za váhou těla a přitom si neuvědomovat,že jen nabírám vodu a tuk?Já cvičím abych neshnil a protože mě to ještě trochu baví.Navíc už jsem línej na rychlejší sporty a tohle je ideální aktivity pro lenochody.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne září 16, 2012 5:01 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Tak řekni, že jsem dobrej a tim bych to uzavřel |
Jsi dobrej Jari...juniorka taková
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosorka

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po září 17, 2012 6:36 am Předmět: |
|
|
super _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Jakub.M

|
Zaslal: po září 17, 2012 9:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po září 17, 2012 9:40 am Předmět: |
|
|
Moc dobrý chlape, myslím, že máš před sebou dobrou kulturistickou budoucnost. Jen tak dál! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|