Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Smile04

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 2:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Jari: tohle se me proste libi, absolutne neodhadnu vahu. 73kg a me to pripada, jako 90. Tak sup na zimni formu, jak pisou kluci nademnou :ú

to je jasny...když neviš jak je vysokej...a halvne jaky ma objemy...takhle to srovnavat je zavadejici...ale uz podle fotek z objemu je docela jasný že ty giganticky vypadající pracky nebudou zase až tak objemný...hodně dělá poměr mezi ramenama a bicakama :)

kolik máš přes bicál vyseklej jari...?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Arnie_one

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ssmile: to je na tam prave to dobry ne ? Ja vim, ze real bude jinej, ale libi se me pave ta fotka bez srovanani, kde to proste vypada opravdu dobre a pokud by to dotyčnej nepsal, tezko to odhadnes.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jari

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přátelé, v reálu je to ještě brutálnější Výšku mám v profilu. Ruce mi chválí všichní a já si o nich bůhvíco nemyslím, zvlášť o té levé . I tak bych je vyměnil za lepší ramena . Výšku mám v profilu. Už dávno jsem zjistil, že daleko lepší je pěkný tvar, než velký objem. Na fotce v pravo je biceps o 2-3 cm menší, nezdá se co?
Bara

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Přátelé, v reálu je to ještě brutálnější Výšku mám v profilu. Ruce mi chválí všichní a já si o nich bůhvíco nemyslím, zvlášť o té levé . I tak bych je vyměnil za lepší ramena . Výšku mám v profilu. Už dávno jsem zjistil, že daleko lepší je pěkný tvar, než velký objem. Na fotce v pravo je biceps o 2-3 cm menší, nezdá se co?

Tak výraznej rozdíl mezi pažemi je genetická vada Jari,to není chybou tebe.Trochu rozdíl má každej,stejně jako ženy mají každé prso jiné.Nejlíp vypadášněkde mezi.Tady jsi v objemu jako čuník a ta druhá zase vychrtlej extrém.Když jsi byl u mě,tak jsi byl akorát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bara

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
Arnie_one napsal:
Jari: tohle se me proste libi, absolutne neodhadnu vahu. 73kg a me to pripada, jako 90. Tak sup na zimni formu, jak pisou kluci nademnou :ú

to je jasny...když neviš jak je vysokej...a halvne jaky ma objemy...takhle to srovnavat je zavadejici...ale uz podle fotek z objemu je docela jasný že ty giganticky vypadající pracky nebudou zase až tak objemný...hodně dělá poměr mezi ramenama a bicakama :)

kolik máš přes bicál vyseklej jari...?

Odhadnout to jakž takž jde,stačí sledovat určité znaky.Na devadesát kilo s touhle figurou by musel Jari mít dva metry.Biceps bych tipl tak 40 cm (poctivě měřeno a ne jako většina básníků zde )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
jari

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:

Odhadnout to jakž takž jde,stačí sledovat určité znaky.Na devadesát kilo s touhle figurou by musel Jari mít dva metry

nesmíš všechno měřit podle sebe

Bara napsal:

Biceps bych tipl tak 40 cm (poctivě měřeno a ne jako většina básníků zde )

Týjo, tak to mi křivdíš, to jsem měl v sedmej třídě Ne, reálně měřeno naprosto přesně něco mezi 42 a 43 Navíc na fotce je samosebou napumpováno.
Předloni u tebe to bylo 10 kg navrch, mimo jiné taky po dietě
Bara

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Bara napsal:

Odhadnout to jakž takž jde,stačí sledovat určité znaky.Na devadesát kilo s touhle figurou by musel Jari mít dva metry

nesmíš všechno měřit podle sebe

Bara napsal:

Biceps bych tipl tak 40 cm (poctivě měřeno a ne jako většina básníků zde )

Týjo, tak to mi křivdíš, to jsem měl v sedmej třídě Ne, reálně měřeno naprosto přesně něco mezi 42 a 43 Navíc na fotce je samosebou napumpováno.
Předloni u tebe to bylo 10 kg navrch, mimo jiné taky po dietě

Tak pár lidí už jsem viděl a beru to třeba podle Máry,kterej měl soutěžní 90 kg na 198 cm.Mám doma měřák na obvody tělesných partií kvůli přepočtům a většinou to lidem trochu ubere.Masivnost ruky opticky dělá mohutný triceps a cm teoreticky v číslech zase doměří vysoký vrcholek bicepsu.Navíc předpokládám,že těch 42 až 43 (takže 42 ) máš na té lepší ruce Hlavně je to jedno,je to celé o vzhledu a dojmu,ne o číslech.Stejně jako se tady každý ohání tělesnou hmotností a to je naprostá kravina.Hnát se za váhou těla a přitom si neuvědomovat,že jen nabírám vodu a tuk?Já cvičím abych neshnil a protože mě to ještě trochu baví.Navíc už jsem línej na rychlejší sporty a tohle je ideální aktivity pro lenochody.
jari

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak řekni, že jsem dobrej a tim bych to uzavřel
Bara

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Tak řekni, že jsem dobrej a tim bych to uzavřel

Jsi dobrej Jari...juniorka taková
Bosorka

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Týden před prvními závody GP Fitness Vyškov a 3 týdny do MS

Petey

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 6:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

super
Pavelcb

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 6:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 6:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Parada
Jakub.M

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Z focení, 20 let, 112 kg, 189 cm

Frozz.

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc dobrý chlape, myslím, že máš před sebou dobrou kulturistickou budoucnost. Jen tak dál!

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: