|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: po září 17, 2012 8:30 am Předmět: |
|
|
nazor moze mat,to je v pohode  vzdy je ale dobre mat ho podlozeny _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po září 17, 2012 9:03 am Předmět: |
|
|
| riker napsal: | | Turakam: gainer je jenom predrazenej cukr a ve vetsine proteinu je hromada barviv a umelych sladidel, takze se mu vubec nedivim... Rozhodne to neni nic co by clovek kterej se trochu zajima o zdravi do sebe chtel pravidelne cpat. Ja treba proteiny pouzivam (protoze jsem linej chystat poradny jidlo), ale jenom bez prichute. |
Možná bys měl začít jíst červy a kořínky. Ó bože, hlavně žádná chemie! Ani fyzika!
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: po září 17, 2012 9:47 am Předmět: |
|
|
Pokud vím zrovna na ronnieshopu se prodava cisty protein bez umelych sladiv v cisty forme ... Pure Whey Natural? nebo neco takovyho od Reflexu, taky sem o nem uvazoval ... nakonec jsem sahnul po necem vyhodnejsim.
K tomu, kdyz hodis maltodextrin nebo chces-li glukopur, mas dobry gainer stredni kvality. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: po září 17, 2012 10:31 am Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | Zajmavy.. zadal sem tam svoje udave pri vyse 176 cm a 12% tuku a vyblilo mi to ze muzu jit na 91 kg coz je v cajku |
Se me to tvoje cislo zdalo nejaky velky tak jsem kontroloval svuj predchozi vypocet a zjistil ze jsem pouzil vzorec pro "lean body mass", ne "body weight". Takze to cislo bude vyssi nez jsem psal predtim.
diky za upozorneni (i kdyz mozna neumyslny)
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: po září 17, 2012 10:34 am Předmět: |
|
|
On ten kalkulator mozna nebude tak mimo. Me to haze
Your estimated maximum muscular bodyweight at ~16% bodyfat is: 249.2 lbs
a po pravde mam problem nabrat normalni stravou nad 105 kilo ikdyz jako tlustoch jsem mejval pres 130. Kazdej rok se priblizne dostavam o 2 kila dal, ale to se taky jednou zarazi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: po září 17, 2012 10:35 am Předmět: |
|
|
Radši se zeptam, měří se pár cm nad kotníkem a nad kloubem zápěstí (tam kam se davají hodinky)? každopádně zajímavý _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: po září 17, 2012 10:45 am Předmět: |
|
|
| Vittus napsal: | | Radši se zeptam, měří se pár cm nad kotníkem a nad kloubem zápěstí (tam kam se davají hodinky)? každopádně zajímavý |
kotnik - v nejuzsim miste mezi kotnikem a lytkovym svalem
zapesti - az skoro u ruky - nahmatnes tam po stranach takovy "boule" na kosti
|
|
| nahoru |
|
 |
rinner
|
Zaslal: po září 17, 2012 12:29 pm Předmět: |
|
|
turakam: Samozřejmě, že nejim jenom jidlo jenom z biofarem atd, ale snažím se jíst potraviny co možná nejméně chemicky upravované. Prostě si vybírám, ikdyž uznávam,že v obchodech u nás to je dost těžký.
guruhonza: Pokud neděláš někde v hospodským kouři,v dolech,prachu-nádory plic, celej den někde na slunci- nádory kůže..., tak to co jíš toho ovlivní sakra dost. Nenadarmo jsou Češi první na světě v karcinomu tlustýho střeva. (tim samozřejmě nemyslim kulturisty, ale to že se u nas obecně jí strašidelný věci)
petey: kancerogenni a karcinogenni znamená v podstatě to samý.. Takže tak. Jo možná jsem se špatně vyjádřil, nikomu nic nevnucuju, jenom vysvětluju, proč to tak dělam já. Když se ptáte. Podložený to určitě mam,rozhodně to není jenom z mojí hlavy:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po září 17, 2012 12:33 pm Předmět: |
|
|
Rinner, jedno je isté, trpíš "rakovinofóbiou", a či ju dostaneš, či nie, tak to kámo, nech si myslíš čokoľvek o znížení možnosti výskytu etc., neovplyvníš... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
rinner
|
Zaslal: po září 17, 2012 12:47 pm Předmět: |
|
|
Turakam: "rakovinofobií určitě netrpím. Některý typy rakoviny neovlivníš ani náhodou, ale jiný (a je jich dost) ovlivníš chováním z velký míry. A tak je to i u jinejch nemocí. A protože zdraví mám jenom jedno, tak se podle toho v rozumný míře snažim chovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po září 17, 2012 1:31 pm Předmět: |
|
|
az teda na to,ze kancerogenny je nezmysel  genetika ovplyvni to ci dostanes raka povedzme z 95%,tie veci co riesis tak z 5% _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
rinner
|
Zaslal: po září 17, 2012 2:25 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | az teda na to,ze kancerogenny je nezmysel genetika ovplyvni to ci dostanes raka povedzme z 95%,tie veci co riesis tak z 5% |
Karcinogen vyvolává karcinomy,čili epitelové nádory. Vedle těchto nádorů jsou další,například sarkomy, lymfomy,leukémie atd.
Kancerogenní vyvolává rakovinu (cancer - rakovina). Druhé slovo je tedy obecnější, obě varianty jsou správné. Je pravda,že v Čechách se spíše používá karcinogenní.
Jinak si zkus kouřit jednu dvě krabky denně, pít 10 piv a nebo rovnou strč gule pod rentgen a uvidíme jak tě genetika zachrání. Pak si povíme. Nemotej se do věcí, o kterých nemáš ani ahnung.Vygoogluj si faktory podmiňující onkologická onemocnění...genetika je pouze jedním (u některých opravdu zásadní) z více faktorů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po září 17, 2012 8:33 pm Předmět: |
|
|
wikipedia rulez,ale aspon googlovat vies  vacsina ludi ani to,takze mas u mna bezvyznamne plus _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
rinner
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|